Gå til innhold
Hundesonen.no

sillychampion

Medlemmer
  • Innholdsteller

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Hemmelig

sillychampion's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Haha, ja da tok jeg feil Jeg søkte opp Sesame Street på google, og da kom flere av navnene opp
  2. Mente å skrive Sesame Street, Miss Piggy er fra Sesame Street. Så vidt jeg vet iallefall Kan jo hende jeg tar feil og Resten av søsknene heter Kermit, Rizzo, Lady, Janice og gonzo. Sønnen vår heter Lucas, så det hadde blitt litt feil å kalle valpen Luca. Er ikke det er guttenavn forresten? Kjenner ett par bebisgutter som heter Luca ..
  3. Det beste ved mennesket er hunden..

  4. Hadde du noen forslag på russiske navn også? :-)
  5. Siku var veldig fint Jeg har også skrevet ned Sitka (ett guttenavn?), Miki, Sakari, Tikaani. Uttales disse slik de skrives?
  6. Mange fine forslag Min bedre halvdel sliter litt med å uttale "vanskelige" navn, eller navn med flere "vanskelige" bokstaver etter seg. Han får feks ikke til å si "arn" eller "J" på engelsk uttale. Derfor må det være litt enkle uttalelser på navnene. De vi har heter Stella, Zandra og Skade .. Har litt lyst at den nye valpen skal ha navn som begynner på "Z" eller "S", men det er egentlig ikke så viktig.. Huff.. dette med å finne navn må være det vanskeligste med valp
  7. Om du har noen eskimoklingende navn, eller stjerne navn så bare kom med dem Vi har virkelig ikke peiling på hva vi skal kalle henne ..
  8. Vi synes ikke det var så kult Missy blir nok litt for søtt ja Scarpa var fint da! Og Irri, men tror nok ikke min kjære ville gått med på det .. Hvordan uttales Jhiqui?
  9. I påsken kommer den nye valpen vår. Hun er en Siberian Husky, svart/grå og hvit. Svært pen! Trenger litt hjelp til kallenavn, da jeg gjerne vil ha litt spesielle navn, imens min bedre halvdel skal ha alt så seriøst og alvorlig :angry: Derfor lurer jeg på om dere har noen gode forslag til navn? Hun skal hete Miss Piggy (fra Sesame Stasjon) i stamtavlen, men synes virkelig ikke vi kan gå å si "Piggy" til en hund Forslag mottas med takk
  10. Har ikke sett eller hørt om en statistikk over noe slikt, og det er vel kanskje vanskelig å finne ut også. NKK har vel heller ingen oversikt over hvor de forskjellige hundene bor henn, bare hvor medlemmene av klubbene bor. Men om NKK hadde hatt en undersøkelse feks sendt ut til alle medlemmene sine så kan det jo hende vi hadde fått ett slags gjennomsnitt. Igjen er det jo utallige blandingshunder der eiere ikke er medlemmer i NKK, og de er det jo noe værre å få med .. Vi har iallefall 3, nr 4 kommer i påsken om alt går etter planen. Nr 5, 6 og 7 kommer også etter hvert. Men vi holder på å skal begynne med hundekjøring, så da må man vel ha litt flere
  11. Tusen takk for fine svar, da trenger jeg ikke tenke på det mer :-) Vi gleder oss til å få SH valp i huset, spannet vårt begynner å ta form ;-)
  12. Så flott! Og for en søt liten valp! Kjempefint å høre at hun mest sannsynlig vil få sort nese .. Ikke at det er superviktig, men er jo greit å vite :-)
×
×
  • Opprett ny...