Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Jeg tror jeg sprekker...

To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast form). Et 400 grams stykke lettsaltet sideflesk ble skjært i små terninger og stekt i panne. Halvparten oppi forma med blomkål- resten i en forsyn seg selv- skål attåt maten. Toppet forma med usaklige mengder ost. Inn i ovnen i tjue minutter, servert med amadinepoteter.

Akk og sukk og stønn :)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast form). Et 400 grams stykke lettsaltet sideflesk ble skjært i små terninger og stekt i panne. Halvparten oppi forma med blomkål- resten i en forsyn seg selv- skål attåt maten. Toppet forma med usaklige mengder ost. Inn i ovnen i tjue minutter, servert med amadinepoteter.

Akk og sukk og stønn :)

*Sukker og stønner i kor*... sikle...

Her ble det restemiddag for andre dag på rad. Siste rest av rådyrgryta fra fredag, med en litt vel flytende potetmos til - og så litt rørt tyttebær da :). Snadder, snadder :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*Sukker og stønner i kor*... sikle...

Her ble det restemiddag for andre dag på rad. Siste rest av rådyrgryta fra fredag, med en litt vel flytende potetmos til - og så litt rørt tyttebær da :). Snadder, snadder :).

Ja det var helt superb! Men jeg kan vel si at magen min angrer bittelittegrann nuh :P Det setter en viss fart på fordøyelsen.... Host.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Pajko: den så bare lekker ut altså!!!

I dag hadde hodet mitt bare lyst på pizza, burger og feit søplemat, men kroppen orka ikke gå ut av døra, så da ble det fiskegrateng med raspete gulrøtter. Ikke helt det samme som pommes frites, men mat er mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det laks med ovnsbakte grønnsaker med sitron og hvitløksdressing til! Første gangen jeg satt og mumset og virkelig koste meg med laksen, for det var supergodt med hvitløksdressing til! :drool:

Laks-og-groennsaker-i-ovn_large.jpg

Stjeler et bilde av google, bare fordi denne tråden er mye mer spennende med bilder.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helstekt indrefilet av svin, med marinade av honning, dijon, sojasaus, hvitløk og friske urter. Grønnsaker, noisettes og deilig tjukk saus til.

Ikke akkurat vanlig mandagsmiddag, men helgen ble travel, middagsplaner utsatt, og den måtte spises før den ble dårlig. Helt utrolig god middag i dag. :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass
:shocked:

-17 her og isvind... Og snø og telehiv. Jarra...

Det er ikke været som avgjør om det er grillvær, det er det kalenderen som gjør. Sesongen starter til påske og avsluttes i oktober. Vi griller ute og spiser inne. Vi måtte bygge tak over terassen slik at gubben slapp å grille med paraply i regnvær :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...