Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

Jeg har ikke tilgang på treningssenter regelmessig pga logistikk og økonomi, så i går meldte jeg meg inn i livegym.no, og prøver å trene noen av deres programmer pluss Jillian Michaels ulike treningsprogram. Jeg har trent i 2,5 time tilsammen i går og dag, fornøyd med det :D I tillegg går jeg minst en times tur med hundene hver dag, det er mer aktivitet enn trening, men man forbrenner jo litt der og :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Det er bra det!

Som jeg gjentatte ganger prøver å formane dere om så er det masse man kan gjøre med liten plass, null utstyr :D .

Det er fint at så mange har fått øynene opp for styrketrening, det er så godt for kroppen å gjøre litt forskjellig. Ikke bare jogge eller gå på en mølle!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg har vært veldig glad i JM sine treningsprogram, og brukt de en del siste året, fordi det krever maks noen vannflasker/manualer, en matte/pledd/etellerannet og en strikk. Jeg liker når man kan få "ferdige" treningsprogram, så er jeg mer sikker på at det blir riktig mengde og riktige øvelser. Og så er hun så flink til å motivere og vise flere varianter :)

Er foreløpig fornøyd med livegym, jeg er veeldig støl i rompa etter et 15 minutt rompeprogram fra i går :P Liker at de har noen som er korte, for da er det lettere å holde motivasjonen oppe, og siden jeg føler 15 minutt er litt lite, så tar jeg minst ett program til , og kanskje til og med enda ett :D

Ønsker meg noen billige og gode manualer så det er lettere å variere tyngden.

Jeg liker styrke, godt å utfordre kroppen, og deilig å kjenne at man har litt muskler :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har tips til enkel og god treningsmat? Ikke middag, med mindre måltider.

Liten salat med ting du liker (kylling/pasta/egg, rødløk, litt agurk, cherrytomater, isbergsalat) kan jo være veldig godt :) mm fikk lyst på det nå egentlig! :lol:

Jeg er veldig kjedelig og kan være fornøyd med ting som kokt/stekt egg på toast, havregrøt, Wheetabix, omelett osv...

Yogurt med banan til pleide jeg å spise mye av før.

Mat er ikke min sterkeste side :lol:

Edit: Rottisembla: fire dager trening er kjempebra. Ville kanskje tatt to med styrke og to med kondisjon, men det er ikke noe i veien med det du gjør :) Hvis du trives med det!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppdaget til min store glede at jeg veier litt mindre enn det jeg gjorde rett før jeg brakk tåa i november. Men altså, jeg er ikke dum, så jeg skjønner jo at det delvis kommer av muskelsvinn. Nå er jeg i allefall tilbake på et kosthold jeg kan leve med og et styrkeprogram jeg hat-elsker. Jeg måtte virkelig kontrollveie meg fordi jeg ikke trodde det jeg så, og det må jeg i morgen også. Jeg har seriøst bare spist drittmat i en periode etter jul.

Stusset over hvorfor jeg ikke cravet etter godteri i stad, men så kom jeg på at jeg faktisk spiser 50-70 gram mørk sjokolade hver dag i proteincookiesene. Og det har jeg tenkt til å fortsette med!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppskrift!

En dæsj smør (spiseskje)

1-2 scoop(er) sjokolade/vanilje/nøytralt proteinpulver

1-2 SS bokhvete/annet glutenfritt mel/havregryn

Litt bakepulver

ca. 10 dråper stevia/annet søtningsmiddel

Vann/melk til røren nesten er rennende

Så mye sjokolade, peanøtter, nøtter, rosiner, peanøttsmør etc etc man vil ha oppi :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

30 min med Jillians siste uke i Body Revolution, 20 min aerobic, 15 min styrke på armer (å herregud, så vondt :P) og 15 min styrkesliding med to kluter :P Det får vel være nok i dag. Og så en tur med hundene, men om TenåringsBris er DusteBris i dag også spørs det om det ikke blir så mye trening, men rusling fram og tilbake på veien for å roe ned beistet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var ukas fjerde time trening unnagjort, tror det blir en bra uke!

Trente intervaller med styrketrening og 20kg stang. Masse forskjellig olympiske løft som snatch, clean and jerk, high clean osv :P Samt noe kettlebells og combat ropes (sånne lange tjukke tau man står og kaster på med armene). På slutten gjorde vi spensthopp til kasse.

Klarte også knee jump så nå må jeg finne på nytt mål :D .

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg mener at det er bedre å gi 100% i den økten man holder på med, istedet for at når man er sliten etter styrketreningen og lagrene er tømt, så hopper man rett på en joggetur.

Så syns jeg også det burde være en balanse mellom kondisjon og styrketrening. Om man f. eks jogger tre ganger i uka er det viktig å styrke ledd, sener og muskler så man slipper skader.

Bootcamp unnagjort for idag :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg hjemme fra en skikkelig blodøkt. Kroppen var ganske støl fra i forigårs og det merket jeg veldig på planken, som ble litt kortere enn sist.

Lurer på om det er lurt å da intervall imorgen, hvile på mandag, siden jeg har PT time på tirsdagen. Evt. langkjøring (40-60min rask gange) på mandagen. Hva tenker dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som det har hjulpet å legge til litt sett og repetisjoner? :lol:

Jeg ville hvilt i morgen og tatt en rolig kondisjonsøkt på mandagen :) .

Det har det ja :) Nå kjører jeg tre ganger på alt utenom planken. Også har jeg fått hjelp til knebøy, så da er det den istedenfor benpress og jeg får utrolig mye mer ut av knebøy.

Ulempen er at jeg har avtale med en venninne imorgen. Men kan jo høre om hun vil flytte den til mandagen.

Kjenner også nå at ene muskelen i låret skriker etter hjelp, så tror kanskje jeg har tatt litt vel i på mageøvelse på slynga (der du trekker føttene innunder seg om noen skjønner)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil virkelig anbefale livegym.no til de som ikke har mulighet til å trene på studio :) De legger ut nye timer hver dag, man kan trene når man vil og med minimalt med utstyr. I tillegg kan man logge all trening og ha oversikt over antall timer og kalorier man bruker i forhold til hva man setter som mål hver mnd :) De har økter som varer alt fra 10 til 40 minutter, så det er lett å variere treningen og slenge på en liten økt til om man orker mer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...