Gå til innhold
Hundesonen.no

DeepEyes kull III


Guest Jonna
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.5k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hei folkens Da her jeg lest hele tråden, *puh* den var lang Jeg har herved meldt meg inn i sonen, måtte jo det siden det er jeg som skal ha Meera Gleder seg!!

Noen har spåkuler - jeg er sanndrømt. Og jeg drømte om Tallis fødsel i natt. Først kom det fire valper i en lett og fin fødsel, med korte mellomrom. Deretter stoppet ting litt opp. Jeg var fødse

Jeg har sett inn i krystallkulen min, og har følgende melding å komme med: Talli slår på stortrommen denne gangen hun, etter julens hyppige hyrdestunder, så det kommer hele åtte valper. Seks av disse

Jeg håper på to ting.

1) At det ikke fødes om natten, for da får ikke jeg fulgt med :aww:

2) At det ikke blir Glee kull siden jeg aldri har sett så mye som en episode en gang og jeg har allerede sett dem for meg som små drager :whistle::lol:

Men sånn alt i alt er jeg lykkelig bare det blir sunne og friske valper og at alt går bra for mor :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det begynner klokka tre i natt, og det blir faktisk fire hanner og fire tisper. Jeg ser til og med i glasskulen min at seks av dem får titler (klarer ikke å se hvilke titler det er). De to andre blir høyt elskede familiemedlemmer og turkamerater hos aktive familier.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei nei Talli må føde i natt hun eller senest i morgen kveld ellers får jo ikke jeg fulgt med for skal jo på jobb natt til onsdag og da får jeg ikke fulgt med :innocent:

Nei der kan du se, noen er jo oppe om natten også hehe

Jeg tar sjansen og kaster inn håndklet, så får jeg se hva som står på nett når kl ringer i morgen. Kanskje hun drøyer en stund til..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror valpene skynder seg å komme ut før skuddår for å flest mulig 'ekte' bursdager med tilhørende vafler, griseører, hundekaker, nye leker, og party :bananas:

Det tror jeg også! Derfor er det faktisk et sjansespill å gå og legge seg.. men blir vel til at man legger seg allikevel. Forøvrig føler jeg på meg at her blir det 4 tisper og 2 hanner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sier at det skal komme 6 tisper og 2 hanner, jeg. Det er nemlig egg inni der som man ikke ser på røntgen. Så to er dragevalper :)

Dette er så spennende! Spesielt siden jeg skal knipe på ekornbarn når Ingvild får akkurat den kelpien hun har drømt om! Det bestemmer jeg, for tenk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, jeg som hadde håpa på litt action her inne, men så er det ikke skjedd noe :twitch: Ikke en eneste søt og gal kelpievalpis :icon_confused: TregeTalli! Skjønner ikke hvorfor jeg er så utåmodig sådan :huh: Men gleder meg til å følge med på kullet :D Oppvarming til jeg selv skal ha en gal kelpis! :baby:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her, våknet i halv to tiden at jeg måtte på tåan og gikk inn for å sjekke ståa. Så ti på halv seks, ingen ting da heller. Vel da får man komme seg på jobb og fortsette spenningen der :P

Og til Stine ang drage så vet jeg ikke hvem han fyren er, men fikk noen bilder av ham allikevel :D dragebilder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...