Gå til innhold
Hundesonen.no

Løs om natta og dere må opp?


bikkjene
 Share

Recommended Posts

Dere som har hunden løs om natta... Hvis dere må opp om natta for å feks, drikke litt, gå på do, sjekke noe ol. og hunden våkner og spretter opp og følger etter dere... Tar dere da hunden ut på do? Før dere igjen går å legger dere? Men til de som er oppe flere ganger om natta.... Tar dere hunden ut flere ganger hver natt? Eller bare legger dere dere i senga uten at hunden har tissa, bæsja? Nå tenker jeg kun på voksne hunder. Valper sier seg selv at de må tisse om natta :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 71
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Så sant ikke mine ber om å gå ut, så slipper jeg de ikke ut. Men ber de om det, så får de seffe lov til å gå ut på do. Edit: Det eneste mine forsøker seg om jeg står opp, er å tigge nattsnacks. D

Har tenkt litt over denne problemstillingen og har kommet frem til at det mest sannsynlige scenarioet er at hundene blir liggende i sengen mens jeg står opp. Når jeg da kommer tilbake så ligger en hun

Men om man sover fra 23 - 14 så er det kanskje på tide å besøke legen? Femten timer søvn hver dag er ekstremt unormalt tror jeg. Klart har jeg sovet 15 timer en gang eller to selv, men jeg syntes

Ingen som spretter noe sted her heller. Ikke før jeg har kledd på meg. Og da har gjerne gubbe og unge vært våkene i mange timer, dratt på skole og jobb, med det som hører til av morgenaktiviteter. Men bikkjene forventer ingenting fra dem, så da sover de. Med unntak av ene hunden til gubben, hun vil være med ham ut når han røyker, så det får hun. De andre bryr seg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Valpen får være med å gå på do om han gidder, men sover gjerne tyngst av alle!

Dvergen vil gjerne dilte etter "mor" men hun får ikke gå på do med mindre hun selv løper til døra og ber om det. De to andre gidder ikke åpne øynene en gang ( de sover i stua ) mens de dvergen og valpen sover i senga

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundene mine ser ut til å vite forsjellen fra de er veldig ung, mellom "opp å tisse/drikke e.l." og "nå står vi opp".

Og nei, når jeg skal det førstnevnte så blir ingen luftet eller får oppmerksomhet, da spør man litt etter hunder som forventer aktivtet så fort man er ute av sengen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hundeluke ut i hagen, så om jeg er på toalettet om natta, og en av hundene vil ut, så går den bare ut.

Linus sover ikke på rommet vårt, så han kan tusle ut om han vil hele natta.

Men hundene er vant til at gubbben i huset er på do 1-2 gang hhver natt, og det er skjelden de reagerer...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så sant ikke mine ber om å gå ut, så slipper jeg de ikke ut. Men ber de om det, så får de seffe lov til å gå ut på do. :)


Edit: Det eneste mine forsøker seg om jeg står opp, er å tigge nattsnacks. :lol: De mener de fortjener det, og siden Vida har man rundt labben sin på det området, blir det jo av og til en snacks til de. :icon_redface:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hundeluke ut i hagen, så om jeg er på toalettet om natta, og en av hundene vil ut, så går den bare ut. Linus sover ikke på rommet vårt, så han kan tusle ut om han vil hele natta. Men hundene er vant til at gubbben i huset er på do 1-2 gang hhver natt, og det er skjelden de reagerer...
Åååå.. Det vil jeg ha! Hus med hage og hundluke!! :D
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, nå er det ikke ofte at jeg er oppe på natten, men de gangene det hender så er det sjeldent at hunden gidder og følge med, og om hunden reiser seg så får den eskjed om og legge seg, den trenger ikke fotfølge meg til do. Eneste gangene de får ut på natta er om jeg våkner og har stressadyr ved min side, det er som regel tegn på at noe er galt, typisk dårlig mage som gjør at de må på do med en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, ikke her heller. Men som oftest løftet hun kun på øyelokkene eller skiftet stilling og sov videre. Til og med om morgenen når vi stod opp var det bare å gå ut å tisse og hilse på og fjimse en smule rundt, får så å legge seg å sove igjen etter anstrengelsen :lol:

Først ved lunchtider var hun noenlunde utvilt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har en hund som går løs om natten, og en som sover i bur, den siste er bare ett år, så hun roer seg ikke helt hvis ikke hun er i bur.

Hun som går løs, sover enten på badet, soverommet eller i gangen utenfor soverommet, og dersom vi står opp for å gå på toalettet, så leer hun ikke på ett øre en gang! Ikke snakk om at hun vil luftes eller i det hele tatt ønsker oppmerksomhet.

Det skal også nevnes at når vi står opp om morgenene, så er det ikke alltid de er like klar for å våkna da heller for å gå ut å tisse. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Basenjien er gjerne med opp om jeg skal noe om natta, han vil gjerne ut uansett - men han får ikke lov med mindre han vekker meg for å få gå ut, da får han selvsagt. Han er sånn som kunne tenke seg å stå opp før fuglene fiser og trenger virkelig ikke å læres til at det skjer noe om vi er oppe om natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...