Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Syndet mye fordi jeg har vært hjemme istedet for på Lillehammer. Uten treningssenter blir jeg dessverre ganske lat :P
Men, er i alle fall ute på tur med de firbente hver dag - og det må jo telle noe? :P

I går hadde jeg forøvrig tidenes økt med styrke på overkroppen, overrasket over at jeg ikke er mer støl i dag - men det kommer nok i morgen :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom igang igjen i går. Følte økta ble bra. 15 min kondisjon med maxpuls litt under halve tida, uten å bli tett i pusten var stort for meg som ikke har trent på 2-3 uker pga sykdom. Trente endel styrke, men da med apperater og ikke frivekter (trener bare frivekter når sambo er med).

Jeg er egentlig sikklig svak, men noterte meg hvor jeg ligger i feltet, siden jeg tenker jeg skal ha en slags trenings logg. For å se hvordan fremgangen er, og hva som kanskje gjør at fremgangen går saaakte. Sånn her ligger det ann nå :

Brystpress 35 kg 5x5

Innside lår 55 kg 3x10

Rumpa 45 kg 3x10

Mage 35 kg 3x10

Rygg 35 kg 3x10

Beinpress 90 kg 3x10

Knebøy 35 kg 3x10

Jeg hater å ha FM! Kroppen har blitt så sinnsykt stiv og vond, at jeg ikke en gang klarte å komme sikkelig ned i knebøy på smith-maskinen engang! Arg for en frustrasjon!! Nå blir det nok en gang bøy og tøy. Vurerer å svømme et par dager i uka etter jobb da, siden svømmehallen er ved siden av jobben. Må se om tida strekker til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan anbefale www.myfitnesspal.com for de som ønsker å holde styr på hvor mange kalorier og proteiner osv. man spiser. De har også norske matvarer. Og de matvarene man bruker mest lagrer seg, så de er lett å finne igjen.

Jeg synes det siden er veldig grei iallefall. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gårsdagens dårligste ide, dra på treningssenteret så full i gangsperr at jeg hadde problemer med å komme meg ned trappen.... :lol:

Jaja, når jeg først kom meg ned så ble det 40 min, veldig rolig på elipsemaskin. Kroppen kjennes litt bedre i dag heldigvis :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nettopp spist pizza alá Kristine Weber, og nå kjenner jeg energien komme sakte, men sikkert. Kanskje jeg klarer å gjennomføre ukens siste styrkeøkt i kveld?

Har forresten lagd meg et belønningsskjema der jeg får en stjerne for å ha trent og en stjerne for å ha spist sunt. Å spise sunt er også å klare å stoppe etter ett kakestykke eller lignende. Og det går strålende. Føler en sånn barnslig glede av å se alle stjernene på ett ark, og i dag tok jeg ut en premie: klippe håret. Føler motivasjonen blomstre av det, og det er litt godt, for sånn har det ikke vært på kjempelenge.

Synes forøvrig løplabbets program begynner å bli passe kjedelig, for nå må jeg løpe over lengre distanser :lol: Men programmet er absolutt å anbefale likevel!


Dere er kjempeflinke, blir så glad og motivert av å lese i denne tråden :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne uken: Tirsdag: Jogget 7 km i sterk motvind (phu). Onsdag: Løp 5 km på mølla (30 min) og trente 20 min styrke for hele kroppen etterpå. Torsdag: Så støl at jeg måtte bruke armene for å snu meg i sengen, for magen var helt ubrukelig. Fredag: Løp 5 km og trente 20 min styrke for hele kroppen før jobb. Ukens lærdom: Jeg er såå fornøyd med at jeg klarer å trene klokken seks om morgenen, og føler meg fantastisk resten av dagen + jeg har vissen kjernemuskulatur og må virkelig begynne å jobbe med den, å ta tre repetisjoner planke skal jeg faktisk ikke bli SÅ vanvittig støl av. Så nå må planken inn som en annenhverdaglig foretakelse tror jeg, kanskje 3x1 min før sengetid eller noe sånt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var å klatra i 1,5 time i går. Skal si det tok på i armene etter å ikke ha gjort det på ca 2 år. Men morro var det, så tror jeg skal melde meg inn i klatreklubben her, ligger jo bare 5 min unna :D

Sitter og lurer på om jeg skal ta meg en tur i svømmehallen i dag...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...