Gå til innhold
Hundesonen.no

Settervimsen og tervtøtta


Guest Christine
 Share

Recommended Posts

  • Svar 216
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er så hyggelig at du har kommet tilbake til forumet! Fine karer du har

Det bildet av dere to på steinen var kjempeflott! Veldig fin stemning. Jeg synes ikke du ser bustete ut på håret i det hele tatt, ikke engang etter jeg leste det du skrev. Forstørr det og heng det på

Gøy å se dere i ringen i helga, Vegas er fiiin Tok meg den frihet å knipse et par bilder, men siden jeg er lat og slet litt med fokusen på kameraet så ble det ikke så bra. Men flinke er dere

Posted Images

  • 4 weeks later...
Guest Christine

Kort update fra oss. Settervimsen fikk en gratis time for fysiologisk gjennomgang av hele kroppen, og siden han er 8,5 år med lang skadehistorikk var jeg spent. Veterinæren fant absolutt ingenting å sette fingeren på, og sa hun kunne tatt han for å være en 3-åring :ahappy: Godt å vite at man gjør noe rett! Han var også på årets siste utstilling i dag, og endte med excellent, CK og mye skryt for bevegelser. 

image.jpg2_zpsapj6amzk.jpg

Ellers har vi stevnepause frem til februar, og konkurranseåret her har vi gått 10 feilfrie løp, samt hatt 10-pallplasseringer (åpen inkludert), og har igjennom sesongen forbedret oss. I år har vi fått til 4 titler( 3 i ag, 1 i rally) og neste år har jeg mål om to til. Jeg er utrolig stolt over settervimsen og hva vi har fått til sammen denne sesongen :heart: 

Film fra feilfritt løp (men nesten disk, haha!) fra årets siste stevne. Dårlig kvalitet, men det får bare være :P Bare se på logringen fra den gule tunnelen og ut banen - slik logrer han nesten hvert løp!

https://m.youtube.com/watch?v=uxKy3B97Bew

Tervtøtta og jeg har løst småproblemer innen agility, og det blir bare gøyere og gøyere! Problemene har gått på at hundene er så forskjellig å løpe med, noe som har gjort at jeg gjør mye teite ting når jeg løper. Nå har jeg endelig vent meg til to forskjellige måter å løpe på, og kan endelig handle henne til hennes fordel. God følelse! Ellers har jeg fått tilbake motivasjon inne lydighet, så vi trener så smått der også.

Liten filmsnutt fra trening. Mye pirk her og der, men vi har det så gøy når vi trener så who cares? :D Målet er å debutere neste år, og muligens få til en Lp1-tittel? Lydighet er ikke helt min greie med pirking kjenner jeg, men hun fortjener at jeg engasjerer meg mer i den type trening syns jeg, da hun er rå. 

https://m.youtube.com/watch?v=5ztbaSiEVtk

Hun gir så ufattelig mye glede og latter i hverdagen, i tilegg til å være supersjarmerende :heart: 

image.jpg5_zpslqotzmgt.jpg

Planene fremover er litt treninger her og der, smellerkurs og masse deilige turer i skog og mark. Skal igjen prøve å bli flinkere til å ha med meg kamera på tur! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
På 7. november 2015 22:57:41, Stine skrev:

Så fine og så flinke! :heart:

Tusen takk :ahappy: 

19 timer siden, Teserere skrev:

Tesla er en av de nydeligste tervene jeg vet om :wub: Og kjempegrattis til alle prestasjonene med settervimsen!

Åh, tusen takk :flowers: Jeg er selvsagt helt enig :innocent:

19 timer siden, Kristina skrev:

Så fine de er! Tenk at Vegas er 8,5 år allerede? Synes liksom det var i går at du fikk han. :)

Takk :) Hehe, jeg syns tiden har gått utrolig fort selv! Aner ikke hvor mange ganger i år jeg har måttet dobbelsjekket om han virkelig er blitt så gammel, eller om jeg har regnet feil :lol: Husker det som om det var i fjor jeg la ut navnetråd til han..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
4 timer siden, Aussieglis skrev:

Enig! :wub: Hvor kommer hun fra?

Åh, takk :ahappy: Jeg syns også (selvfølgelig) hun er verdens flotteste terv, også bor det så mye bra i henne! Hun ER faktisk bare best altså :wub:

Hun er fra @Carina, Thargelion :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
Guest Christine

Sist skrev jeg at jeg og tervtøtta hadde løst litt småproblemer innen ag, og første helga i desember dro vi til Sverige for et stevne. Hun var litt berørt i starten, men tødde raskt opp :ahappy: 2 feilfrie løp fikk vi også til, et med 4.plass, og et med 2.plass. Begge med napp og pinne. 

Vi debuterte i juni, og da hadde jeg hatt henne i 15 mnd. Nå mangler vi plutselig bare ett napp i hopp så er vi i klasse 2. Etter å ha trent med settervimsen tar jeg ingenting for gitt, så det er jo veldig gøy. Liten film fra hoppløpet med 2.plass, hele 5.sekunder raskere enn 3.plassen! 

https://m.youtube.com/watch?v=JfpFzfl-Pbk

Ellers har vi vært på smellerkurs, og det er noe vi må drive mer med! Hun elsker å bruke nesen, og tok ting veldig raskt. Her markerer hun riktig lukt.

image.jpg2_zpsohxlex2b.jpg

Tok myntkalibrering med meg hjem lagret i hjernen, og har startet med settervimsen. Bare markering på mynt nå, og litt igjen å jobbe med, men han syns det er SÅ gøy, knis.

https://www.instagram.com/p/BAarleUoqD4/?taken-by=cbschei

Kurs i styrke, balanse osv har vi også vært på, og det spørs om jeg må investere i en peanut for å få trent videre :)

image.jpg3_zps72fe6cpg.jpg

Vegas har fått noen hytteturer for seg selv, noe han liker godt.

image.jpg1_zpscfrcp95f.jpg

image.jpg6_zpsojxaqjy4.jpg

image.jpg8_zpshcski9cd.jpg

Setteren har hatt en liten kurs/treningspause etter konkurranser og treninger i høst, men nå er vi klare til dyst igjen. Om 3 uker er det sesongstart for oss, og denne gangen blir begge hundene med. Inntil da blir det treninger, kurs i konkurranselydighet med terven, samt flere turer i skauen :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
Guest Christine

Liten bildeupdate :) image.thumb.jpg.919023e13b92959049423d8c

image.thumb.jpg.dd50f89718c49455a8853506

image.thumb.jpg.fc745134271b3ea0a1dba63e

image.thumb.jpg.de0c79f6d526fb5873149091

image.thumb.jpg.ba1e50d8435879f1058c5108

image.thumb.jpg.958eb3c5561365da9b5f7ddd

image.thumb.jpg.5bbef7cfcc49d9e0cec481af

image.thumb.jpg.adab9ed9341a1952988103c8

image.thumb.jpg.d917bc05c295f7dd1d7c2361

image.thumb.jpg.defc0db73d2119e9c83c4198

image.thumb.jpg.4e2728c5bf64e73e74bb82f9

Terven ble røntget i 1-årsalderen hvor veterinæren sa hun hadde forkalkning i ryggen, men at den var så liten så jeg ikke skulle bry meg om den. Med tanke på at hun er agilityhund så har jeg selvfølgelig tenkt mye på den, og i forrige uke fikk jeg endelig fikset time for å røntge på nytt. Veterinæren fant ingenting! :D Forkalkninger forsvinner jo ikke av seg selv, så ny veterinær syns det var merkelig. I dag skal jeg til de som røntget henne først for å snakke med de og hente bildene, da ny veterinær gjerne ville se disse. Blir spennende å se hva de sier om saken, men det viktigste er at hun har fin og frisk rygg :ahappy: 

Til helga braker det løs med sesongstart for begge to. 7 løp på lørdag og bare 4 på søndag, så vi skal virkelig få løpe :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Takk :ahappy: Ja, veldig kjekt med frisk rygg! Hun har ikke hatt noen symptomer, men man blir jo konstant gående å tenke på det uansett når man tror det er noe i ryggen som senere kanskje kan skape problemer. Spesielt siden forrige hund ble avlivd pga forkalkninger. 

Det positive ut av det her er jo at vi har opparbeidet oss gode rutiner på oppvarming og ned-gåing, og fått trent stabilisering, balanse og styrke i ryggen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
Guest Christine

I det siste har vi kost oss på treninger, kurs og turer! Kurset i konkurranse-lp er nå avsluttet, og jeg sitter igjen med masse bra tips på hvordan vi skal jobbe videre. Skulle egentlig ha kurspause nå pga hektisk hverdag med skole, men vi er visst påmeldt smellerkurs med start i neste uke :innocent: Terven søker så bra og er en racer på å bruke nesa, så vi må bare videreutvikle det. Det blir gøy! 

Knoll og tott på tur

image.thumb.jpg.2a972c069535c8bc68a09c15

image.jpg.344da02813136fdb43866c719c9320

Det trynet :heart: 

image.thumb.jpg.7377038515be4777850b5465

Avslapping på belger-måte

image.thumb.jpg.d91dd1b3f7983dd45c9c8bf6

I helga har vi vært på rallystevne, og jeg er superfornøyd. Tervtøttas andre og tredje tur i klasse 2, og vi endte med to 1.premier med napp og en 3.plass :ahappy: Så gøy å jobbe med henne! Nå er klasse 3 veldig innen rekkevidde, så nå skal vi ha fokus på rygging fremover for å få det på plass. Hun lærer så vanvittig raskt og går aldri lei til tross for ørten repetisjoner, så det sitter nok ganske så kjapt. 

Settervimsen ville ikke jobbe i går, men i dag gikk han til 192 poeng og hans første 1.premie i klasse 2. 

Skrytebilde måtte til! 

image.thumb.jpg.fbdc259c4e14868856413f0e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
1 time siden, Mirai skrev:

Gratulerer med bra resultater! :) 

Takk :) 

1 time siden, MegaMarie skrev:

Gratulerer :D Superterven! :D

Hvem var du på konkurranselydighetskurs med? 

Takk :) Vi var på kurs til Doglife. Fantastisk instruktør med utrolig mye kunnskap! Gått flere kurs tidligere, men dette er første gangen jeg har følt at instruktøren virkelig har sett hver enkelt hund for det den er og jobber ut i fra det. 

22 minutter siden, Lunatic skrev:

Dere er superflinke alle tre!

Tesla er så fin :wub: 

Takk! Og jeg er helt enig i det siste :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...
Guest Christine

Noen ymse bilder fra påskeferien :) Hundene har virkelig nytt livet med skiturer, lek i snøen og soving på sofaen. Terven har imponert stort i trekk både alene og i tospann. Setteren har fungert som trekkmaskin som vanlig, og der er han helt rå. Han har også funnet både ryper og tiur og det var ingen tegn til koking i topplokket når fuglene lettet, så det lover jo veldig godt for høsten :) Han begynner å bli voksen han der!

image.thumb.jpg.d1b6e5b3b979a047c583545f

image.thumb.jpg.baae7203c11ff15230d8f0e5

Sliten og fornøyd gullgutt :heart: 

image.thumb.jpg.f0681d29e1953b9db21be167

 

image.thumb.jpg.fe2c836e16e3548534289698

 

image.thumb.jpg.b67afe7514149f741e6c819a

På vei opp til en topp

image.thumb.jpg.e23ec74abe1557414d91d7a9

Terven på toppen

image.thumb.jpg.c6dd9267792e959d9cd5f0eb

image.thumb.jpg.b70af6e4e0cecd466833686e

Knis!

image.thumb.jpg.669a92c2ba41e5be76cf7ae0

Gladgutt

image.thumb.jpg.4ebbc2bdef063a737cda697c

Hadde i utgangspunktet masse bilder av de to sammen, men lys hund og hund med svart hode i snøen var vanskelig å ta bilde av med et gammelt og lite kamera :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...