Gå til innhold
Hundesonen.no

Anilex

Medlemmer
  • Innholdsteller

    474
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Dvergpinscher

Nylige profilbesøk

3,271 profilvisninger

Anilex's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

449

Nettsamfunnsomdømme

  1. Når jeg ser på andre dommeres bedømmelse av hunden din (Reg nr står på kritikken, så da var det lett å søke han opp) så er mitt inntrykk at noen av de heller har vært litt snille. Eva er vel ikke kjent for å like for kraftige/ store hunder, og hun bruker skalaen. Nå vet jeg ikke hvor stor hunden din er, men leser i standaren at idealet er 25-30 cm og da vekt mellom 5-6 kg. Så er din hund over det så finner du nok deler av forklaringen der, sammen med at han(for dagen) beveger seg marktrangt (smalt). Ingen grunn til å klage dessverre. Bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til neste utstilling. Edit: Ser på Ingrus.net at han veier ca 9,5 kg. Så ja der har du nok forklaringen.
  2. Ja jeg veit. Straight Fire Grand Prix f.eks ? Men trodde de hadde strammet inn. Da prøver jeg.
  3. Nå ser det sånn ut (bilde) men jeg skulle gjerne hatt på følgende også. Tysk Veteranvinner 2017 Helsinki Veteranvinner 2017 Finsk Veteranvinner 2017 Nordisk Veteranvinner 2017 Svensk Veteranvinner 2017 Men om det ikke er plass til alt må jeg prioritere hva jeg vil ha med, derav spørsmålet..
  4. Forsøkte å sende en mail til NKK for å høre hvor mange titler til det er plass til (Har 5 jeg ikke har sendt inn enda). Men får jo ikke noe svar engang
  5. Det må det jo selvfølgelig. Takk for info, da skal jeg få registrert den AMSjW-15 på lille skrutten min, han har jo ikke så lang rekke
  6. Jeg er forsåvidt enig med deg i at det er mange rare vinnertitler ute å går. Kanskje det er endret, jeg fikk i alle fall ikke registrert Amsterdam Juniorvinner i 2015. Kan den etterregistreres? Og hørte nylig om ei som ikke fikk registrert Polsk Veteranvinner 2017...
  7. Syntes det er så rart at de forskjellsbehandler sånn. Se på denne for eksempel
  8. Ani har blitt veteran siden sist og sopt med seg "noen" flere bokstaver. Vi har deltatt på 8 vinnerutstillinger i høst/vinter og han har sopt med seg det som er. 8 nye Veteranvinner titler og 1 Veteran Championat. Og som kronen på verket ble han BEST IN SHOW VETERAN på WORLD CLUB SHOW i Leipzig. Fine fine gutten min som går all in hver gang!
  9. NKK registrerer fortsatt ikke Jr og Veteran championater nei. De registrerer heller ikke en del jr og veterantitler. Eks: De registrerer ikke Latvisk Jr Vinner, men Latvisk Vinner. Registrerer ikke Amsterdam Jr Vinner, men Amsterdamvinner. Kan se ut som det er kun de nordiske og EW/WW junior og veterantitlene som blir registrert. Men jeg har sett at det er en hund som har fått registrert Tysk Veteranvinner 2017 (fra Leipzig), så det skal jeg også søke om.. Men så et spørsmål : Noen som vet hvor mange titler man kan få registrert? Veteranen min har sopt inn 8 veteranvinnertitler nå i høst/vinter. (Jeg tror de begynner å bli litt lei meg i NKK ). 4 av de har jeg ikke sendt inn enda, men han har nå 4 rader med titler i dog web. Noen som vet når de sier stopp?
  10. Er ikke dette bare en innstilling til representatskapsmøtet som er til helgen? Altså ikke noe som er opplest og vedtatt enda?
  11. Innføringen av HP i valpeklasse for å kunne konkurrere om BIR/BIM trer i kraft fra 1.1.2018. Det åpnes også for at arrangører selv kan bestemme om de vil kåre BIR/BIM baby og valp hver for seg.
×
×
  • Opprett ny...