Gå til innhold
Hundesonen.no

eva86

Medlemmer
  • Innholdsteller

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eva86

  1. Denne tråden har gått meg hus forbi.. Hvor langt er det fra Eiksmarka til der Asker hundeklubb har treninger?
  2. Moderator får bare flytte tråden dersom den ligger på feil sted, litt usikker hvor den hører til.. Jeg har nå planer om å melde meg inn i hundeklubb, Emrik har blitt såpass stor og er "endelig" ikke alenemor lenger. Så da vil jeg prøve unne med og hundene noen kvelder i uken med trening i klubb! Planen er å starte med spor igjen, litt agility kanskje og rally lydighet. Samt ta bronsemerket. Bor i Lier, jobber i Bærum. Er mye i Drammen's området. Hvilken klubb skal jeg velge? Noen forslag?
  3. Ah, skjønner.. Hehe Be henne gå inn på Norsk Pinscherklubb sin hjemmeside, der er det liste over kull som er godkjent av klubben. Og linkeside til oppdrettere
  4. Er ei ved Levanger som venter valper nå, veit ikke om noen fler. Gudbrandsdalen og i Bodø veit jeg noen har kennelnavn og hunder, men ingen kull enda. Bare si ifra dersom du vil jeg skal gi deg navn/nr til noen som har pinscher der oppe om du vil hilse på. Evt om du skal nedover hit noen gang kan du hilse på mine
  5. 7 uker i morgen! Piraten som mest sannsynlig blir boende her hos oss....
  6. Det står under pinscher: Pelslengde: kort og langhåret
  7. Jeg jobber i butikk som selger Brit Care, vi får en del retur på sekker fra Brit, men Venison tror jeg ikke vi har fått en eneste sekk i retur på!
  8. Haha.. Jaggu har de det. Melder meg ut av gruppa jeg da...
  9. Ikke alle ville stå pent på bordet.. :happy4:
  10. *lagt inn innlegg på facebook siden dems....* Spennende se hva de svarer.
  11. Det gjør det her også... Noen som har spurt de ang importere ett kull fra Spania og at de ikke hadde kompetanse til den valpen de avlivde?
  12. Njaa.. Iløpet av en dag, de hadde nok ringt fra barnehagen. Og samboer hadde vel merket det raskt håper jeg...
  13. Takk for tips, da utelukker vi Portugal tror jeg!
  14. Vi bodde på .numberOfAdults=2&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first]Hotel Kings Court, sist gang. Fornøyd! Veldig sentralt, men ikke noe bråk som holdt oss våken til langt utpå natta. Første gangen bodde vi litt i utkanten, det gikk helt greit. Men måtte gå til buss så ta trikk videre, gikk noe i surr med betalinger og antall stopp så fikk en bot hver. (300 norske ca) Dersom du drar til Praha MÅ dere stoppe innom en bod som selger trdelnik. Syyykt godt!
  15. Så ut som det var en finfin dag!
  16. Jeg er veeeldig glad i Praha jeg da... Samboer likte stedet veldig godt han også.
  17. Liker alle forslagene så langt! Kommer til å bli overraske typen med ferien, da jeg fikk igjen mer enn hva jeg trodde på skatten! Sol og bad, hyggelig sted. Ikke no woop woop, hæla i taket reise nei
  18. Takk for koselige ord! Første dagen ute i dag! Det var så sykt deilig, så mamma Ny virkelig nøt det også.
  19. Noen forslag? Hvor kan vi dra i uke 26/27/28? Har vært i Tyrkia, Tenerife og Praha sammen. Vil ikke til muslimland igjen egentlig. Ønsker ikke dra til ett sted der prisene er like dyrt som i Norge på mat osv... Ikke mer enn 6-7 timer fly en vei, blir to uker tror jeg.
  20. Joooa Kristina, Pax må jo ha en lille-bror/søster
×
×
  • Opprett ny...