Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor mye skal jeg ta i betaling for hundepass?


Debbie
 Share

Recommended Posts

Jeg har en hund av eget oppdrett her på langtidsbesøk. Hun har jeg sagt at de kan betale ca. 200kr mnd for at jeg skal ha. Bare for å dekke inn fôrutgifter.

Skulle hun bare vært her 1 uke eller 2 hadde jeg selvsagt ikke tatt noe, jeg hadde heller ikke tatt noe av venner for å passe en hund.
Mindre kjente folk sine hunder hadde jeg antagelig tatt 100kr døgnet for, og da med beskjed at jeg helst ser de tar med eget fôr. I alle fall hvis hunden spiser noe annet enn det mine gjør.

Selv tar jeg alltid med alt av fôr og utstyr som mine trenger om de skal passes.

ellers synes jeg faktisk hundepensjonat er en grei ordning for mine de få gangene jeg ikke tar de med meg, og det koster jo omtrent det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 80
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tar hundre kroner døgnet,mat har de da med seg. For venner passer jeg gratis,alle hundene som er her lever sammen med oss.

Vel, jeg ville tenkt motsatt jeg, at her er det noen som virkelig er glad i hunder, og som gjør det av andre grunner enn for bare pengenes skyld. Høy pris er overhodet ikke noe kvalitetsstempel i alle

Uansett hvilken pris man ender opp med, så tenker jeg at det viktigste for begge parter må være at den er godt kommunisert på forhånd, og at begge er enig i den.

Jeg har et par hunder jeg passer med jevne og ujevne mellomrom, og da tar jeg aldri betalt. Dette er hunder jeg kjenner, liker og vet at går godt sammen med mine - og ikke minst, eierne passer også mine. Vi gir hverandre en liten gave, en flaske vin eller lignende, og det synes jeg bare er rett og rimelig, og ikke minst veldig hyggelig. Setter "min ære" i å leve hunden skikkelig sliten og gjerne litt møkkete på labbene sånn at eierne ikke trenger å tenke på noe mosjon eller slikt før dagen etter :P Det setter jeg også veldig pris på at mine passere gjør for meg, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar 200 kr døgnet og synes det er passe pris. De bor inne med oss og får være med på det som er, men det er jo mer jobb og tilpassning (pluss dårligere plass i sofaen ;) ) Og spes nå som jeg har to hanner som ikke liker hverandre, tre av hundene vil gjerne spise geitene og ei med begynnende løpetid. Men jeg bruker de pengene jeg tjener på utstyr og leker til dyrene mine. Synes det er en grei ordning :)

Ellers er det jo flere som spør om dette er med mat, men må si at jeg ikke er noe fan av at hunder skal bytte mat sånn plutselig og bare for ei uke eller to... kan fort bli litt magetrøbbel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg passer gladelig "barnebarna" mine gratis og trener de til utstilling og tar de gjerne med på utstilling uten å ta noe for det, men blir jo selvfølgelig glad for en flaske vin etc som takk for bryet.

Mamma og pappa passer hunder for meg, mens jeg passer fuglene for pappa ( han har oppdrett av fasaner, ender, og en del annen hønsefugl)

Men nå har jeg fått spørsmål om å kanskje passe en valp fra den er leveringsklar til den er klar for innreise til Island. Hva er fornuftig døgnpris for en sånn oppgave? Da blir det jo snakk om dotrening, sosialisering og daglig trening av en liten valp..

noen som har vært borti den problemstillingen før. Jeg kjenner ikke valpekjøper, men oppdretter. ( først må vi se om det blir født en lovende valp altså... )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...