Gå til innhold
Hundesonen.no

L.M.

Medlemmer
  • Innholdsteller

    414
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

L.M. last won the day on 24. Juni 2012

L.M. had the most liked content!

Om L.M.

  • Bursdag 10/20/1994

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Stokke, Vestfold
  • Hunderase
    Schæfer brukstype

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

L.M.'s Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

87

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har fortsatt Slush combat suiten til salgs, åpen for bud.
  2. Ja det er greit, jeg lander i Norge på ettermiddagen 7. Februar, send meg pm/mail så planlegger vi henting nærmere :)
  3. Edit: Slush combat suit kan sendes fra Norge, evt. hentes i Stokke, når som helst etter 5. Februar. Er også interessert i seriøse bud.
  4. Har en svart Hurtta Outdoor Overall regndress str. 801/32S. Helt ny, ubrukt, kun prøvd på en gang, fortsatt i original forpakning. Ble litt for stor for min hund, og jeg ønsker derfor å selge den, evt. bytte den i samme modell str. 701/28S (fargen behøver ikke være samme). Pris 450kr, kan sendes, kjøper betaler porto. Kan også hentes i Stokke, Vestfold. Har også en Hurtta Slush Combat Suit str. 60M/24M, lite og pent brukt, ble i minste laget for min hund, ønsker derfor å enten selge den eller bytte den i samme modell str. 70M/28M (fargen behøver ikke være den samme). Farge einebær/blå med grønne detailer. Pris 500kr, kan sendes, kjøper betaler porto. Jeg har den i min leilighet i Polen, og den kan sendes derifra etter 6. Januar, men kan også sendes fra Norge mellom 5. og 15. Februar (er da hjemme i Norge og kan ta med dressen og sende den fra Norge om ønskelig). Kan også hentes i Stokke, Vestfold etter 5. Februar. Jeg kan kontaktes på mail LM.Johansen@hotmail.com, evt. på telefon +4741217830. Jeg er i Norge fram til 6. Januar, den svarte regndressen blir i Norge og kan hentes hos/sendes av mine foreldre ved behov, kun Slush Combat Suit som ikke befinner seg i Norge før 5. Februar, evt. kan sendes fra Polen (kjøper betaler fortsatt porto). Bilder kan sendes ved forespørsel.
  5. Hvorfor i alle dager tatovere en hund? Altså utover merking, why do it? Også på den måten, på skuldra da, det er ikke akkurat som at det synes.. Skal han barbere skuldra hver gang han skal vise den fram eller bare ha den evig barbert? Folk er litt uforståelige iblant Kom også til å tenke på en liten ting: Selv om hunden var bedøva og muligens gikk på smertestillende etterpå og ikke var i store smerter når tattisen grodde, så er det jo faktisk et tema selv for oss mennesker om tatoveringsblekk er så bra for huden/kroppen. Så vidt jeg har forstått er det noen som reagerer på det og det er fortsatt diskusjoner ang. hvor reint blekket er. Hvorvidt farga blekk er verre enn kun svart vet jeg ingenting om, bare legger merke til at hunden har farge i tattisen Uansett, den kommer til å klø som et h*lvete så håper de smertestillende bikkja evt. får i så fall også tar seg av kløen, hvis ikke kommer den til å få problemer når den gror. Øretatoveringer er jo bare liten skrift, denne var ganske stor.
  6. Min valpis gjør det samme, følger han med haukeblikk hele tiden når han er ute, men han har begynt å plukke den opp og løpe avgårde med den så jeg ikke får tak i han (intens bæsjavhengig), og ellers er han så flink når han går løs så vil gjerne ha muligheten til å fortsette med det. Hvertfall i hagen hjemme! Såå, noen som vet hvor mye ananas som må til? Hvor ofte (hvert måltid? en gang om dagen?), skal dem være rå, holder det med ananassaft? Sykt nasty uvane som jeg gjerne vil bli kvitt
  7. Har en schæfervalp (Hann) som trenger pass 14.-21 Juni, da er han nesten 7mnd gammel. Driver og leter etter pass nå, skal sjekke kenneler i nærheten, men lurer også på om noen aktive sjeler her har mulighet til å passe han, og hva man isåfall ville hatt for det (betaler selvsagt for jobben). Han får seg mat så det trenger ikke passer å ordne assa. Han er veldig snill, men selvsagt valp så han får typiske raptus-moments. Han er ikke stueren enda, men han er forhåpentligvis det innen den tid Bor i Tønsberg, så alt i overkommelig nærhet er mulig (2 timer unna maks?).
  8. Interessant det du skriver om hundene fra blandingslinjer, skal iallefall være obs på "utvanna" DDR-linjer Takk for tips om norske oppdrettere, skal ta en titt.
  9. OT, men vil ikke forsvaret variere fra hund til hund i DDR-linjene like mye som i andre linjer? Regna med det kom an på kombinasjonen av foreldredyr, og også om oppdretter bruker rene DDR-linjer eller blander inn andre brukslinjer i tillegg. Edit: Jeg hadde også fått et inntrykk av at DDR-linjene var fra tidlig av fokusert på at skulle være veldig stødige og førerorienterte, mentalt svært sterke rett og slett. Er det feil?
  10. Ville da forvente en del skjerpe og forsvar på brukslinjer generelt? Skal bruke hunden til mye allsidig aktivitet, spor og lydighet, og muligens kurs i forsvarsarbeid (hvor langt vi kommer kommer an på tilgjengelighet på kurs og trening).
  11. Hehe, står at det ikke er noe must Jeg likte hvordan de var avla, bakgrunnen på linjene både mtp. helse, fysikk og temperament. Ikke alle linjer som er like "sikre", hørtes ut som DDR-linjene var en av dem som burde være det Men som sagt ikke noe must, så lenge det er brukslinjer. Helse og temperament står høyest uansett.
  12. Noen her inne som vet om en god oppdretter av Schæfer? Gjerne en som avler på DDR-linjer, det er ikke noe must, men må være (godt sosialiserte) brukshund-linjer. Helst innenfor Europa. Evt. om noen vet hvor jeg kunne søkt meg fram til dette annet enn Google, for alt jeg har funnet så langt er i USA Send meg gjerne PM om noen vet om noe
  13. Har brukt det nå og det finner alle filene men står jeg må ha lisens for å få gjenoppretta filene.. Noen mulighet til å få filene uten å kjøpe lisensen? :S
  14. 53 hunder var utrolig mye, spesielt med tanke på at de begge begynte som det de kaller "uerfarne" (altså, vet ikke om de ikke har vært borti hundehold før eller bare ikke har hatt egen hund selv i voksen alder?). Å ha 53 hunder er en stor økonomisk belastning og det krever jo at man har en viss kontroll i heimen.. Hva skal man med så mange?
×
×
  • Opprett ny...