Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Bjerke august 2011


Anette
 Share

Recommended Posts

Meg med Hootie :wub: Bildet er tatt av Ingvild som hater kamera mitt :lol:

6068866214_c6f0b96591_z.jpg

Hottie ja, men Hootie er søren meg ikke noe dårlig navn det heller :lol:

Xanadu Farms Red Hot Dollar er det fulle navnet.

:o Hootie? Hvem er Hootie? Hvorfor bor hun ikke hjemme hos meg?? :o

Er det en saluki korthåret? Fytti katta hvor en vakker hund! Og kjempefint bilde, for en fin kontakt med Marie (?).

Men takk da, damen, for hyggelige kommentarer. Og vet du...om det hadde blitt til at du skulle avhjelpe meg med en skrangleverkene hadde det blitt denne :ahappy:

Vi har så god kontakt fordi vi passer sammen mener Kristin. Jeg har en myndekropp visstnok :lol: Hun er kjempe vakker, og for en trav :wub: Jeg ble helt hypnotisert når hun travet, jeg! Rett før jeg krasjet inn i folk! Jeg løp rundt på gresset på Bjerke i slow motion!

Ja MM, du HAR myndekropp. Lang, slank, smekker og vakker og bygget for fart, noe som er helt motsatt av meg. Så for syns skyld burde du faktisk få deg en mynde, er søren ikke sååå mange som klaffer sååå bra utseendemessig gitt :)

Se, Mari, se!

Hottie.jpg

Foto:LineSK

xanadu_farms_red_hot_dollar_01.jpg

Regner med at folk ikke har noe imot at jeg legger ut bilder av en så vakker jente. :aww:

Nope, har ingen problemer med at det legges ut bilder, men må for syns skyld legge til at første bildet er tatt av oppdretter i USA, men Line var så snill at hun la det ut for meg her, og andre bildet er Renata Goel sitt :)

Hm. Kanskje jeg må smadre kneet til Kristin en gang for alle Tonya Harding style? :lol:

Og det kan du bare drite i, hihi. Behøver ikke smadre kne for å låne denne (og faktisk var Mocca også billig til salgs i dag da hun hadde tatt tak i esken med truseinnlegg og tygget den m/innhold godt utover sengen min, grrr).

Hun heter Hottie ja, og er årsaken til Tøfflus' eventuelle grå hår og er ikke venner med Freya :lol: Men vakker er hun!

Hva, jeg har da ikke grå hår, er jo nyfarget jo! Og jo, hun er veldig glad i Freya...som snacks :lol:

Ellers; flotte bilder av mange flotte hunder, takk for at dere deler :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åå, kjære, søte, nydelige, herlige, fantastiske, generøse sonenmennesker!

Jeg hadde en herlig helg på Bjerke. Men så har det seg slik at kameraet mitt ikke virker. Det har seg også slik at jeg har en blogg som jeg liker å oppdatere, og det passer jo dårlig sammen med ødelagte kameraer og gode minner!

Jeg har allerede sendt en PM til Marie, fordi hun såvidt jeg vet er den eneste med bilder av Tinka. Men hvis det er noen av dere andre som vil la meg låne noen bilder til å blogge med, hadde jeg blitt veldig glad! Er mange bilder jeg har sett allerede, som er tatt ved ringer jeg stod ved. Så da blir det jo liksom mine opplevelser jeg deler allikevel!

Jeg linker naturligvis til bloggene deres, eller skriver dere som fotografer. Det samme gjelder eiere av hunden hvis det er ønskelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, det er bare å si ifra, Tøfflus. :) Jeg setter opp barnegrind om damene ikke liker hverandre med en gang. Den dansen har jeg tatt før. Dreads kler et gråstenk gjør de ikke?

Og jeg har bare ignorert alle de andre fine hundene i tråden etter å ha bli blendet at Hottie. Men de er dritfine alle som en!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

p.s hva var galt med kameraet til Marie?

Ingvild får det bare ikke til, så hun skylder på kamera mitt :aww: Maria, Sandra og du fikset det jo med stålkontroll! :ahappy:

Ja MM, du HAR myndekropp. Lang, slank, smekker og vakker og bygget for fart, noe som er helt motsatt av meg. Så for syns skyld burde du faktisk få deg en mynde, er søren ikke sååå mange som klaffer sååå bra utseendemessig gitt :)

Ellers; flotte bilder av mange flotte hunder, takk for at dere deler :)

Det blir kanskje en dag ;D Og takk for fine kommentarer på bildene :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er litt bilder fra aussie ringen:

319296_10150339077370091_721740090_9862139_6178410_n.jpg

Denne kjekke karen kjenner de fleste til :)

307041_10150339084725091_721740090_9862309_5437775_n.jpg

Søt sort tric tispe!

Ikke sånn kjempe kvalitet på bildene, men det er iallefall bilder :)

Se der ja, den ustelte bikkja mi jo :lol: Og den sorte er søsteren til Tibra, Dk Uch Leading Angel's Starring Thornapple, for dagen i bikini.

Den som ble BIR i welshringen kjente jeg igjen, de var på kurs hos meg i juni :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, er vist eier som driver Casa De Oro! Fia heter hun der :)

Det er enten Stella eller Fia,men er ikke sikker på kenel navnet,men jeg kan høre med henne som eiere henne :whistle:

Jeg fikk svar på det lengre oppe Monica ;)

Jeg har lest litt på siden deres nemlig, derfor jeg lurte, synes det er gøy å se norwich i ag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...