Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet

Retten over tok ca 15 min fra jeg startet til jeg var ferdig :P

Min tok tre! :P

Neida, jeg vet at det ikke er spesielt tidkrevende å lage ordentlige, gode, relativt sunne middager fra bunnen av, for det er jo det jeg gjør stort sett hver dag ellers. :) Men en gang i blant er det deilig å gå for lettvindt-løsning altså!

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet

Min middagslaging tok vel fem minutter tenker jeg. Pose med ferdig thai kyllingsuppe og et rundstykke. Helt greit når man har lyst på noe som smaker litt men ikke orker å stå og lage mat.

Skrevet

Prøv kokt torsk i den hvite sausen i stedet. Putt alt i en ildfast form, hiv oppi en boks gulrøtter/erter og strø litt ost på toppen. 200 grader til osten har smeltet og blitt gylden. Hildrande du så godt dette er!

Med unntak av fiskebollene er nok jeg en av de største fiskehaterene du noen gang vil snakke med, så ellers takk :P jeg hater alt fra havet. At fiskeboller er ugjenkjennelig fisk er grunnen til at jeg spiser det :P

Alltid hatt en særdeles anstrengt forhold til sjømat og fisk, så det er noe jeg bare har gitt opp.

Guest Gråtass
Skrevet

Steik er vel kjøttstykker som er knytt tett sammen med sånn netting. Altså uten bein?

Nei steik er i utgangspunktet lår, skulder eller bog, med eller uten bein.

I dag ble det to speilegg på brød med ost til middag og en halv plate firkløver til dessert.

Skrevet

Marinerte lammekoteletter(koriander, sitron, hvitløk).

Ovnsstekt sammen med purre, rødløk, champinong, gulrot, squash, herm. tomat, salt og pepper.

Digg! :drool:

  • 2 weeks later...
Guest Gråtass
Skrevet

Frosne torske fileter i ildfast fat sammen med vårløk, paprika, sukkererter og gulerøtter. Strø over litt sitronolje, salt og pepper. En liten dæsj hvitvin og en matfløteskvett på toppen. Inn i ovenen på 180 grader varmluft. etter 15 min snu fiskefiletene, stek 15 min til. Om man vil, så er dette perfekt tidspunkt å legge litt pesto på fisken... mmmmm. Perfekt middag uten store mengder karbohydrater, kjempesunt og godt etter en treningsøkt.

  • 3 weeks later...
Skrevet

Igår hadde vi ovnsbakt kylling, ovnsbakte poteter, hjemmelagd fløtesaus og stekt paprika/løk. Idag blir det en helt plain hjemmelagd pizza med pizzafyll fra Toro pose :lol:

Skrevet

Åhh, jeg gleder meg til middag!

Foliebakt laks med brokkoli og blomkål, sopp, lobnobs og en pakke fetaost med oliven. Med hvitløkspepper. Åhhh, namnam. :drool:

Guest Gråtass
Skrevet

Pesto torsk med sukkererter, cherry tomater og paprika. Serveres med litt makaroni og rømme. I dag flashet jeg den opp med litt scampi og kamsjell i forma også. Jummy in my tummy!

Guest Gråtass
Skrevet

Pølsegrateng: Etter trening fyser jeg alltid på karbohydrater, kjøtt/fisk og grønnsaker. I dag hadde jeg ikke kjøtt, men ett par bratwurstpølser. Koker makaroni etter anvisning på pakken (kan gjerne bruke fullkornspasta, metter mer og er mer fiber) med litt olje i vannet. Siler av vannet, setter kjelen med makkis tilbake på plate, har oppi en god dæsj med melk (jeg bruker H-melk), når dette koker rører jeg inn en spiseskje jevning eller maizennamel. Tar makkisen av plata og hiver den oppi en ildfast form, har i pølsebiter, vårløk og cherrytomater, strør mozzerella ost på toppen. Inn i ovnen på 200 grader varmluft i 10 min til osten er gylden. Verdens enkleste, raskeste og veldig veldig gode middag som kan varieres i det uendelige med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...