Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Ikkeno problem :D Huff, bloggen er litt teit..men jeg må liksom ta i litt for å holde motivasjonen oppe :lol:

Synes ikke den var noe teit jeg! Liker slike blogger kjempe godt, og jeg synes du er utrolig flink! Det er bare kjekt å "dele" gleden med deg. Jeg kjenner jeg blir glad på dine vegne når jeg leser den :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blogger selv om treningen. www.workoutenits.blogg.no om noen føler for å se. Men det er ikke så mye å hente der egentlig tror jeg :P

Etterhvert håper jeg å få begynt med å legge om kostholdet og da kommer det litt om det også =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puuuh...

Planen i dag var überkort dag på jobb, siden jeg jobbet overtid i mandag og går pga. krise, sykle til jobb (7,5km nedover) og så hjem igjen, og så ta styrkeprogram. Yeah, right. Det ble full dag igjen gitt, og jeg har glemt hvor tungt 7,5 km oppoverbakke er... Styrken får vi ta i helga!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette treningsprogrammet laget jeg til meg selv i dag, og gjennomførte. Ikke SÅ hard trening, men hard nok for meg akkurat nå. Svett ble jeg iallefall :)

Turgåing 4,5km

*

Hammercurls

Sidehev

Utfall

(alle med manualer)

12x3

*

Ryggbro

Diagonalløft

12x3

*

Rask spinning 10 minutter

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

30 Day Shred - Day 1 - check

F*** you, Jillian Michaels.

Følte meg sånn første dag jeg startet på den jeg og! I del to blir du så støl i brystmusklene at det skulle ikke vært lov. I del tre ville jeg legge meg ned for å dø. Når du er ferdig med hele programmet går det ann å ta to deler i slengen, eller en del + en joggetur ute. Fin treningsform når du kommer i litt bedre form og har dager med dårlig motivasjon. :)

Idag har jeg endelig sommerferie og tok en treningsrunde ute med en gang. Ble en tur på litt over en time med to hunder i skogen. Jeg har en treningsløype for alpinister rett borti her som har noen syke bakker hvor jeg trente interval. Jeg har ikke trent på to-tre måneder nå fordi jeg bare har lest til eksamen, men nå må jeg starte med å trene fem-seks dager i uka igjen! Jeg går som regel 1,5 time i raskt tempo med hunden hver dag, men synes ikke det tells som trening.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Følte meg sånn første dag jeg startet på den jeg og! I del to blir du så støl i brystmusklene at det skulle ikke vært lov. I del tre ville jeg legge meg ned for å dø. Når du er ferdig med hele programmet går det ann å ta to deler i slengen, eller en del + en joggetur ute. Fin treningsform når du kommer i litt bedre form og har dager med dårlig motivasjon. :)

Jepp, jeg har vært gjennom del en før. Det suger. Det har muligens noe med at jeg ikke takler dama å gjøre? :lol: Hun finnes ikke motiverende, bare irriterende og jeg blir potte sur på henne. Dustemannedame. Men jeg skal ignorere det, se på magen til hun blonde, visualisere og late som jeg noen gang i verden kan komme meg dit. :D

Jeg går som regel 1,5 time i raskt tempo med hunden hver dag, men synes ikke det tells som trening.

Nei, det er vel egentlig ikke det heller.

Synes det er mye å trene 6 dager i uka forresten. Du må legge inn restitusjonstid også. :)

I morgen blir det jogging igjen. Så pause i helgen før jeg reiser bort på søndag. Pakker joggeutstyr i tilfelle jeg får ånden over meg mens jeg er borte. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er skikkelig kjedelig å trene, så da tar jeg heller effektive tyve minutter hver dag enn timesøkter. Da synes jeg det blir litt lite med annenhver dag og det er ikke sånn at jeg har noe bedre å finne på i ferien. :P Trener som regel et par dager på rad, så en fri dag osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blæh,... jeg var lat på trening. Har mistet jogge-piffen som varte et par uker :P Ble 7 km gå/jogging på nøyaktig 1 time. Jeg prøver ¨trene 5-6 ganger i uka, men noen av de "treningsøktene" burde strengt tatt bare regnes som hverdagsmosjon (siden jeg ikke har hunder å lufte så blir liksom all mosjon kun for treningens skyld.

Jeg har en veeeldig strikt mat-plan, men er ikke så flink til å holde meg til den :P Men har kuttet ned på alt. Pastaen roper SPIS MEG hver gang jeg går til middag, men jeg spiser bare litt av den. hehe

EDIT: tok 3 runder med program 4 igjen i går, men uten legghopp. Nå er jeg STØL!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempebra, Maria! :)

Jeg tok 5,8 km i dag på 55 min, halvparten av det er mye og delvis bratt oppover andre halvparten nedover. Jogget mesteparten av andre halvdel, powerwalket oppover. Dette gikk mye bedre enn i forrigårs som bare var demotiverende. Merker at det er viktig for meg og varme opp ordentlig, det tar lengre tid enn jeg har trodd. Sånn sett passer runden min slik som jeg tok den i dag, på toppen av første halvdel er jeg god, varm og svett. Får til å jogge bedre da enn om jeg starter tidligere.

Støl som bare det i dag etter økt med Jillian i går, så jeg er egentlig fornøyd med dagens innsats. Fyda er ikke bare halvdau men heldau. Jeg måtte jogge et stykke tilbake og hente henne i dag, om jeg ikke holder henne i ganske kort bånd så blir hun hengende langt etter. Jeg lurer på om tempoet ikke er helt optimalt for henne, at hun havner i et slags mellomnivå. Håper iallfall at det ikke handler om at hun begynner å bli gammel.

Jillian igjen i morgen. Blæ! :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror jeg kommer til å ende opp med å hate Iw :aww:

Igår jogget jeg 7 km på formiddagen, hadde 50 min aktiv ridning dressur på bane, så 2 km jogging på kveldsturen med hundene der jeg ga alt :)

Så ikveld er det ridning på banen igjen og jeg skal prøve å pushe meg selv til å klare 8 km jogging. Selv om det ikke blir fort, så hadde det vært godt å klare det!

Også skal jeg klare 2 runder på program 5 er jeg skitfornøyd!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fy søren, Lill! You are on a roll! Så langt du klarer å jogge! Jeg håper jeg kommer dit en dag. Målet mitt er å klare å jogge hele runden min, klarer jeg det skal jeg være kjempefornøyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Mari! Flink du er Lill! :D

Dere er alle flinke! Dere er motiverende alle sammen. :)

Egentlig veiing i dag, men får ikke dratt. Men totalt (i følge egen vekt hjemme) er jeg nå på 9,3 kg minus. Føles bra altså. Men ser at trening må til for å få bukt med slapp kropp :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mari; Jeg prøver, MEN jeg jogger ikke fort altså. Langt ifra. Men jeg jogger, i det minste og ikke bare går :)

Du prøver da ikke, Lill, du klarer! :) Tempo er ikke prioritet hos meg enda. Først skal jeg få på plass kontinuiteten og oppoverbakkene, da kan jeg begynne å tenke på tempo. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nok et spørsmål til de kloke :)

Jeg trener styrke 2-3ganger i uka.

Øken ser sånn her ut:

Oppvarming på tredemølle(jogging) 15 min

Styrke trening 45 min

Kondisjon 20 min

Dette tar jo litt tid...Så for å spare litt tid så lurer jeg rett og slett på om jeg skal splitte treningen litt, og heller kjøre kun styrke trening 2 ganger i uka, og 1 gang med kondisjon.

Men spørsmålet er, hvor lenge burde jeg trene kondisjon denne ene dagen i uka? Jeg trener ikke etter distanse, men på tid. Jeg har kondis som et dovendyr og astma i tillegg, så dette blir en utfordring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan hvertfall hoppe over oppvarming på tredemølle i starten, om du vil bruke et kondisjonsapparat for å varme opp så bruk heller romaskin eller ellipsemaskin. Fem til ti minutter er helt greit. Deretter varmer du opp med et lett sett i øvelsen du skal trene! DET er mye viktigere for musklene for å varme seg opp enn å jogge på mølla :)

Eks: 5 minutter romaskin, og så vil du trene benkpress etterpå og du skal trene med 30kg. Da tar du ett sett med 10 repetisjoner med kun stanga først, og SÅ begynner du med de ordentlige settene dine.

Har du tid, så del gjerne kondisjonsdager og styrkedager ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
    • Tenker de er forskjellige og ting går i orden etterhvert. Om han bare vil på do og sovner fort etterpå så hadde jeg bare fortsatt med å gå ut. Men vært dritkjedelig sånn et det ikke er noe belønning i å våkne utover at han får gå på do. ❤️  Limit måtte jeg lufte ganske ofte, opptil ca halvt år gammel, men sovna fort igjen. Karma sover foreløpig 6-8 timer i strekk på natta, men er da VÅKEN når hun har vært på do. 😂(Turboturid den der) Så blir tidlige morgener og heller en hvil på sofaen ila morningen isteden. 😴
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...