Jump to content
Hundesonen.no

Dine beste kjøp på Finn.no


Mirai
 Share

Recommended Posts

Jeg har blitt stor fan av finn.no i det siste, finner jo ALT brukt der bare man har tålmodighet til å lete, og mulighet til å hente ting.

Jeg fant brukte snowboardstøvler til 300,- og et snowboard til 1250,- . Brettet er brukt èn gang og ser helt nytt ut. Solgte støvlene som fulgte med brettet, så da kom totalen på 1200,- for helt nytt brett og støvler som ser konge ut :lol: . Det er nesten latterlig. Kunne nok fått enda bedre plate til litt bedre pris, men vi var utålmodige og ville ikke vente.

post-151-0-33842000-1387353441.jpg

Stuebord trengte vi også, så da fant vi etter kanskje 2 uker et bord rett i nærheten som snille foreldre gadd å hente for oss. Brukt av noen pensjonister som har kjøpt seg nytt salongbord, så det er jo ikke en eneste ripe i det. 500,- :) .

post-151-0-69789400-1387353431.jpg

Link to comment
Share on other sites

To svære Billy bokhyller med ekstra hyller i både tre og glass, med glassdører på begge hyllene, til 300,-. Veldig fint når man skal møblere første leiligheten uten mye penger, men med masse bøker. :ahappy:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Christine

Redningsvest til V for 100 kroner, kjempefin skohylle til en knapp femtilapp, billige bilbur osv :) Er det noe jeg trenger som jeg kan kjøpe brukt, så sjekker jeg ofte finn. Er inne daglig for å se på hundeutstyr osv, for plutselig ligger det et skikkelig kupp der.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpe noe på finn, hæ? :P Hehe. Selger mest, foreløpig! :)

Jeg har også bare solgt litt småtteri før, men har konkludert med at det finnes jo så mye bra brukt! :) F. eks trenger jeg snowboardklær også, og kommer nok til å se etter det brukt istedet for å betale rundt 2000,- hver for både bukse og jakke :) .

Link to comment
Share on other sites

Guest Kåre Lise

Har kjøpt mye bra på finn men også solgt endel. Merkelig nok får jeg solgt alt bare en tar tida til hjelp. Litt forskjell på kategoriene kanskje så har jeg inntrykk av at noe er veldig overpriset mens andre ting er latterlig billig.

Jeg har og funnet mye på finn / gis bort når jeg har hatt dårlig råd, Men det kreves at en følger litt med så kan man få mye brukbart særlig møbler. Har også gitt vekk ting der selv, er nok litt tilhenger av gjenbruk i dagens storforbruk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøper bla de fleste av de møblene jeg trenger på finn.no. Det er bare å vær elitt tolmodig så dukker det man trenger opp. Gjenbruk og rimelig :)

Det beste jeg har kjøpt, sånn utenom bilen min (som jeg ELSKER!), er en Summer skjenk fra Living. :) Nypris er 6995, og jeg gav 2000, og man kan ikke se at den er "brukt" :)

Link to comment
Share on other sites

Skinnsofaen min (fritt tilkjørt)

Spisestua

Skjenk

Nesten ubrukt objektiv til kamera

Alle mine Hi-Acer (annonsert på finn, men kjøpt via forhandler)

Campingvogna

Småbruket

... og sikkert noe jeg har glemt også :).

Å selge/gi bort ting er jo bare pes :). Har solgt bil og gitt bort lekestue - og makan til styr og mas altså... DET gidder jeg nok ikke å gjøre så ofte :).

Forøvrig er jo også Sonen strålende byttesentral/bruktsentral :D.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg er alltid for seint ute på ting! :lol:

Sender mail, men så har de allerede solgt varen. Har bare kjøpt en Nintendo DSi xl, ofte er elektronikk mye billigere på finn. Mange kjøper, men bruker ikke/går lei og selger for halvparten av prisen. Det er veldig greit for meg, som vet at det bare blir brukt i korte perioder, og da vil jeg ikke betale full pris for det. :lol:

Har to kompiser, en av dem kjøpte en gammel leilighet når de skulle studere, som de pusset opp over tid. De flyttet dit med minimalt med møbler, de første ukene satt de i hver sin campingstol i stua. :lol: De fant alle møblene til stua og oppholdsrom på finn, enten til superbillig penge, eller på gis bort. Det ble faktisk riktig koselig i leiligheten etter hvert, og de fikk kjøpt to flotte skinnsofaer for en slikk og ingenting.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har lest gjennom den ja, men som jeg nevnte ønsker jeg ferskere innvendinger siden selv de tidligste svarene der er noen år gamle. Ja gjør det ikke enkelt for meg selv. Diesel er absolutt ikke uaktuelt, blir nokk det om jeg går for en form for varebil! Bensin er bare det som hadde vært optimalt med mitt kjøremønster og hybrid hadde bare vært foretrukket mtp lavere utgifter. Hvorfor vil du bytte til Caddy? Hvilken modell hadde du og synes du det har funket bra?
  • Denne dukket opp i flyttelasset i dag, må le litt, det er noen år siden!
  • Skal du ha hybrid (ikke plug-in) og firehjulstrekk, er det ikke mye å velge i i den prisklassen og nyere enn 2017. Er diesel helt uaktuelt?  Selv har jeg SUV-varebil, hatt den i 10år. Plass til to store bur ++. Diesel og firehjulstrekk. Når den skal byttes ut blir det mest sannsynlig Caddy. 
  • Skrev en masse om god erfaring med Berlingo Multispace her, men den oppfyller ikke kravene etter at jeg leste innlegget ditt en gang til. Nå ser jeg det er mange tråder om hundebiler på forumet, men om du ikke har sett den allerede så ta en titt på denne, som tar for seg litt med ulike løsninger og innredninger:  
  • Hei! Jeg er på jakt etter en ny bil ila høsten/vinteren og sliter veldig med hva jeg skal gå for, da det er fordeler og ulemper med alle jeg finner. Jeg er heller ikke så god på bil selv og ombestemmer meg hele tiden😅 Så håper noen her har tips og andre synspunkter! Jeg har en gammel Rav4 som har bra med plass, men med alt utstyret jeg har er baksetene alltid fylt og veldig rotete. Så jeg ønsker bedre plass/et bedre system på innredningen. Kjører mest korte strekninger i hverdagen og kun lengre om sommeren, da til diverse konkurranser og kurs. Jeg har to cockere som skal ha plass i hvert sitt bur og det holder med kun 2 seter. Dette blir min hovedbil. Bor i Nord-Norge så den må takle litt vær og ymse veier. Mine krav: automat, firhjulstrekk, nyere modell (helst etter 2017), rundt 300k, helst hybrid(ikke full el-bil eller plug-in), selvfølgelig driftssikker og ikke alt for dyr i bruk. Vil helst kjøpe fra en merkeforhandler. Per nå står jeg mellom 3 typer biler: 1. Vanlig SUV. Mest sannsynlig en RAV4 hybrid med takboks og opphøyd gulv i bagasjerommet, evt andre modeller med stort bagasjerom om noen har tips. Positivt: hybrid, billig i drift, enkel å vedlikeholde, kommer ofte med lang garanti, vet jeg er fornøyd med denne typen bil. Minus: mindre plass og ganske dyr i innkjøp da jeg må ha en 2019 modell eller nyere for å få flatt bagasjerom. 2. SUV varebil. Positivt: Veldig god plass, en type bil jeg liker å kjøre og tror egentlig en slik en hadde vært perfekt. Minus: Ekstremt vanskelig å få tak i med mine ønsker, de få modellene jeg har funnet har kjente feil/kjørt veldig langt, dårligere komfort, og diesel er ikke optimalt for mitt kjøremønster. 3. Kassebil, typ Caddy. Positivt: Kanskje litt for god plass, mulighet til å lage soveløsning inni bilen(men usikker hvor mye dette blir brukt), lett å få tak i, og får en billigere og nyere bil enn de andre to alternativene. Negativt: Mye tilrettelegging som må til(isolering, bytting til gittervegg, mm), diesel, usikker hvor god de er å kjøre og må si det ikke er de fineste bilene, selvom det ikke burde ha noe å si😂 Kunne gjerne hatt en kassebil som bil nr. 2, men frister mindre som bil nr. 1. Noen som har noen tips eller innvendinger? Har sett litt i de andre trådene, men de er jo ganske gamle nå og finner ikke akkurat det jeg er ute etter ☺️
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...