Gå til innhold
Hundesonen.no

Rare komplimenter du har fått?


Aya
 Share

Recommended Posts

  • Svar 92
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Min venninnes lille datter hadde følgende kompliment til sin mor, som satt bak huset og solte seg toppløs: "Når jeg blir så stor som deg, skal jeg ha like lange fine pupper som du har"

:lol: Vet ikke om det teller jeg, men tar det med likevel. Satt i en park med en kompis av meg, så kommer en av byens løse fugler bort, titter på oss, legger hånda på armen min og ser intenst på k

"Hadde du sett litt annerledes ut hadde jeg vært skikkelig forelska i deg" .... Jo takk

  • 2 weeks later...

Morsom tråd!

" Du er nesten like fin som bikkja di!" - Narkis på Grønland når jeg gikk med Loke.

" sjekk hun har raseben" - sagt av en bekjent på en fest.

" du er så smoooth" (???) - bekjent på en fest..

" du er fortsatt ganske pen, men du er litt skada av å jobbe med bare mannlige håndtverkere, du står sånn bredbent når du er sur" - en kollega..

" det vel like før nå?" - sykepleier på riksen dagen etter jeg hadde født Ask og hadde gått meg vill og lette etter barsel...

Ellers så jobber jeg som sagt med mannlige håndtverkere så " sexpress" er del av jobben...De vet jeg ikke bryr meg om det, og de vet hvor grensen går. De hengte opp en plakat av en halvnaken dame på kontoret når jeg gikk ut i permisjon fordi de savnet meg påstod de. De har tatt den ned igjen nå, det tar jeg som et kompliment, ev en slags kjærlighetserklæring *ler*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En narkoman en dag jeg var ute å jogget i regnet med en venninne:

"Næmmen, så fine og våte dokkar to var då!" så tok han meg i hånden min for å si hade, og slapp ikke taket!

På en fest da jeg var 17 år gammel: "Hvor gammel er du du da? 14 år?"

I går fikk jeg noe lignende: "Hadde aldri trodd du snart var 19 år gammel, trodde du var 12 jeg!" :lol:

Fra en fyr på en fest jeg var på, da jeg fortalte han at jeg var servitør "Ja, det var vel ikkje noe problem for deg å få den jobben, de ansetter vel bare alle som ser pene ut." Jo, takk. Så min eneste gode kvalitet er at jeg er pen da? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legen min:

"Jeg skal huske navnet ditt, og komme og se deg på Nationaltheatret om noen år. Det blir litt gøy, da, å kunne si til alle i salen at hun DER, hun har vært pasienten min! Vet du hva, jeg skal sitte på første rad med astmamedisinen klar når du ikke klarer å snakke mer fordi du er tett."

Joda! Koselig at han tror på meg, men det hadde kanskje vært hakket hyggeligere uten siste setning :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sommeren før Ia fyllte to sa hun til Pim her inne (Venninne med min Ane) at hun skulle få være Karius! I Ias verden var Karius og Baktus de store heltene og det var ingen andre enn hun selv som fikk være Karius når de lekte. Det å bli titulert Karius var altså en hedersbetegnelse og Pim heter enda Karius for oss :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sommeren før Ia fyllte to sa hun til Pim her inne (Venninne med min Ane) at hun skulle få være Karius! I Ias verden var Karius og Baktus de store heltene og det var ingen andre enn hun selv som fikk være Karius når de lekte. Det å bli titulert Karius var altså en hedersbetegnelse og Pim heter enda Karius for oss :)

:heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Haha, mange morsomme her!

Satt og ventet på bussen en gang, da en gutt kommer bort til meg og prater et utenlandsk språk.

Sier at jeg dessverre ikke forstår hva han sier.

Så sier han: "Er du ikke albaner?"

- "Nei, er nok ikke det."

Så ser han rart på meg og spør "Hvor er du fra da?"

- "Ehm, Norge?" :P

Vgs 1.året eller noe og bestekompisen sier til meg: "Forstår ikke hvordan noen i det hele tatt tør å sjekke deg opp, jeg, de må vel vite at de ikke har sjangs uansett."

Var på butikken en dag og en liten jente på rundt 5 år kom bort til meg og stirret veldig på meg, før hun fikk øynene opp på at jeg hadde blomster på tightsen, så sa hun: "Når jeg blir stor vil jeg også ha "sånn" og være like pen som deg." :wub:

Venninna mi når vi stelte håret i speilet: "Du har så langt hår, du."

- "Mhm."

"Hvorfor klipper du deg ikke slik som meg? (Bob-frisyre) Nei, vent, du hadde nok sett litt tjukk ut i ansiktet..." Ikke akkurat et kompliment, men. Haha, ærlig er hun!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 months later...

haha, nå har jeg hatt meg en lang kosestund her inne. Så mange fantastiske komplimenter.

Får bidra med mitt beste jeg også. Jeg hadde nettopp mistet mange kilo, og datteren min stod og målte meg opp og ned (ca 7 år gammel). Plutselig sa hun "Mamma, før var du litt tjukk altså, men NÅ - nå er du tynn som en fisk!" Hahaha, jeg lo så jeg nesten falt om, og glemte å spørre hvilken fisk...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått høre at jeg ser ut som Lindsay Lohan, ikke kult mtp at jenta har vært på rehab x) Har også fått høre at nesa mi er så utrolig søt, skulle virkelig ønske det var noe annet (halooo, søtt snyteskaft liksom? :huh:) Fikk også høre av en venn av besteforeldrene mine når jeg var liten "Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner", utrolig rart, men tok det vel som et kompliment (var 6 år eller noe :P )

Fått massemasse kommentarer på hoftene mine (let's face it, jeg er jente med former.. ), som oftest komplimenter, men ikke alltid like kult å høre at jeg har massive hofter liksom :P Puppekommentarer har jeg også fått, f.eks. "titsa dine detter ut!", kompliment eller hæ? x) Har også blitt fortalt ved mange anledninger at jeg er "helt vilt pervers" og "super griis!" :P Tar det som et kompliment jeg :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...