Gå til innhold
Hundesonen.no

Navn til amerikansk bulldog


:)Kine
 Share

Recommended Posts

Hjølp!!

Vi vurderer å bytte navn på Lizzy.

Moren min har en hund som heter Sussi og rottisen vi hadde før het Cassi, så jeg sliter en del med at Lizzy heter Lizzy. Jeg synes egentlig at Lizzy er et helt greit navn, men det er full forvirring når alle disse tre navnene er så like. Så jeg tenker at hun må bytte navn. Men til hva??

Vi har tenkt litt på å kanskje ta fra en tv-serie, men finner ikke noe som passer. Kaylee (firefly), Etta (fringe), Starbucks har vi vært innom, men det er liksom ikke full klaff. Vi er glad i filmer og serier, og da spesielt science fiction.

Hun er ei svær kløne, men også veldig spretten og livlig. Hun virker nesten litt dumsnill. Litt som en dame-versjon av Oksen Ferdinand.

Er det noen som har noen forslag?

P1030835.JPG

P1030812.JPG

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Likte Kaylee skikkelig godt, men så elsker jeg Firefly-serien hiiiimmelhøyt. Hva med å kalle henne Firefly? Ulikt de andre navnene, sci-fi-inspirert, og jeg tenker det passer godt til en spretten og livlig hund :)

Jeg syntes også Kaylee var fint uten å ha sett serien da, falt bare for navnet :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Seven? (Fra 7 of 9, Star Trek) :)

Så søt og stygg hun er! Det kommer fra hjertet altså! :heart:

Seven er kult, og jeg liker hva det kommer fra. Men jeg tror det er litt maskulint og tungt på hun. Jeg tenker at hvis jeg skulle hatt en jaktgolden - valp, så hadde Seven passet. Jeg skal teste det litt og høre med sambo.

Men nå kom jeg plutselig på Leeloo. Jeg elsker Leeloo. Hun er dritsøt og rar! Også blir det jo litt likt som Lizzy.

Hun er forresten kjempestygg! Når hun er sliten, så får hun skikkelig digre øyne og da ser det ut som hun sjeler. Også sikler hun sånne seige klyser innimellom. Og øyebusene hennes er så ekle at ikke engang hun vil spise de.. Hun har null kroppskontroll! Tryner i trapper og kræsjer og koser seg. ;) Men fy farao som hun får opp farta i skogen! Da er det litt av et tempo altså. Også er hun fryktelig søt når hun snorker så høyt at vi ikke hører tv'en. :heart:

Nea? :) Altså Ne-a, ikke "nee" :)

Det var veldig pent, men hun kan "nei" litt for godt til at jeg vil bruke det. :)

Likte Kaylee skikkelig godt, men så elsker jeg Firefly-serien hiiiimmelhøyt. Hva med å kalle henne Firefly? Ulikt de andre navnene, sci-fi-inspirert, og jeg tenker det passer godt til en spretten og livlig hund :)

Jeg tenker litt at hun skulle hatt et småstygt eller rart navn. Derfor passer ikke Kaylee helt. Kaylee er litt sånn søt svart buhund tenker jeg. Selv om Kaylee (karakteren) passer veldig godt. Litt sånn rar og søt mekaniker - dame.

Firefly er for langt og tungt. Også vil jeg ha noe jeg kan si på "norsk".

Trashy :P Synes det passer til en styggpen jente som henne. Og virkelig, det der var helt en frøken etter mitt hjerte. Sånn en ambull skal se ut. Nydelig, hvis man kan si det på den måten :D

:lol::lol: Hahaha! Greit at hun er stygg altså, men jeg kan jo ikke kalle dama Trashy!

Botox

Hahaha! Ja!

Frida :P

Selv om jeg synes det kan være fint med menneskenavn på hunder, så utgår det hos meg. Jeg er lærer, og vil helst ikke ha hund som heter det samme som elevene mine. :P

Easy :)

Det var fint. For hun er veldig enkel. Jeg skal høre hva sambo synes.

Serenety (Itty :P )

Firefly (Fly :P)

Zoe

Jayne (Ok, mannenavn, men høres jo ut som Jane, og klinger jo bra :D Passer til en muskuløs dame)

Serenity har jeg tenkt på, men synes det ble for langt, men Itty var kult. Itty passer å rope i skogen. Dessuten er det kult å ha et "lite" navn på en diger dame.

Hun er ikke noen Zoe. :P Zoe er litt for ordentlig.

Jayne hadde passet bra til personligheten, men jeg synes det er litt kjedelig navn når man ikke kjenner til Firefly. :P Men det er inne til vurdering. Jayne er jo dritkul!

Selv om hun er spenstig, så er hun ingen "Fly", det får gå på neste navnliste sammen med Seven tenker jeg.

Ellers så har vi vurdert Charlie. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg synes det passer til en ambull. Jeg synes Charlie er et fint jentenavn, men blir det litt for maskulint på hun?

Takk for alle forslag forresten! Mye bra her!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beauty

:lol::lol: Det foreslo søsteren min også.. Eller Lady!

Charla

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Mjaa.. Da liker jeg Charlie bedre. Charla er litt mer ordentlig enn Charlie. Og hun er ikke noe ordentlig.

Vi kom også på at dama i Long kiss goodnight heter Charly, og hun er litt kul. :)

Glemte jo helt å si gratulerer, hun var skikkelig fin synes jeg :D Som en grov, utvasket dalmatiner! (Ok... det hørtes ikke ut som et kompliment, men det var det :lol: )

Hvor er hun fra?

Takk! Ja, faren min og diverse unger i nabolaget trodde vi hadde fått oss en dalmatiner. :P Vi håper hun får litt mer pels etter hvert da, selv om hun er veldig søt med utvaska dalmatiner - flekker. :lol:

Er hun litt ramp da?

For Charlie kan være litt rampete nemlig. Det har jeg sett på Disney.

Synes ikke det er for maskulint jeg, men det er jo fordi jeg assosierer navnet med Lykke til Charlie.

Ja, hun er en ramp! En STOR ramp. Favoritthobbyen er å dra skolisser ut av skoa og bruke kameraetui som tyggis. ;)

Edit: Og hun er fra Redneck Bulldogs btw. :P

Endret av :)Kine
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor ikke bare kalle henne Fantasy? Kanskje litt for likt igjen.

Star wars: Padmé, Cordé, Sabé, Yané, Saba, Aayla Secura, Aurra, Ahsoka, Queen Apailana/Jamillia/Neeyutnee, Bria, Steela Gerrera, Mirta, Joelle, Greeata, Ysanne, Isolder, Satine, An'ya, Pooja, Sola, Ona, Princess Leia, Luminara, Tahiri, Sintas, Winter, Wittin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flua :lol:

Hehe! Ja, det hadde vært passende navn. Sambo var dessverre ikke enig. :(

Grattis så mye med flott frøken :wub:

Halvsøster til min Panda det, veldig lik hverandre er de også.

Takk! :) Åja, er det fra Bjarne/Bear eller Dakota?

Hun ser så veldig klok og moden ut, og da jeg må foreslå Berthe, Bertine, Olga, Theodora og sånn der. Absolutt ingen serienavn det, akkurat :teehe:

Hehe.. Det er kule navn, men hun er litt for spenstig, sprek og rampete. ;)

Hvorfor ikke bare kalle henne Fantasy? Kanskje litt for likt igjen.

Star wars: Padmé, Cordé, Sabé, Yané, Saba, Aayla Secura, Aurra, Ahsoka, Queen Apailana/Jamillia/Neeyutnee, Bria, Steela Gerrera, Mirta, Joelle, Greeata, Ysanne, Isolder, Satine, An'ya, Pooja, Sola, Ona, Princess Leia, Luminara, Tahiri, Sintas, Winter, Wittin.

Neeeh.. Liker ikke Fantasy. Det er for langt og for likt.

Men her var det mye bra. Jeg likte Saba, Bria, Mirta, Greeata, Isolder og Ona. Saber betyr å vite på spansk, og hun er jo ganske klok. :whistle:

Leia var vi innom istad da Star Wars tilfeldigvis gikk på tv'en. Vi vurderer også Chewie. :P

Vi har gått litt i fra Charlie. Hun er nok ingen Charlie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
    • Han raser opp i vekt han der. I går var vi på miljøtrening med valpekurset, og fikk veid han inne på en dyrebutikk. Nå veier han 10,3 kg 🤯 Kan ikke tro at den lille valpen er så tung allerede! Vi har hatt mange gode dager i det siste, og noen utfordringer. Som gjeterhund så har han altså begynt å reagere på biler, joggere, syklister, folk på sparkesykler. Men vi har jobbet masse med det, og det er allerede blitt mye bedre ☺️ Vi må bare fortsette å jobbe med det tenker jeg. Ellers har han hatt mange dager uten uhell inne, og han er begynt å gi beskjed ved å skrape på enten altandøren eller ytterdøren. Så det er bra! 😄 På tirsdag er siste dagen av valpekurset. Kjedelig! Det har gått så fort. Syns det har vært fint å ha en fast ting i uken å dra på med han, i tillegg til noen som setter øvelser som skal trenes på, slik at vi må trene på de øvelsene til neste kurskveld. Så jeg er litt gira på å lete frem et nytt kurs allerede. Vi får se hva jeg finner. Det er sikkert ingen kurs før etter sommerferien uansett.
    • Du sier at hunden ikke har vist aggresjon, men at den har knurret flere ganger. Og blitt oversett eller irettesatt for det. Her har det kommet så mange advarsler og så mye undertrykking av signalene at det til slutt har tippet over. Hunden trenger en eier som forstår og leser signalene dens, og respekterer grensene. Og det kan ta lang tid å bygge opp igjen den tilliten som er brutt. Hvis eier er villig til å lese seg opp, gå kurs og få veiledning innen språk og adferd, så kan det nok gå. Men de begynner ikke på scratch, men på en ganske dårlig negativ. En dominant hund er ikke stresset og utrygg, og dette har ingenting med det å gjøre. Jeg ville omplassert, med mindre eier OG familie er innstilt på en vesentlig endring og jobb med hunden. Og da til noen som kan og er innstilt på de samme kriteriene. Problemet er nok bare at det er mange nok omplasseringshunder med de problemene og for få folk med kompetansen til at det er realistisk å finne noen.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...