Gå til innhold
Hundesonen.no

De røde farers EFIT 1. april 2012


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

11.30

Vi står opp. Jentene er som vanlig uenige:

:P

1130.jpg

12.30

Vi går tur og leker litt på kirkegården. Sjekk bolletrynet!

:wub:

1230.jpg

13.30

Vi er fortsatt ute på tur, og vi følger Katrine hjem:

1330.jpg

14.30

Vi er hjemme og ser på Gossip Girl:

1430.jpg

15.30

Vi ser fortsatt på Gossip Girl. Den djevelske moren til Chuck, altså!

1530.jpg

Alle trollbollefans kan bare slappe av, hun er også her, hun er bare ikke så engasjert:

:P

1530b.jpg

16.30

Vi er på tur igjen, og vannet er tilbake i dammen i Slottsparken. Og med det husker jentene på hva deres livs kall egentlig består i: Å drepe ALLE ender som finnes i HELE verden, tenk!

:devil:

1630.jpg

17.30

Vi er framme hos Claudio, som er forbanna fordi samboeren har hatt nasch IGJEN. Vi hjelpe-hevner ved at bikkjene får være i sofaen mens slasken sover:

:lol:

1730.jpg

18.30

Claudio og jeg er på Mother India og venter på maten:

1830.jpg

19.30

Jeg er hjemme og rydder ut av Daisy the Dishwasher:

1930.jpg

20.30

Jeg er dritkald etter sibirvindkastene, og har henta dyna for litt mer Gossip Girl. Imouto varmer trofast føttene mine:

2030.jpg

21.30

Vi er ute på tur og Aiko øver seg i det små til skrammelet på MH med en liten, gøyal ølboks:

2130.jpg

22.30

Vi er fortsatt ute og jeg ser utover Oslo:

2230.jpg

23.30

Vi skal legge oss, og prinsessen på erten har allerede lagt seg. (Den observante legger merke til det lekre revna i mitt indisk-importerte, håndsydde sengeteppe. Det er Aikos fortjeneste fra da hun var en grevling-valp som likte å grave. Imouto arva revna og gjorde den enda større og finere):

2330.jpg

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er framme hos Claudio, som er forbanna fordi samboeren har hatt nasch IGJEN. Vi hjelpe-hevner ved at bikkjene får være i sofaen mens slasken sover:

:lol:

1730.jpg

Det bildet der var veldig veldig koselig. :ahappy: Og sjekk Imouto, hun er så kjekk!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pelsen til jentene dine ser så utrolig gode ut å kose :heart:

Imouto sin pels er fantasisk mjuk og skjønn (litt FOR mjuk, faktisk, hun er ikke helt ferdig med valpepelsen enda), men Aiko sin er ganske så stri, men deilig fluffy. :)

Signerer Renate, pelsen ser jo silkemyk ut!

Shibaer er ufattelig flotte syntes jeg! :)

Det første bildet var herlig :D

Haha, de ser så mongo ut med morratryner, men det er nå alltid sånn de ligger. :wub:

Fine bilder av herlige jenter :) Har Imouto litt mørkere rødfarge enn Aiko? Eller er det omvendt?

Neida, det stemmer det. Imouto er nesten irsk setter-rød, mens Aiko er mer vanlig shibarød. Veldig mange shibaer er nesten beige i fargen, mens mine er fine og røde. :)

Er framme hos Claudio, som er forbanna fordi samboeren har hatt nasch IGJEN. Vi hjelpe-hevner ved at bikkjene får være i sofaen mens slasken sover:

:twisted::lol:

:teehe: Dessverre trur jeg ikke Eddy merker så mye til at jentene har vært på besøk, sjøl om jeg prøvde å få Aiko til å gnukke seg litt ekstra ned i putene med all røytinga si. :P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det bildet der var veldig veldig koselig. :ahappy: Og sjekk Imouto, hun er så kjekk!

Hadde vært litt koseligere uten alle vinglassa og ølboksene, kanskje? :lol: Jeg prøvde forøvrig å flytte det nærmeste vinglasset, men det satt fast.

Her er et annet bilde av henne fra samme sofa, og her er hun ikke kjekk, bare helt motbydelig nydelig: :wub:

DSC_6977.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillebiska mi også er glad i skrammel. Ølbokser, plastglass, flasker - you name it! Alt kan lekes og bråkes med :) blekkulfen synes også at det beste er om vi etter leken er slutt kan bære søppelet med oss til nærmeste søppelkasse, du skulle sett uttrykket på henne første gang jeg gjorde det: SÅ fornøyd! Endelig skjønte mora greia lizm! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fineste jentene det der :) Så ut som en koselig dag!

Ja, innimellom er det litt digg å bare tusle rundt i byen. Og det trur jeg de syntes også, for det er ikke SÅ stas å gå fra å få løpe løs og kose seg i timesvis i skogen den ene dagen, til å pga båndtangen sitte fast i mamsen i samme skog den andre. :P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så ut som en fin dag :) Men... stå opp kl 11.30, åssen går det ann :blink:

Og kjenner til det at det ikke er no stas med bånd i skog. Mine er helt med på at man skal gå med bånd på vei, men i skog/fjell?! Nei, det er no veldig tull :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, det hører med til historien at vi var ute på siste kveldslufting 1.30 på natta, da. :P

Døh... jeg var på fest på lørdag (for første gang på 2 år el no), var oppe til 3, og sto opp kl 7.30... Itte no unnskyldning det altso :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg skylder på deg og jentene dine siden jeg har vært eier av to Shibaer inatt, nydelige Shibaer, en rød og en sånn sort farget (vet ikke hva dere kaller den fargen), var en fiiiin drøm da :heart:

Kanskje jeg har sann drømt inn i fremtiden? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...