Gå til innhold
Hundesonen.no

Gjensidige - hva betaler dere?


Recommended Posts

Wow! Det kan da umulig lønne seg, Kaja? Om noen år har du jo betalt henne flere ganger?

Da jeg startet hos gjensidige med Casper for ca 3 år siden kostet han i underkant av 2000 tror jeg... jeg synes det jeg betaler nå er fryktelig mye, og begynner å lure på om det kan lønne seg å bytte...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg betaler vel et sted rundt 1200kr for Tinka og Yaris.

Yaris er i tillegg forsikret som jakthund som i teorien er dyrere med sjansen for skader på fjellet, evt. skudd på bikkja osv.

Dog har jeg satt ned livsforsikringen til 1500kr da jeg ser noe poeng i å bli tilbakebetalt et engangsbeløp jeg uansett hadde spart om til en evt. hund til.

Ellers har jeg vanlig veterinærforsikring uten medisiner, men kommer nok til å slenge på det i tillegg når han blir 1 år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen av mine hunders forsikringer hos gjensidige:

Hovawart kr 1632 pr år, 311 i rabatt for Norges Bondelag.

Død 1500 kr (minimum), veterinær 30 000. Har ikke valgt dekning for medisiner og materiell

Ny type forsikring (lurer på om endringen kom nå årskiftet 2010/2011? det ble dyrere og mer komplisert å se til..)

Samojed kr 1.539, 293 i rabatt for Norges Bondelag.

Død 1500 kr (minimum), vetrinær 30 000 ikke valgt dekning for medisiner, materiell og rehabilitering

Gammmel type forsikring

Samojed Årspris: kr 1.341, 255 i rabatt for Norges Bondelag

Død 1500 kr (minimum), vetrinær 30 000 ikke valgt dekning for medisiner, materiell og rehabilitering.

Jeg har sikkert noe rabatt i og med at jeg har bilen forsikra der, samt reise og , eh, jeg har mannen forsikra der også (han er billigere å forsikre en hundene :P ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sjekket forsikring hos Gjensidige og hos Agria da jeg fikk valpen min. Jeg ble helt sjokkert. Gjensidige skulle ha mer enn dobbelt så mye som Agria skulle!

Nå betaler jeg mellom 1400 og 1500 hos Agria. Gjensidige skulle ha 3300 kr og noe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, det er ikke bilforsikring med opparbeiding av goder :)

Bare å bytte om du ønsker det og prisen er rett - evt kan du forhandle litt med Gjensidige og si hva du får for pris hos en konkurrent. Kanskje de er villige til å gå ned. Det hender år om annet at vi forhandler litt på pris når det gjelder husforsikring, og ofte er de villige til å justere litt på prisen (men ikke alltid).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har begge forsikret hos Gjensidige og betaler ca 5000,- for begge to tilsammen, med hhv 10 000,- og 15 000,- i livsforsikring, 30 000,- i veterinærutgifter uten medisin. Vurderer å flytte hus og bil over til Gjensidige i tillegg, og da vil forsikringen på hundene bli 5-600,- billigere pr år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I fjor betalte jeg 7200kr hos Gjensidige for 3 hunder. I år skulle de ha i overkant av 9500kr for akkurat det samme. Jeg endte med å bytte til Tryg og fikk da (med rabatt via Utdanningsforbundet) alle tre forsikret for ca 4700kr. Noe dårligere betingelser enn Gjensidige, men ved å spare 50% i "årskontigent" så tror jeg likevel jeg vil tjene på det.

Agria har jeg ikke tillit til, og det var derfor ikke noe alternativ for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel forsikring må jeg ha og forsikring på grand danois er dyrt uansett hvor du forskikrer. Så da jeg lette etter forsikring var gjensidge billigst men hadde mer å tilby. Tesh er fullforskikret og livsforsikret.

Valpis er fullforsikret (med, rehab, tenner osv), men ikke livs. Jeg bet 2700 i år, tidligere var prisen 2400. Så din livsforsikring koster altså 2300 året.. Jeg har Agria, og har aldri hatt prob med dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde gjensidige tidligere, men pga pris så byttet jeg til agria.. Og jeg tror kanskje agria har bedre dekning enn gjensidige..

På gamlemor var prisen den samme, faktisk.. Men på lillenurk ville gjensidige nesten ha 5 400 kr for full dekning.. Med brukshundsforsikring.. Den prisen er den samme som jeg må betale for begge hos agria.. Sånn ca..

Men så tror jeg virkelig at gjensidige er mye enklere å ha med å gjøre hvis det skulle skje noe og gi deg svar hva som dekkes eller ikke.. Jeg prøvde å finne ut om steriliseringa til tuppa mi ville dekkes av agria, og da fikk ejg ikke et konkret svar hva som er var medisinsk grunn og ikke osv.. Det kunne de ikke ta stilling til over tlf.. Selv jeg egentlig var bare ute etter hva de regnet som medisinsk grunn og ikke.. Og ikke om selve saken min..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke forsikring på Rina, hun har en egen sparekonto istedet. Men ba nylig om pristilbud fra Gjensidige, og fikk følgende:

Vi kan tilby deg forsikring for hunden din for kr 1 895,- i året.

Forsikringen omfatter da tap av hund og utgifter til veterinær.

Utbetalingen på veterinærforsikringen er inntil kr 30.000,- per år.

Egenandelen er 20 % av veterinærutgifter, minimum kr 1000,-

Da ville hun vært forsikret for 10 000.

Har ingen andre forsikringer hos Gjensidige. Men etter oppgjøret hos de i forbindelse med Saris død, ville jeg velge de igjen om jeg skulle forsikre hund. De fikk en skikkelig stjerne i boken for måten de håndterte saken. Oppgjøret gikk knirkefritt, og de satte også bilføreren på plass da han mente at jeg skulle dekke skadene på bilen hans.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg betaler litt i underkant av 5000,- i året for to hunder. Har livsforsikring (10.000 og 15.000)og veterinærforsikring. De få gangene jeg har hatt bruk for forsikringen har oppgjøret gått raskt og smertefritt, pengene på konto etter 3-4 dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I år betaler jeg 2244 for Orry og 2579 for Norma.

Forsikringen dekker i hvert fall død/tap av hund, veterinærutgifter 30 000 og reseptbelagte medisiner opp til 3000 kr. Ytterligere fordeler og vilkår husker jeg ikke i farten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Life's a beach, og når det er kaldt og surt og blåser, så har vi den for oss selv, så det var ikke så ille, men det var ikke så vel heller, for Ede har ikke store radiusen (0-2m) eller masse interesse for å utforske omgivelsene selvstendig, så aktivitet begrenser seg mest til mutterns fremdriftstempo og kastearm. Det som er dårlig med det er det samme som er bra med det. Borrelås klengete er dog veldig å foretrekke over selvstendig på vift i sin egen verden. Bonus for egen helse å måtte løpe litt og være mer aktiv for å gi Ede mer av aktiviteten han trenger.  Virkelig ikke så mye å melde fra en stadig mer rutinepreget hverdag sammen. This is it nå, liksom.  Ede har begynt gå på turbusser helt selvstendig, flink opp trappen og går rett til plassen sin på midten. Trenger finne en smart måte å trene på å rygge i vinkel, for å komme inn mellom seter. Mestrer vi ikke det, så må vi stå over en buss om det er barnevogner og bagasje på den plassen der.  Å gå ned trappene på tur ut av bussen ligger lenger frem i tid. Han har gått ned bare sju trappetrinn i sitt liv så langt, og de var av normal bratthet. De tre veldig bratte trinnene på turbussen vil han fortsatt bæres ned. Nærmer seg antakelig 150 kg valpevekt nå, slik det føles i armene mine. Trenger derfor begynne lære gå de tre bratte trappetrinnene ned på egenhånd også, ellers vil han finne veien ned der på den harde måten, fordi jeg er evig optimist og vil at some point overvurdere min egen evne til å bære ham ned der. Seriøst, han begynner bli tung å bære i armene. Fordi jeg er idiot har vi KUN løftet med hodet til høyre side, hele livet, og dermed mesteparten av vekten hans på den svakeste armen min. Å snu for å bære motsatt vei er et alvorlig avvik i prosedyre som må rapporteres og meldes og klages på og ankes i flere runder før vi etter en lang godkjenningsprosess kan vurdere prøve på den måten.  Å bli bært på såkalt påssarygg (trønder, sjø) har vi begynt få litt dreisen på. Ede synes det var skummelt i starten, men har begynt like å leke ryggsekk nå. Aberet er at jeg har utnyttet jukkeangrep bakfra for å shape det inn. Usikker på om han tør gjøre det der foran et publikum på bussen. Han er jo i den alderen. Å vise affeksjon for foreldre er veldig pinlig. Mulig han heller vil reise med buss til evig tid enn å ta den flausen der for å komme seg ned trappen.  Vi får se. Det finnes antakelig en viss mengde NomNoms som i bunnen av den trappen der vil vekke den nødvendige motivasjonen til å klare komme seg ned de trappetrinnene selvstendig i en fei. 
    • Dette handler mer om uenighet. Jeg håper du sier nei til dette. Om du hadde visst at hunden skulle brukes til å produsere blandingskull hadde du ikke skrevet under. 
    • Uff, det er vanskelig med oppdrettere man ikke er enig med, dessverre. Du sier det står i kontrakten at avl skal følge NKKs retningslinjer, men hva står i kontrakten om brudd? Det hjelper jo ingenting med en kontrakt dersom ikke betingelsene ved brudd er beskrevet. Juridisk sett står oppdretter som eier, og om hun ikke vil la deg kjøpe ut hunden til full pris så er det dessverre opp til deg å heve kjøpet på grunnlag av kontraktsbrudd. Dette er veldig vanskelig når det er snakk om et levende dyr og ikke en faktisk vare. Du kan jo også eventuelt kontakte NKK for råd.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...