Gå til innhold
Hundesonen.no

X'en har fått valper


SFX

Recommended Posts

  • Svar 800
  • Created
  • Siste svar

I dag går jeg egentlig med en følelse av at hun er tom - synes magen virker slunken igjen, synes puppene virker mindre, synes hunden virker livligere.

Jaja, det er mange spennende kombinasjoner framover, så valp skal jeg få. Selv om jeg gjerne skulle hatt en Latruda.

Mens nå synes jeg hun er stinn i magen og daffere igjen... Jeg burde ha satt henne ut på fôr, så jeg slapp å studere så nøye...

Masse lykke til på UL i morgen Emma, her krysser vi både fingre og poter for små bernernurk :thumbs:

Tusen takk!

:ahappy: :ahappy: :ahappy:

Spennende :ahappy: :ahappy:

Litt for spennende! Jeg blir shiiiiiiitskuffa i morgen om hun er tom.

*Følge spent med*

Takk, det samme, håper du i tråden din minner meg på alt jeg må huske på å gjøre, om det skulle være så at det muligens kan potensielt komme til å eventuelt bli en fødsel her også.

Lyyyykke lykke til!

Tusen, tusen takk!

Altså, det svarte katter betyr for flaksen, betyr bonus niendepupper for garantert drektighet!

Lucky Number Nine!

Når kan man forvente oppdatering etter ultralyd i morgen? Artig artig artig!

Når i morgen kan jeg vente meg poppdateringer her da`??? *spent som fy, og må vite når jeg kan bli utålmodig*

Vel, etter UL skal jeg selv til legen, jeg skal innom Oslohuset og hente flere banankasser med stæsj, så skal jeg innom IKEA når jeg likevel er "sørapå", også skal jeg være sjåfør for ei venninne - så ikke hold pusten.

Ellers er majones muligens blitt ødelagt for en liten evighet, men det er jommen meg verdt det for en kommende Generation Y. :D

Hehehe, har du glemt bilet som JeanetteH la ut den gangen? Det var mildt sagt grafisk :lol:

Åh! holder pusten til etter UL jeg. Men klart hun er drektig. :)

Raksha, du må puste! :hmm:

Krysser fingra hardt her!

*Vil ikke ha Berner, vil ikke ha Berner* :frantics:

Tusen takk!

Men hva er galt med berner??? :icon_confused:

Krysser fingrene for i morgen :)

Tusen takk!

Lykke til :D

Tusen takk!

Spennede! Lykke til i morgen! :D

Tusen takk!

Lykke til i morra!

*krysser fingrene*

Tusen takk, her krysser fingre, bein, tær, øyne og alt annet jeg kan få lagt i kryss.

Jeg er også litt ferdig med majones for en stund etter denne tråden. :lol:

Lykke til Emma!

Jeg har aldri likt majones, jeg, så det er ikke noe tap. Hvem vil vel forresten velge majones over en slik:

X6uker01.jpg

X'en seks uker gammel...

Og tusen takk!

Krysser fingre for nydelige bilder på UL i morgen! :D :D

Tusen takk, jeg lurer på når det kommer 3D-ultralyd for hunder, så en kan vurdere kjønn, beinstamme, stopp, haleføring og sånt med en gang... :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men jeg synes å skrive det i AN og ikke her blir bare teit, kanskje heller ventet til Emma var hjemme og kunne fortelle selv (med mindre hun sa dere kunne fortelle videre da) :)

edit. det var vist om en shiba, men det var ikke lett å forstå :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...