Gå til innhold
Hundesonen.no

Ine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ine

  • Bursdag 11/09/1986

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    BC og terrierdott
  • Mine dyr
    Luna - Yorkiedott
    Enya - Border Collie
    Roxy - Huskatt
    Ajax - Huskatt
    Fâla - Islandshest

Ine's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

47

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen som vet om overnatting i Farsund, tenker hytter eller feriehus, for en natt, der det er mulig å ha med hund? Litt usikker på om dette er rette plass å poste dette, men vær så snill å flytt det dersom jeg har postet feil plass.
  2. På den eldste frøkna, som var en omplasseringshund på ca 9 mnd, var det litt kluss med negleklippen, her klippet vi og belønnet mye i starten, da hun ble helt krakilsk bare vi tok på neglene. Det er fremdeles ikke favorittaktiviteten hennes, men det går nå. Bading og dusjing har vi også tatt litt steg for steg, og nå går hun inn i dusjen på kommando. På BC jenta har vi fra valpestadiet klippet negler når hun halvsover, tatt henne opp på fanget, og bare klippet litt forsiktig. Tok gjerne frem klotanga flere ganger i uka, og bare skrapte litt forsiktig også. Er utrolig glad for at vi har gjort det på denne måten, for nå er det å klippe negler den meste selvsagte ting. Dusjing er vel egentlig noe vi aldri har hatt problemer med heller, jeg tok henne med meg inn i dusjen når hun var valp flere ganger for tilvenning, og dette er også helt ok nå. Men det skal vel sies at det er ytterst sjeldent hun dusjes. Jeg synes det er greit med tilvenning og positiv trening på disse tingene, slik at både hundene og jeg opplever det hele som behagelig og naturlig. Jeg bruker heller litt lengre tid på tilvenning og innlæring, slik at det går raskere og smidigere etterpå.
  3. Luna bare eeeelsker pølse. Selve ordet skaper så stor forventning at hun er på med en gang. Derfor er dette ordet hysj-hysj i vårt hus.. Enya gjør hva som helst for hvilken som helst godbit nå, eller leke, eller ball eller ros. Enkel Border Collie. Derfor er det fint med Frolic, som deles i fire, ikke er klissete, og kan kjøpes inn i stooort volum.
  4. Ine

    Fantasy bøker

    Mine yndligsbøker/serier for øyeblikket er: A Discovery of Witches - Deborah Harkness, dette er en trilogy, jeg venter i det uendelige på den siste boken. Jeg merker jeg klarer ikke helt å beskrive disse bøkene, plottet er litt omfattende, og bok 1 og 2 har samme røde tråd, men med to helt forskjellige handlinger. Hvis jeg forklarer hvordan, avslører jeg en del av boka, haha. Men, litt romantikk, action, magi, hekser og vampyrer. Har ikke lest dem på norsk, men de er fantastiske på engelsk. Her er hjemmesiden. Kushiel's Dart - Jaqueline Carey, også en trilogy, jeg venter på siste bok fra Ebay. Dette er vel ikke helt fantasy, men nesten, det skjer litt overnaturlige ting. Disse bøkene handler om en psykisk sterk herionne, så masokistisk at hun tiltrekkes selvfølgelig av de onde. Forfatteren har et fantastisk ordforråd, og hun bygger en verden så komplett at jeg ikke kan forstå at dette ikke er virkelig. Anbefaler absolutt disse bøkene! Ebay er en fin plass å handle bøker dersom man leser engelsk (hvorfor skulle man ikke ville lese på engelsk..?). De er billige og har som regel alltid gratis frakt. Jeg leste også nylig noen bøker som handlet om feer, magi, ondt vs godt etc, mener det er en serie på fire bøker skrevet av Melissa Marr, første boken heter Wicked Lovely. Disse kjøpte jeg av mangel på lesestoff når jeg var på ferie sist. Veldig ok bøker, lettleste og underholdene, men kan ikke sammenlignes med de to seriene ovenfor. I tillegg elsker jeg Dan Brown, selvfølgelig er det ikke fantasy, men de er jo så fantastiske, bøkene hans. På engelsk. Av hans bøker er nok Digital Fortress en av dem jeg liker aller best.
  5. Da er jeg hjemme, og endelig fått åpnet pakken. Wow, for en utrolig kjekk pakke! Enya var veldig, veldig glad for lekene, og jeg ble superglad for kaffe! Gleder meg til å prøve den sjokokaffen! Jeg tror min hemmelige venn er Cattn, stemmer det? Tuuusen takk!
  6. Det som også er veldig pent, er f.eks. at du tar utgangspunkt i samme motiv, og henger bildene opp slik at de danner et hjerte, eller et hvilket som helst annet symbol eller form. Kanskje de kan ta håndavtrykk med forskjellige farger, på sort papir? Eller, så kan du male en trestamme direkte på veggen, og få håndavtrykk til alle barna som blader? Kanskje vil du ha et akvarietema? Maler en blå bakgrunn, og får barna til å tegne, eller kun fargelegge fisker, som dere deretter klipper ut og henger på den blå bakgrunnen? Det er jo også mulig å ha det så enkelt som at alle barna får hvert sitt ark, f.eks. 20x20cm og tegner hva de ønsker, som settes i små rammer og deretter monterer det sammen til en stor firkantet ramme? Det ser veldig ryddig ut, samtidig som barna får være kreative. De kan kanskje få høre en fortelling først, der dere får flettet inn de verdiene dere ønsker, og at de skal tegne basert på den fortellingen?
  7. Jeg har fått pakke!! Men jeg har ikke fått åpnet denne og sett innholdet, jeg er bortreist til fredag!
  8. Bare sånn for å foreslå en quick-fix på akkurat dette konkrete eksempelet, hva med å lukke døren..? Men jeg skjønner deg godt jeg altså, blir også hylete hysterisk av både veps, bier, humler, edderkopper osv.
  9. Så fiiiine gaver folk får! Jeg venter spent på min! Synes dette går uendelig tregt.
  10. Haha, jeg ser kunne vært hatt et mye, MYE vanskeligere hint, når jeg ser på de andre her. Og for en søt whippet valpis! Edit: Ikke at hintet var noe vanskelig i det hele tatt, haha!
  11. Hvilken nettside bestiller du fra?
  12. Våre neslearter er vel ikke så farlige for dyr, men fant dette på Wikipedia: Brennesler (Urtica) er ei gruppe i neslefamilien... ...Arten Urtica ferox er en endemisk busk på New Zealand, er kjent for å ha drept hester, hunder og minst ett menneske.
  13. Er det grei nok plass til to bur? Men da bruker det opp all plassen? Caravelle.. Hadde den bare ikke vært så stor å kjøre!
  14. Takk for svar! Pathfinder har vi sett på, men er litt usikker på bagasjerommet. Suzuki XL7 skal vi se på!
  15. Jeg låner denne tråden litt jeg. Vi skal kjøpe ny bil i sommer, og trenger en bil med 5 seter, bagasjerom med plass til to bur, samt ekstra bagasje. Ikke tenkt for mye på pris, vi kjøper enten en ny bil, eller en 2-3 år gammel bil, vi snakker ikke million klassen, men den trenger heller ikke å være superduper billig. Ellers ønsker jeg automatigir, samt at jeg sitter litt høyere enn i en vanlig stasjonsvogn. Selv har vi tenkt på: Opel Zafira WV Touran Ssangyong Rodius Aller helst har han lyst på en SUV, mens jeg finner ingen jeg føler det er god nok plass i. Vi er gått litt blind i bilvalg nå, og greier verken å bestemme oss, eller være objektive, så.. Forslag?
×
×
  • Opprett ny...