Gå til innhold
Hundesonen.no

N SE UCH PBIS Meisterhaus Puzzle'n'Play


Benedicte
 Share

Recommended Posts

  • Svar 462
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...NEI, de er ikke stille at all når de skal gjennom sikkerhetskontroller! Jeg vet brått ALT om volumet på de små, vakre krekene! ...men hun er jo spinnvill og løper over alt - og er supersøt!

Pim tok storcertet på NKK Bergen i helgen! Stilte henne i unghundklasse og ikke junior denne gangen. Kritikken: Lovely size and body shape, beautiful head, short muzzle, super earset and carriage.

Haha, så herlige dere er! Pia skal få lov til å oppdatere om flyturen Pim var visst "litt" for stor for bagen sin, klagde "litt" når hun måtte låses inni der og sov visst ellers hele turen. Jeg

Posted Images

Benedicte og Pim er vel hjemme, og Pim er visst verdens tryggeste og herligste. Bilder kommer snart! Resten skal Benedicte få fortelle selv. Åååå, som jeg gleder meg til fler bilder, og ikke minst å møte Pimmelim i morgen! :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

Benedicte og Pim er vel hjemme, og Pim er visst verdens tryggeste og herligste. Bilder kommer snart! Resten skal Benedicte få fortelle selv. Åååå, som jeg gleder meg til fler bilder, og ikke minst å møte Pimmelim i morgen! :D

Å skal hun allerede ut å farte i morgen? Lille valpen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, så herlige dere er!

Pia skal få lov til å oppdatere om flyturen :lol: Pim var visst "litt" for stor for bagen sin, klagde "litt" når hun måtte låses inni der og sov visst ellers hele turen.

Jeg trasket rundt utenfor ankomsthallen i noe som virket som en evighet, skalv på hendene og var skikkelig svimmel. Ventet og ventet, og klarte å holde meg til å bare sende èn eneste "jeg dør"-melding til Pia.

Og så kommer de! Jeg trodde jeg skulle smelte helt. Lille Pim satt i bagen sin og tittet på verden. Sa hei til meg og trasket ut av bagen og fortsatte å titte på verden. Jeg og Pia var ikke akkurat kjempeinteressante :lol:

Pim fikk samtidig hilse på en liten jente, og Pia hadde fortalt at hun allerede hadde hilst på store og små. Hun er ganske likegyldig til fremmede, men det virker allikevel som at hun elsker oppmerksomheten :lol: Også er hun ganske selektiv da. Noen bare MÅ hun hilse på, mens andre snuses på og så overses de elegant.

Jeg og Pia skilte lag og jeg fikk lille frøkna på armen. Vi måtte vente litt på toget, og da gjorde hun alt for å komme inn i Sherpabagen til der maten hennes lå (mat er godt), og når hun etter 500 forsøk forstod at det ikke gikk så satt hun seg ned for å se søt ut til forbipasserende. Vi tuslet ut på plattformen hvor det passerte tog hele tiden. Hun kunne ikke brydd seg mindre, det var nemlig duer der, og DE var fine! Og når man ikke får lov til å løpe etter de så er det lov å klage litt (høylytt).

Vel inne på toget og hunden har enda ikke vist noe annet tegn enn å oooose av selvtillit! Men tog var kjedelig, så for å spare medpassasjerer fikk hun sitte i vinduskarmen og se på omverden.

Vi måtte bytte tog på Oslo S, og der var det også duer! Gudameg, Norge er kuuult! På toget til Ski fikk hun gå av egen maskin, og hun er ikke vant til å gå i bånd, men tuslet fint inn og etter meg til vi fant et ledig sete. Deretter fikk hun snuse på en forbipasserende hund, og når den gikk klaget man svakt og så sovnet hun på teppet sitt (etter å ha gjort 500 nye forsøk på å bryte opp Sherpa-bag'en. Denne gangen fikk hun litt mat på toget når hun våknet igjen).

Hun fikk gå fra togstasjonen og hjem (ikke lange stykket), og det var full inspeksjon av huset med en gang! Opp i sofaen, opp på bordet, stjele mat fra bordet, stjele mat fra Sherpa-bagen som nå var åpen osv. Hun brydde seg IKKE om at jeg var i samme rom som henne :lol: Hun viser kanskje små tegn til å begynne å bli noe knyttet til meg, men det kommer ikke gratis :P

Deretter fikk hun hilse på Tia. Tia måtte ligge i dekk mens Pim løp bort for å sjekke ut denne gøye hunden. Og Tia var KUUUL! Etterpå fikk hun hilse på Ikke, og Ikke var også kuuuul!

Nå sover hun :ahappy: Bilder kommer i neste innlegg!

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun ser ut til å være litt i største laget for å sitte i kabinen, ja. :P Må jo nesten være Ikke-størrelse på den der? Hun så forholdsvis stor ut ved siden av Tia i alle fall.

Uansett! Kjempesøt er hun! Gleder meg til å hilse på henne. :wub: Tipper du er rimelig fornøyd med å ha henne hjemme nå, det har vært et par vendinger for å få det til liksom.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...