Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Lammefile marinert i timian, litt chilly, vårløk og pittelitt hvitløk.

Div rotgrønnsaker som var ovnsbakt og krydret med frisk timian og maldonsalt. Og potetemos av uskrelte mandelpoteter med masse smør og pepper.

*ekte høstmat*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Rotmos og hjemmelagde pølser av vilt. (Syntes jeg lagde myyye pølser, men snart tomt i fysen jo :o bestille mer tarm, ja.... )

Oppskrift på pølsene??

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Indisk korma kyllinggryte, laget dobbel så det blir i to dager.

I gryten ble det denne gangen: Kyllingbiter, kormasaus på glass, en boks kokosmelk, en boks mais stekt med kyllingbitene, spinat, koriander, blanding av vanlig og fullkornsris så begge blir fornøyde (:P)

Og pitabrød til (passer jo ekstra godt med nan).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lagde kjøttkaker:

400g kyllingkjøttdeig

2 økologiske egg

1 rød paprika finkutta med min elskede Tupperware-trommelkutter

4 hvitløksfedd

Muskat (som jeg hadde fordi jeg kjøpte feil til baksten, skulle ha kardemomme, men brukte muskat. :D)

Malt pepper

Paprikakrydder

4ss soltørka tomater

Legges i panna med skje

Kokte blomkål til og lagde peppersaus fra pose med matfløte i stedet for melk.

Jeg er awesome til å lage mat! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppskrift på pølsene??

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

Jeg er ikke så god på å følge oppskrifter :P Så det blir mye slump og improvisering.. Men anbefaler boka "pølser fra mitt kjøkken" . Der står prinsipper, framgangsmåter og blandingsforhold greit. Så er det bare å bruke hva man har og fantasien :) Nå skal jeg snart til å lage spekepølser av de voksene sauene, det blir gøy :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Gråtass

Spist middag på jobb i dag, Beinløse fugler med kålstuing og potet. (Ja jeg jobber på sykehjem... eneste stedet man spiser sånt til middag, selv om det er godt. Ikke aner jeg hvor det har fått navnet sitt fra heller, for det finnes jo ikke fugl i de avlange kjøttkakene..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag lager jeg meg det som jeg tror blir ille godt, det lukter i hvert fall snadder.

To poteter, en søtpotet, to gulrøtter, en persillerot, en halv kålrot, 12 cm purreløk, en vårløk, to middagspølser og en dæsj røkt skinke i biter, kokes i en halvtimes tid med diverse krydder og et par buljongterninger. Og dette holder leeenge. Mmm... Gleder meg! Og trenger ikke lage middag resten av helga.

Jeg innbiller meg at nystekte rundstykker hadde vært godt til, men det orket jeg ikke å bake, og det blir nok mer enn bra nok uten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...