Gå til innhold
Hundesonen.no

Dine hobbyer/interesser


Guest Christine
 Share

Recommended Posts

Hovedinteressen (og livsstilen) min er nok hund, har alltid vært det og kommer nok alltid til å være det! Selv om jeg dessverre er litt ute av gamet for tiden av diverse grunner, men jobber for å innhente meg igjen :P

Andre dyr er noe jeg også holder på med, i hovedsak kaniner og rotter (savner tiden med hest..):

- Kaninhopping og utstilling, driver da med et lite oppdrett av rasekaniner (Engelsk Schecke) og hoppekaniner (som oftest blandinger).
- Rotter til hygge og kos for øyeblikket, men ønsker også å starte med oppdrett av kjælerotter den gangen jeg får tid og penger til det!

Ellers elsker jeg å være kreativ:

- Fotografere
- Filming

- Redigering av foto og film (lenge leve fantasien!)
- Tegne (litt rusten dog..)
- Perle (lenge siden jeg faktisk har gjort, men ja altså, perle litt ordentlig for å si det slik :P )
- Grafisk design i form av bilderedigering, hjemmeside-/bloggkoding (HTML/CSS i liten grad, selvlært).
- Bare, lage ting, generelt. Elsker å jobbe med f.eks treverk, sying er også gøy selv om jeg suger på det, og slike ting.

Også elsker jeg bøker. Når jeg først finner en bok/serie, blir jeg helt borte, hadebra the real world liksom! Haha. Interiør er også noe som opptar meg, selv om jeg ikke har allverden med penger som VGS-student. Men jeg drømmer meg ofte bort! En annen ting jeg er veldig glad i er å sove.. :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 60
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dette var ukens tema på en bloggportal jeg blogget på før, så da skrev jeg et dikt om det, som oppsummerer det greit. Kanskje. You'll never know! Min hobby Jeg sniker meg rundt i den kalde nat

OMG!!! Det var jo bare så makabert fantastisk at jeg blir helt ... ja, jeg vet ikke hva :lol:.

OMG - så fantastisk skrevet!! Du burde tipse criminal minds skaperne om å lage en figur som har skrevet dette diktet

Posted Images

Jeg er vel mer eller mindre født bilgal. Men ikke på den måten at jeg driver og skrur så mye, det er mer det jeg liker biler, leser mye og studerer, elsker å kjøre. Begynte vel allerede som tiåring å kjøpe tyske bilblad selv om jeg ikke kunne tysk, lærte en del meget fagspesifikk tysk på den måten, visste hva kjøreegenskaper og akslerasjon betydde på tysk, men knapt nok en hverdagslig ting, samme med svensk (Teknikens Værld etc).

Ellers så elsker jeg det meste med havet, egentlig. Liker båter, båtsightseeing, gå langs vannet, se på havet, høre bølgene, fiske, bade. Min store drøm er vel å ha et hus med enten utsikt overr havet eller så og si på have der man kan åpne vinduet og sleppe et fiskesnøre ut :D

Glad i musikk, men helst på radio da jeg sjelden gidder å høre en hele CD av en artist og sjelden tar meg tid til å downloade ting, liker ufosigbarheten i det.

Arkitektur og design fascinerer og intresserer meg, men jeg har lite teknisk kunnskap. Elsker å gå gatelangs helst i eldre strøk og se på hus/bygninger. Sosialt samvære setter jeg høyt, allerhelst på kjøkkenet i huset over et glass vin og/eller mat.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

En stor interesse foruten hund er hest. Veldig aktiv før, men sluttet for å drive mer med hund. Fortsatt i stallen innimellom for å pusle og ri litt. Vil ta det opp etterhvert, for hest skal jeg ha!

Ellers liker jeg bil. Er ofte å finne på biltreff osv. Liker å være med når kompiser skrur bil, liker å kjøre bil og vil etterhvert få kjøpt meg banebil for å å kjøre drifting. Tenker på å kanskje kjøpe meg en for å starte med isbanekjøring, så tar man det derfra :)

Før elsket jeg å skrive og lese, men det sluttet jeg med. Begynt å lese igjen nå, og vil prøve å få tatt opp skrivingen igjen.

Også selvfølgelig jakt, fiske og friluftsliv da. Fins ikke noe bedre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har drevet med hest i mange år, men måtte selge hesten min i fjor høst. Savner det veldig! Ellers er det katt, fotografi/redigering som opptar tiden min. Brukte veldig mye tid på design, typ grafisk design og web design tidligere. Men det har dabbet litt av. Min tro om jeg skal prøve meg på det igjen, nå når jeg faktisk har en maskin for det..

Ellers har jeg også spilt en del WoW, men aldri slik at det gikk ut over andre ting (:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hest er dyret som står meg aller nærmest, og jeg drev aktivt med hest før. De siste par-tre årene har det vært ekstremt lite pga. manglende tid og mulighet.

Jeg driver med politikk, men ikke særlig mye partipolitikk. Jeg har verv i forskjellige partipolitisk uavhengige organisasjoner, den ene jobber med skole og den andre jobber med EU.

Også er jeg veldig glad i å lese :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hund, hund og hund. Og 30 andre dyr som bor her tilsammen, kaniner, marsvin, rotter i tillegg passer jeg andre gnagere og smådyr når eierne er på ferie :D Erfaringsmessig er det så vanskelig å få pass til dyra mine at jeg nå passer andres dyr sånn at det skal bli lettere for andre mens de er på ferie. I tillegg er det så mange som dumper kjæledyra sine før sommerferien og kjøper nye når de kommer hjem igjen har jeg hørt på alle de forumene jeg er med i. Eller setter de ut i skogen for å dø og alle de grusomme måtene folk gjør når de finner ut at de skal på sydenferie dagen etter og ingen til å passe dyra. Føler at noen dyreeiere så er ferier viktige enn sine firbeinte pelskledde eller fjærkledde vennene sine. Er så trist å se på finn.no på alle de dyra som plutselig gis bort rett før sommerferien og i sommerferien. Rart at også så mange plutselig får "allergi" rett før sommerferier synes jeg :P.

Jeg liker også å gå på shoppingsentre, gå turer, bade, være på stranda, internett og selvfølgelig dyr, dyr og dyr :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min største hobby er hest, hest og hest. Har drevet med hest i snart 13 år, og kommer aldri til å gi meg med det. Både fordi det er godt for kroppen min som er feil skrudd sammen, fordi det gir meg ro i sjelen, det gir meg ro i sinnet og det styrker meg som menneske. Det har vært sånn siden starten :)

Kaninene mine er og en herlig hobby!

Ellers elsker jeg å lese, aller helst krim. Dessuten har det å lese om hund også blitt en stor del av hverdagen, jeg vil vite mest mulig før jeg blir hundeeier helt "på egen hånd". Kan jo endel, har hatt mye hund rundt meg hele livet, men vil lære mer :)

Dessuten elsker jeg en laaaaaaang tur i skog og mark, alene eller med selskap.

Trening er en annen hobby.

Ellers er jeg veldig glad i å være sosial ned venner og familie, da. Hihi!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Yndlingshobbyen min utenom hund måtte jeg slutte med. :aww: Jeg depper litt for det innimellom. Disse er for lekker til å støve ned.

gitara02.jpg

Heavymusikk og konserter.Her illustrert av Blackie Lawless, den virkelige sjefen over alle sjefer. 15145_217794032526_5353906_n.jpg

Shopping. :D Og bilderedigering. 970305_10151621579697527_1352815958_n.jp

Maling
7329_160799522526_4997841_n.jpg

Tegning

pur.jpg

Foto

1012308_10151695654677527_1157780237_n.j

Lage ting

281812_10150330264482527_1544434_n.jpg

og film :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde mange hobbyer før jeg fikk barn...

Nå er det lite.

Akvarium har jo blitt en slags hobby, ellers er det musikk og bøker.

Selv om jeg er sjelden på konserter lengre og kan bruke en måned på en bok.

Fiske og friluftsliv er en hobby jeg endelig har kunnet ta opp igjen nå som poden er gammel nok ! Han er hekta og jeg har pokker meg klart å gjøre sambo hekta, så dette blir bra. Sambo liker ikke fisk og hater å drepe de, men jeg og guttungen fortærer fiskene han får som det var sjeldne delikatesser ( urettferdig nok har sambo fiskelykke) og knertinga tar jeg meg av.

Bestekompisen til sambo ( som er hobbyfisker) har takket meg faktisk hehe. .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...