Gå til innhold
Hundesonen.no

Julen 2012


MegaMarie
 Share

Recommended Posts

Som en jeg er venn med på Facebook som bor i USA sa:

"Halloween's over, that means TIME FOR CHRISTMAS! Let the decorating begin!"

Vel, jeg begynner ikke med pyntingen enda. Men kanskje kanskje julegaveshoppingen bør starte litt tidligere i år. Hva gleder du deg til ved julen i år? Hva har du kjøpt? Hva ønsker du deg? Hvordan skal du feire julen i år? La julepraten begynne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 107
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*hyperventilerer* STAKKARS DEG! Hvordan har du klart å få jul i det hele tatt, uten den?

Det betyr at jeg kan få pinnekjøtt snart, sant? Sant? Sant?

Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi skal være enda, men enten blir det hos pappa eller så blir det her hjemme med Mia og svigermor. Pinnekjøtt blir det ihvertfall uansett hvor vi er Julepynt

Åå, koselig :D

Jeg gleder meg veldig til desember. Tenne lys, pynte litt, spise klementiner og drikke gløgg :D Gleder meg faktisk til å jobbe i desember også, kjøpesentre får en helt egen stemning i desember, hvertfall for oss som jobber der ;)

Ønskeliste:

iPad

Ullgenser fra Fjellreven

Hodelykt

Superundertøy i ull

Tynne ullsokker

:santa:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg gleder meg aller mest til et å feire jul med samboer for første gang, i leiligheten vår her, altså ikke hjemme til noen av foreldrene våre. Blir fint tror jeg :)

Edit: altså, koselig å feire med familie altså, det er ikke det, men det er litt greia med å få startet egne tradisjoner ilag :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg mest til å se guttungen skjønne rebusene jeg gir han jeg.

Til uttrykket da han skjønner at vi faktisk skal til Manchester for å se ManUtd spille.

Så gleder jeg meg til å finne tre, pynte det.

Masse lys, lukten av røkelse, gløgg og medisterkaker.

Til å pynte.

Til å gi bort gaver (som jeg alt har kjøpt).

Også skal vi gå julebukk i år.

Jeg har kjøpt Marmelader og Buttercookies,bøker, barnehagesett (matboks og sånn), karaffel med glass, og da tur til Manchester til guttungen og meg :)

Vet faktisk ikke om noe jeg ønsker meg jeg.

Et rolig 2013 i alle fall.

Kunne tenkt meg masse ved.

En som kom og ryddet i skuffer og skap her og hjalp meg å kvitte meg med alt jeg i grunnen aldri bruker :P

Svar på om infrarød badstue er noe ok å kjøpe seg.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg først til at vi drar en uke til syden uka før jul. 15-22 desember er vi i Sharm el sheik, Egypt. Deretter skal vi dra inn på gården til min onkel, tante og kusiner hvor vi skal feire julen. Jeg elsker gårdsjul! Kyr, sauer, hunder, katt og mest sannsynlig snø. Alt en kan ønske seg!

Ønskeliste:

Tykk ullgenser

Skibukse/jakke/skallbekledning

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg til å feire min første jul sammen med typen :D Har blitt invitert til å feire jul hos søstra hans, så da sier jeg ikke nei, hvertfall ikke når det blir en av de sjeldnere sjansene jeg har til å treffe han. Foreldrene mine er ikke like fornøyd, da, menmen...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har i 60 år hatt som tradisjon i (stor)familien å dyppe lys i byrjinga av desember. Det skal sjølvsagt skje i år òg, men i år har dei lagt datoen til same laurdagen som eg og Lina Kristine rullar inn i Korosten i Ukraina med hjelpesending. Dårleg gjort. Dermed blir det ikkje jul i år :aww: .

I går hadde Lina Kristine fått juleturnusen sin, ho skal jobbe 22., 23. og 24 (går av om morgonen 1. juledag). Dermed blir ikkje ho med på julaftan. I år planlegg vi tradisjonell jul i familien (mamma, pappa og "ungane", heime hos seniorane). Det blir veldig kjekt :). Har jo vore litt forskjellige jular no etter at vi vart "vaksne" (set det i hermeteikn, eg, eg føler meg ikkje vaksen :P ).

Ønskjer meg videokamera til Afrikaturen. Så det er berre å starte spleiselag :D .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg masse til jul i år, for jeg skal være hjemme. Dvs ikke på jobb. Får jo bare feiret jul skikkelig annen hvert år, men man legger seg ikke ned og griner av den grunn. :P Men jobber uansett heller nyttårsaften, for da kan hundene sove i garasjen som de ikke hører eller ser raketter i (så neste nyttår, tilbringer jeg nok på jobb selv om jeg har fri, da jeg bor rett ved nabolagets "oppskytningsrampe").

Gleder meg til den gode maten jeg skal lage (her er det jeg som står for kokkeleringen. :P ), og å få pakker. I år ønsker jeg meg egentlig ikke noe særlig, siden jeg trur at penger må gå til Noomi i stede. Så da blir det bare småtterier, og så får jeg heller penger til hunden i gave. Og det er like bra.

Og så gleder jeg meg til 1. desember, for da skal jeg tenne julelysene mine, og starte å spille julemusikk! :D Og så lurer jeg på om å kjøpe meg adventskalender i år, før de går tomme for Kinderkalendene. :P I fjor hadde jeg en teit en...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er usikker på om vi skal ha juletre i år, er redd for at valpen herper det. Synes det er kjempekoselig med juletre. Har isåfall lyst på et grønt tre med lys på verandaen, det kan man jo ordne i begynnelsen av desember og stå ut januar :) Har litt lyst på julenek på verandaen også, men da tror jeg katten går amokk.

Har ikke fått juleturnusen enda så vet ikke hvordan jeg jobber jul/nyttår år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Normalt så elsker jeg jul og starter gjerne i november! Men huset er langt ifra ferdig oppussingmessig og mangler både lister, skikkelig vegger og en hel haug med ting så tror ikke det blir mye jul i år her hvertfall! Syntes det liksom ikke er verdt bryet med å sette det opp når du uansett er ukoselig her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å, jeg gleder meg sånn til jul, altså. Endelig skal det bli skikkelig jul her i huset. Første julen vi bodde her så lå mannen på sykehuset med sprukket blindtarm på julaften og i fjor ble alt bare stress, vi rakk liksom aldri å gjøre det ordentlig koselig. Men i år blir det andre boller (eller kanskje julekake?)! I år er første året jeg skal feire julaften med mannens familie (vi har vært sammen i over seks år, men ikke feiret jul sammen før nå som vi er gift...), det blir helt sikkert kjempehyggelig, men ikke helt det samme som å være "hjemme". Men neste år skal vi feire jul med "mine", så da kan jeg være med på å feire med "hans" i år :)

Gleder meg sånn til å gi gaver til niesene og nevøen. Og lillesøster og lillebror. Og mamma og pappa. Og farmor. Og mannen. Jeg gleder meg faktisk så mye til det at jeg har glemt å sette opp egen ønskeliste. Det må jeg få gjort.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg til spesialbestilt pinnekjøtt fra Meny butikken i Porsgrunn (som de lager selv) blir overlevert på Lillestrøm og skal fortæres i Lillehammer under eksamenstiden :)

Også har jeg fått tak i et lite kunstig juletre til leiligheten, hvilket innebærer at morgenene før jeg reiser på skolen blir med en kopp kaffe, lys på juletreet, masse stearinlys og julemusikk mens det er mørkt ute og hvitt på bakken :) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg til å feire jul med familien - og i år er svogeren min for første gang med oss også. På tide! Det blir hyggelig. :)

Vi har flust av små koselige juletradisjoner som jeg gleder meg til.

Egentlig gleder jeg meg litt til tiden før jul også, selv om det er eksamenstid. Da skal jeg julepynte min egen lille leilighet og henge opp lys i en av buskene utenfor huset. Og hva er vel bedre enn å slappe av med pepperkaker og julebrus når man først har vært noen timer på lesesalen og så vært ute en time eller to med hunden i snø og kulde (eller slaps og tåke, som vi har her på Ås).

Som vanlig sliter jeg litt med å finne ut hva jeg skal ønske meg. Ikke bare har jeg julaften hvor mormor&morfar har et helt vilt stort gavebudsjett, jeg har også bursdag et par uker før. Så da må jeg komme på dobbelt så mye. Jeg har noen punkter på lista allerede (ullundertøy (kan aldri få nok!), hodelykt, håndmikser, nye tøfler, SimCity, penger), og et stort punkt jeg vurderer å sette på (kamera - må bare finne ut hvilket i så fall), men litt flere småting hadde gjort seg. Det skal jo helst være noe å velge i også. Nå hørtes jeg fryktelig bortskjemt ut.

Hva jeg skal gi bort selv aner jeg ikke! Svogeren min sa litt på tull og litt seriøst at han ønsket seg bankebrett. Så kanskje han skal få det og boka Naiv.Super, men altså, den har han jo garantert lest før, så da faller litt av poenget bort. Og til de andre jeg skal gi gave til (søsteren min, mamma, pappa, onkel, mormor, morfar, bestevenninne og kompis) har jeg ingen ideer i det hele tatt... Dessuten har jeg nå bestemt meg for å dra til Stockholm rett før jul, så da forsvinner litt av gavebudsjettet der, så jeg må virkelig finne rimelige gaver! Hm. Kanskje jeg skal lære meg å hekle...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg veeeldig!

Jeg og kjæresten lager julekalender til hverandre, med et budsjett på maks 30 kroner hver dag. Noen dager kommer han til å få gavekort på massasje osv (og jeg har ønsket meg det samme :lol: ), så han kan få større gaver noen dager. Har kjøpt inn ca 15 ting allerede: gode sokker, timer til kjøkkenet, flaxlodd, massasjeolje, pistasjnøtter og sjokolade, pol-øl, bilde av oss, kaffekopp, morsomme plastere osv. Sjokoladekalender har vi også kjøpt :P

Vi skal også lage pepperkaker, og sette opp mitt plastikkjuletre i stuen hans :P

387595_10150537727881303_408195026_n.jpg

Selv om jeg vurderer å kjøpe hvit pynt i år, og ikke lilla. Passer litt bedre til hans leilighet.

Julegaver har jeg også begynt såvidt på, og har kjøpt 4-5 stykker. Vi skal begge feire julen i Bergen, og drar dit rundt 21. desember :)

På ønskelisten står det et spesielt skopar, og et spesielt hiking-sko-par og en vinterjakke :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her blir det vel ikke helt som vanlig, men vanlig likevel :lol:. For første gang har jeg et eget hus jeg skal pynte i. Jeg har ikke giddet å pynte til jul der jeg har bodd før, annet enn litt sånn tvangspynting bare fordi jeg har noen nisser å plassere utover liksom :lol:, men i år har jeg faktisk tenkt at jeg skal ha juletre, julegardiner og annet stæsj. MEN - jeg drar jo også opp til pappa i Selbu for å lage jul der, så jeg må vel pynte her hjemme tidlig sånn at jeg får nyte det hjemme FØR jeg drar på juleferie. I Selbu blir det vel vask av hus og lett pynting - men først og fremst matlaging til julekvelden når min bror og kona kommer opp, og så 1. juledag når min andre bror, kone og 3 barn kommer. Etter det er det avslapping - og så kjøre hjem hit igjen.

Hva jeg ønsker meg? Næsj... Det jeg faktisk ønsker meg, må jeg uansett kjøpe selv, så jeg har liksom ingen ønskeliste å slå i bordet med. Det vanker ikke så mange julegaver i vår familie, så det er liksom ikke det helt store temaet. I år tror jeg julegaven fra meg selv til meg selv må være hus og heim - og ny hodelykt. Til pappa har jeg bestilt et foto i lerret av Babs fra i sommer, der hun løper glad og lykkelig i blomsterenga bak gården til pappa. Det var ett av de siste bildene jeg fikk av henne...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg alltid til jul! I år gleder jeg meg litt ekstra fordi huset mitt er ferdig oppusset. Jeg har fått en ny gang med wc og først og fremst: Ny peisestue! Hele huset skal julepyntes, særlig gleder jeg meg til å pynte peisestua! Her skal juletreet stå.

Selve juleaften er Sara og jeg hos søsteren min og familien hennes. Sønnen min skal feire jul sammen samboeren sin på småbruket de kjøpte i fjor, det var jo litt trist men jeg unner dem det. En gang i løpet av romjulen skal jeg lage gammeldags julefest for hele familien. Gleder meg til å ta fram duker og serviser som jeg har arvet men aldri brukt ennå.

Julegaver? Jeg strikker selbuvotter til nevøer og den ene nevøens kone, så må jeg prøve å rekke å strikke noe til broren min sine to splitter nye barnebarn! Hva jeg skal gi til søsteren min og sønnen min vet jeg ikke ennå, og hva jeg skal gi til Sara skriver jeg ikke her! :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nopp, det følger turnus.

Kjedelig da. :( Vi har fått det sånn at vi jobber annen hver jul og nyttår nå. Siden vi jobber en uke av og en på, så endte det med at noen jobbet hver bidige jul i flere år. Første året hadde vi sånn type juleturnus med 2 av, 2 på, 3 av, 4 på etc, og det endte selvfølgelig med at folk kom på jobb til feil tider. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjedelig da. :( Vi har fått det sånn at vi jobber annen hver jul og nyttår nå. Siden vi jobber en uke av og en på, så endte det med at noen jobbet hver bidige jul i flere år. Første året hadde vi sånn type juleturnus med 2 av, 2 på, 3 av, 4 på etc, og det endte selvfølgelig med at folk kom på jobb til feil tider. :lol:

Jobben pleier være grei på minimumsbemaning og gi fri, men om jeg skal feire MÅ jeg har fri i og med at nærmeste famillie er 5-6 timer unna i bil. Men det ender somoftes med annehver jul i vår turnus. Men det er en døgnturnus som er litt speisell som jeg fortsatt må notere ned for å klare huske korrekt arbeidstid når jeg jobber skjevt, når jeg jobber normalt, om det er dag, kveld eller natt osv osv :P

I år er det første gang det blir begge deler. Blir greit med penger i februar da :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...