Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

Apropos kvalmt: Sitter ved siden av ei gammel dame som leser bridgeresultater på små lapper mens hun er iført sølvrevhatt og kåpe med pelskanter over det hele. Håper jeg får et kort og brutalt anfall av spysjuka sånn at jeg lar det stå til utover styggedommen. :innocent:

:D Du har ikke noe drikke eller noe tilgjengelig da? Så kan du snuble litt og "miste" den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Nei, jeg gidder ikke å lese ti sider - for så mye har dere skrevet siden jeg la meg i går :lol:

Men jeg har møblert det nye rommet her :D

19020_10151266089661985_2026131397_n.jpg

Fornøyd ja!

Og så har megler vært innom en tur og fått underskrevne papirer, så nå er det tut og kjør! Tenne opp i ovnen sånn aller først, så det er godt og varmt her til jeg kommer inn. Gå tur med snuppene, så middag før jeg skal rydde bodene nede.

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Majones er så godt! Jeg kan ikke spise kokte egg eller eggerøre uten majones, også eggesalat da! :drool: Dessuten er det dritgodt med majones og hvitost + skinke og salat, eller bare under skinka, eller bare under hvitosten + leverpostei, majones og agurk! Jeg spiser mye majones iløpet av et år, men det må være Mills! Den svenske er så vondt at det er til å grine av.

Husker forresten første gang jeg smakte majones, det var hos farmor og da var det ikke godt! Men hey, kun majones er jo ikke godt i seg selv.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke noe vettug å komme med i denne store bolle og kake diskusjonen heller. Untatt at jeg trur jeg hadde blitt veldig skuffa om jeg hadde funnet svisker i en bolle. :lol:

Og majones, det hører ikke hjemme noen særlig steder overhode. :P Jeg likte det som liten, nå synes jeg det bare smaker fett. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke noe sterkt forhold til verken berlinerboller eller napoleonskake jeg. Ergo ingen sterke meninger eller bidrag til denne viktige diskusjonen. :P

Sjæl - men majones det funker kun på reker og makrell i tomat, ellers ærre ekkelt ;)

Nettopp dusjet og spist middag etter trening, så nå er det reprise på project runway allstars, så noen timer med pensum :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Underteksten var noe om at salukien ikke skjønte vitsen med å trekke :D Er nok fra kurset, ja.

Hmmm, da har hun nok glemt seg litt for de trakk som søren de. Men det krevde litt mer oppfinnsomhet og motivasjon enn bare å spenne dem for og tro de trakk sånn helt uten videre. Er man skrangleverk så er man skrangleverk og det er ikke alltid de gidder skjønne vitsen med ting med mindre det gir dem noe. De trakk så godt faktisk at ene kurslederen mente jeg burde trene mer og starte med dem (men det gadd ikke jeg :lol:).

Majones smaker best rett fra tuben og inn i munnen. Eller kanskje som fyll i en napoleonskake?

*tuller, tuller, tuuuulllleeeer*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viktig diskusjon: Hvordan spise napoleonskake :D

Viktigste diskusjonen på lenge, faktisk :lol:

(og jeg venter fortsatt på egen berlinerbollenapoleonskaketråd*

Jeg har alltid syntes at min mamma er ganske så kul og sånt, men hun er litt overivrig om dagen, altså, når det gjelder fine mannen og meg. På julaften fant hun feks ut at det var heeelt naturlig at han skulle komme dagen etter på førstejuldagsbrunsj, noe jeg litt tvilende inviterte til. Til min store overraskelse valgte han å komme. Jeg trur han liker meg litt. :P Dernest har hun klart å gjøre han til snakkisen i familien (jeg trur de alle hadde slått seg til ro med at jeg er så "vanskelig" at jeg ikke gidder å fire på noe og ergo ender opp aleine, eller kanskje enda mer sannsynlig ender opp med ei dame), så jeg føler jeg må bruke overvettes mye tid på å snakke om han til folk jeg egentlig føler at bør være mer fokusert på meg når jeg omsider kommer på besøk. :teehe:

Men nå har moren hans (som jeg aldri har besøkt, mind you that) invitert meg med på bryllupsfesten hennes på et slott i Warszawa i slutten av mai, så nå veit jeg ikke helt hvem som er mest ivrig her.

Du kommer til å være gravid og gift innen utgangen av 2014! Sann mine ord :lol:

Ene hunden til oppdretteren til mine, går helt amok hver gang han hører den ene sangen til Adele. Han kan høre hvilken som helst av de andre sangene til Adele, er bare den ene han klikker på :lol: Og det trenger ikke være Adele som synger den engang! Og man kan begynne å synge den mens han ligger i sin dypeste søvn, og han bråvåkner og uuuuuuuuuuuuler :lol: Rareste jeg har sett...

Willy uler hver gang han hører Lonesom Traveller på mobilen min... samt musikken til Angry Birds :lol:.

Endelig en diskusjon jeg kan delta i :ahappy: Berlinerboller og Napoleonskake diskusjon

:lol:

Svisker?! Har du detti og slått deg?! Svisker har en misjon og det er å være i kalkunstuffing sammen med epler, utover det er ikke svisker spiselig..

*Sjekke etter blåmerker, men nei... ingen, gitt :D*

Svisker er høyst undervurdert, altså... Svisker i sviskekompott, svisker i youghurt, svisker i sjokolade, svisker som lakserende middel, svisker i berlinerboller - men i STUFFING??? Man SPISER ikke stuffing?

Tja, så høye er de vel ikke. Ligger vel på ca 1100 rundt på toppene her tror jeg... Men når man da er nedi dalen, så blir de litt i veien :P

Jeg skjønner at jeg ikke skal klage på at sola er borte her pga de høye trærne hos nabo'n... Litt lettere å flytte trær enn å flytte fjell :lol:.

Edit: Napoleonskake er kvalmende deilig og selvfølgelig skal det være romkrem og den skal spises så kremen tyter utover. Berlinerboller er best med vaniljekrem eller blåbær.

Blåbær???? :shocked:

For å kaste meg inn i diskusjonen: berlinerbolle skal ha syltetøy (som forøvrig ikke har noe på en brødskive å gjøre) og Napoleonskake skal ha romkrem og melisglasur og den skal stå. Msn lirker ut all fyllet med en skje før man spiser bunn og topp. Ferdig snakka :lol:

:lol: Det hørtes kjent ut... grave ut fyllet og spise resten etterpå :lol:.

Har ikke noe sterkt forhold til verken berlinerboller eller napoleonskake jeg. Ergo ingen sterke meninger eller bidrag til denne viktige diskusjonen. :P

Makan - også VÅGER du å blande deg likevel? *riste på hodet*

Når det gjelder majones, så er noe av det beste pålegget jeg vet hvitost med løkringer og majones. Helst på grovbrød.

Majones er også godt på leverpostei, egg, skinke og sikkert masse annet jeg ikke kommer på akkurat nå.

Majones og hvitost er bare HELT FEIL!!!

Jeg sad og så et program om det norske landslaget i langrenn, og Niklas Dyrhaug (han er en pæn mand!) og Petter Northug gik rundt i bar overkrop - det ville Pajko ikke have. Så han knurrede helt vildt af dem... he he...

Han er bare homofob, vettu :).

Ramla innom Plantasjen på vei hjem fra jobb... Det ble litt dyrt *skitt*... men man må ha 8 nye planter, sant? Også må man ha potter til dem, sant? Også må man jo bare ta med sinkbøtte og -balje til hhv 25 og 50 kr (selv om man ikke aner hva man skal med dem) - og en sekk med solsikkefrø... også må man selvsagt ha fuglehus til frøene i tillegg (jammen godt det var mye på salg :lol:).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har nesten aldri smakt berlinerbolle eller napoleonskake, men det vil jeg nå! :cry:

Jeg er like spent som deg og familien din! :frantics:

Åh så koselig! :D

....syns jeg min mor trekker noen utrolige konklusjoner over at jeg ser på hus.

Først

"ÅHHhh er det i stavanger" :D:jump:

Meg: "eeee nei Mamma, det er litt lengre nord enn der jeg bor nå."

Mamma: :cry::huh: "er dere ikke sammen lengre"

Jeg: ????? (WHAT THE HELL!!!! )

Det var da en konklusjon å trekke pga jeg ser på hus her i område.

*not to self* ikke dele ting med mamma...

Hun syns forøvrig garasjen så veldig liten ut (det var ikke bilde av garasjen men av dukkehuset i annonsen). :teehe:

Haha du sa det selv, men jeg tenkte også at der røk barnebarna :lol:

Men nå har moren hans (som jeg aldri har besøkt, mind you that) invitert meg med på bryllupsfesten hennes på et slott i Warszawa i slutten av mai, så nå veit jeg ikke helt hvem som er mest ivrig her.

Å så kult, jeg vil se bilder!

Åh, kanskje hun rekker å komme så du får feire morsdag allerede i år :heart:

Å, når er det? Det vil jeg!

Sånn er nevøen min også :lol: " Dere... Nå er jeg så syk at det er rett før det er slutt altså. Noen må lage kakao til meg fort" :lol:

:lol:

Lager jeg liste over alt jeg skal gjøre før pappa kommer, men spise et knekkebrød før jeg starter med det.... Sortert og lagt inn klærnene til lillebror i skapet som er hans, også ligger sengen hans også klar nå på soverommet vårt :) Greit å få oversikt over hva vi trenger mer av osv. Begynt å pakke kofferten til imorgen har jeg også, føler meg jo nesten flink..


:D

Hmm, jeg har egentlig lyst til å lage kulltråd, men tørr ikke :lol: Vil ikke jinxe det... Venter med det til vi isåfall har vært på røntgen med henne om sånn 8 ukers tid. Blæ, jeg har lyst :aww:


Det går bra så lenge du skriver at det er en ikketråd :lol:

... har jeg vært ute å hilst på enda en venninne med hest. Sånn er det når man lover bort at man får såå god tid i permisjonen.
Men det var vel det siste planlagte stuntet. Det var veldig koselig, men iiiskaldt så nå panserfyrer jeg i peisen :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svisker er høyst undervurdert, altså... Svisker i sviskekompott, svisker i youghurt, svisker i sjokolade, svisker som lakserende middel, svisker i berlinerboller - men i STUFFING??? Man SPISER ikke stuffing?

Makan - også VÅGER du å blande deg likevel? *riste på hodet*

1. Jeg er helt enig. Svisker og epler i stuffing?! :huh:

2. Selvfølgelig spiser man stuffing?! Det er jo kjempegodt! I hvert fall den min mor lager til kalkun. :aww:

3. Svisker hører først og fremst hjemme som tilbehør til juleribbe.

4. Klart jeg våger å blande meg inn for å si at jeg ikke har noe å blande meg inn med. *Rebelsk* :devil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, tror jeg venter til mars da :) Det koster jo 500,- å legge ut, så da får jeg heller vente et par måneder til... Er bare veldig spent på hvordan leiemarkedet er med hund når man plutselig kan betale dobbelt leie, uten at man trenger større plass enn man tidligere har trengt.

Misunnelig! Jeg vil også ha noen å dele husleie med. Innenfor det jeg kan betale er det vel ca. ingen ting ledig, mens hadde jeg kunnet gått opp ett par tusen hadde jo det vært en hel drøss av boliger til leie. :( Men så skal ikke jeg flytte før på noen måneder da, så får slenge ut en annonse etter hvert jeg også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.dagbladet.no/2013/01/14/nyheter/nynazisme/utenriks/tyskland/25237973/

Mens SOS Rasisme støttes av den norske stat, som på groveste sett har drevet med økonomisk kriminalitet, oppfordret til voldelige handlinger og stadig vekk ypper, hetser og gjerne kaster seg over uskyldige mennesker som stemples som "høyreekstreme" bare fordi de er i mot enkelte former for innvandring eller liknende. Å være høyreekstrem har aldri vært så "senter-nærme" som i Norge. Noe som får meg til å tenke på AUF'ern (altså ung Arbeiderpartigutt) som gikk i klassen min på videregående. Han stod på offentlig sted og kalte Framskrittspartiet for nynazister. Det er helt absurd at dette i det hele tatt kan være lov, og ekstremt historieløst mtp hvor "uskyldig" FRP faktisk er ifht andre lands høyre-alternativer.

Blitzere har banket opp flere enn noen "høyreekstreme" har gjort i Norge, barn og ungdom indoktrineres ukritisk ned på barneskolenivå med internasjonalen og Marxismen framstilles som den søte blødme. FokusDELING (ikke skifte) hadde vært på sin plass.

Norge er så ensformig.

(Hei jeg stemmer Senterpartiet, forøvrig)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg er helt enig. Svisker og epler i stuffing?! :huh:

2. Selvfølgelig spiser man stuffing?! Det er jo kjempegodt! I hvert fall den min mor lager til kalkun. :aww:

3. Svisker hører først og fremst hjemme som tilbehør til juleribbe.

4. Klart jeg våger å blande meg inn for å si at jeg ikke har noe å blande meg inn med. *Rebelsk* :devil:

Steike dristig altså.... eller var det dumdristig? :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært flink i dag Sandra! Jeg har vært med helt fremmede mennesker :D

Hjemme fra 3,5 timer hos 7 mountain huskys, og det virka som 30 minutter. Jeg kunne glatt vært der i 3 timer til. Hilste på to og firbeinte, og fikk litt innlæring i hvem som hører hjemme i hvilken hundegård, foring ol. og masse hundekjørings mas, sladder osv. Elsker det! Skal være kennelhjelp for dem, og bo hos dem i litt over en uke når mannen skal handle i Femundsløpet, og hun blir igjen med 10 siberians og krykker. De var også veldig på at jeg bare kunne ha med meg Nora selv om jeg fortalte at hun er så som så, og har gjestegård til henne om hun vil være ute også. De bor bare 20minutter sykling fra meg. Mannen er forhandler for Troll, og jeg måtte bare si ifra om det var noe jeg trengte, så kunne jeg få betalt i for og utstyr.

Jeg får klå på huskyer igjen! Glede :D :D

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forøvrig har jeg halsbetennelse og feber, men studerer som en helt fordi jeg har eksamen om ganske nøyaktig tre uker. Og så har jeg egentlig sonenpause, men hei så artig det var å være litt her inne når man hadde eksamen og egentlig burde lese, gitt.

Endret av *Nina*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da hadde man sett en ny episode av "Secret Eaters". :P Og så trur jeg nesten at jeg bør dusje, om jeg har planer om å dra på jobb i natt. Frøs skikkelig i natt, så jeg skal jukse og ta på meg et eller annet under jakka som ikke er helt etter reglene, bare for å holde varmen. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forøvrig har jeg halsbetennelse og feber, men studerer som en helt fordi jeg har eksamen om ganske nøyaktig tre uker. Og så har jeg egentlig sonenpause, men hei så artig det var å være litt her inne når man hadde eksamen og egentlig burde lese, gitt.

Nina nina nina!!! :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nina nina nina!!! :D :D

Jeg lurte på hvor du ble av Nina. Men så så jeg jo koselige ting på fbook så ble beroliget :aww:

Nå har jeg sovet en time og nå er det middag. Kroppen sier sove mer jeg sier vi ikke skal sove bort hele kvelden :-P

:wave::flowers:

Jo, veldig koselig ting! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sitter jeg å venter på broren og søsteren min. Vi skal ha et lite "møte" om hva vi skal gjøre i forhold til vår gamle mor. Hun er ikke såååå gammel, 77 i mars, men hun er ganske skrøpelig og har blitt litt rørete i det siste. Her om dagen kom min bror inn til henne og da satt hun og sov med tre plater på komfyren på full guffe :no: Hun tar mye medisiner som gjør henne litt fjern, og hun har en flere ganger kjørt bil etter hun har tatt disse medisinene. Hunkjører stort set bare frem og tilbake til butikken, og er vel aldri over 40 km/t, men veien hun ferdes på brukes også av masse små skolebarn. Dette blir vanskelig :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...