Jump to content
Hundesonen.no

Hjelp IA å få klassen sin til London?


Recommended Posts

Ok, får vel lage stemme-tråd, da!

På skolen vår er det tradisjon at tredje-klasse reiser til Berlin. Hvorfor akkurat Berlin har blitt greia i utgangspunktet vet jeg ikke. Men der besøker man iallefall konsentrasjonsleirer og slikt, noe aka hvite busser. Superlærerikt, utvilsomt.

Men i vår klasse har alle, absolutt alle, gjort dette i 10.-klasse. Samme opplegg, samme tur. Alle har opplevd det før, og derfor har vi lyst til å gjøre noe annet. Vi vil nemlig til London, vi, og se musikaler! Vi er en dramaklasse, og dette ville vært mye mer relevant for vår studieretning. Vi har naturligvis fått skolens tillatelse, men vi har også fått vite at dette vil koste litt mer. Det vil bli et annet opplegg, og vi får mindre støtte.

Så vi har sendt inn vår sak til "klassekassen", som er et program fra GE Money Bank, hvor det vil blir delt ut til sammen 125.000 kroner. For at vi skal ha noen sjanse til å få støtte herfra, trenger vi stemmer. Og jeg bare: SONEN!

Vennligst ikke les teksten i saken vår så nøye. Det er ikke jeg som har skrevet, og jeg torde ikke å tilby meg å rette :lol:

Jeg (vi) hadde blitt veldig glad for støtte! Konkurransen er har, og sjansen vår er liten, men det er verdt et forsøk!

http://klassekassen.no/sak/10699

Jeg setter også stor pris på om dere deler saken videre på facebooken deres. Når dere har stemt får dere en mail med en link som må klikkes på for at stemmen skal gjelde.

På forhånd takk, snille sonen! :D

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Stemt :)

Tusen takk! :)

Jeg har stemt! Synes din tekst her på sonen var mye bedre, hvis dere kan endre den burde dere det, den var litt... rotete. Og det beste poenget med at alle hadde vært der før var jo ikke med?

Takk for stemmen, og for.. komplimentet? :)

Jeg stod ikke for dette i utgangspunktet, og det er så vidt jeg vet ikke mulig å endre det. Hadde nok ikke klart å foreslå det uansett. Er enig at det var rotete. Synes det er ganske dårlig skrevet i det hele tatt, det gir liksom ikke inntrykk av hvorfor vi trenger pengene. Det er ikke den annonsen jeg hadde stemt på om jeg var en fremmed, liksom. Men nå ble det nå sånn, så jeg får bare krysse fingrene! :D

Link to post
Share on other sites

Har allerede brukt stemmen på noen andre jeg "kjenner" sånn halvveis, de hadde allerede spart inn relativt mye penger så jeg følte at de hadde bevist at de kan jobbe hardt.

Kanskje dere kan legge til noe i teksten hvor dere skriver noe om at dere gjør dugnad, forestillinger osv? :)

Link to post
Share on other sites

Har allerede brukt stemmen på noen andre jeg "kjenner" sånn halvveis, de hadde allerede spart inn relativt mye penger så jeg følte at de hadde bevist at de kan jobbe hardt.

Kanskje dere kan legge til noe i teksten hvor dere skriver noe om at dere gjør dugnad, forestillinger osv? :)

Ja, er mye som kunne vært endret i den teksten. Det står vel at pengene fra forestillingene våre ikke strekker helt til, men mer utfyllende er det ikke :)

Men det er et veldig godt poeng.

EDIT:

Oi, overså visst noen her! Tusen takk til Aniria og Justisia! Tre ganger takk for tre stemmer! :D

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har ingen erfaring med fôret, men ut ifra næringsinnhold og ingredienser, er det ikke det det værste fôret du kan gi etter min mening. Lavt karbohydrat innhold. Ingen hvete eller belgfrukter, men inneholder en plass mellom 9-19% potet, mais og kyllingfett. 
  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...