Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skulle egentlig på ribbemiddag til oppdretter'n i dag, men så gadd jeg ikke å ta på meg finklærne igjen og dra ut i kulde etter å ha vært på tur tidligere i dag, så da ble jeg hjemme i stedet. Og her serverte kokken stekt medisterpølse med rosenkålstuing til. Det var helt innafor. Nå står desserten for tur. Varm honningeplesmuldrekake med is :D.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du, det er så koselig å lese om kokkeleringen din og livet på "Det stedet." Du er liksom sånn "ordentlig husmor og nå skal vi kose oss skikkelig, dere" selv om du lager mat til kun Siri. Skikkelig middag, dessert, snadder og greier. Herlig! :ahappy: Hjemmekoselig. :heart:

:ahappy: Vi har det jo så fint på "Det stedet" vøtt, er jo sånn at man ikke føler det minste behov for verken å dra hit eller dit :D. Men da må man jo kokkelere litt for seg selv da :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spist hos familie 3 dager på rad og skal det også i morgen:

Julemiddag: Ribbe, hjemmelagde kjøttkaker, vossakorv pluss tilbehør.

Middag hos pappa: Lasagne.

Hos bestemor og -far: Skinkestek, flere hjemmelagde kjøttkaker pluss tilbehør.

Hos "svigers" i morgen får vi svinebiff +.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

Fiskekaker og ris (magen er litt teit enda...) 

Men for dere som bor i Mjøsområdet så kan jeg anbefale fiskekaker fra Knudstad og Holen (eller hvordan det nå skrives). Veldig gode.

Før jeg var dårlig spiste jeg dem med råkostsalat og tynne agurkskiver som hadde ligget litt i sitron og sukker.. mmm...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lammegryte her. En lårskive av lam skåret i litt store biter ble stekt på stekepanne og lagt over i en gryte med en boks hakkete tomater og litt vann. Så stekte jeg løk og gulrotskiver og puttet i gryta. Lot det stå og putre i en times tid. Jevnet med mel og hadde oppi en real skvett fløte, salt, pepper og basilikum. Kokte poteter til.

Nok til i morgen også = tid til søndagstur.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som jeg skrev i AN-tråden, så ble det jo en klassisk viltmiddag i dag, men den var super enkel da. 
Jeg stekte et godt stykke hjortekjøtt, også tok jeg opp både viltsaus og hjemmelaget potetmos fra fryseren, stekte litt sopp og hadde rå grønnsaker til. Og tyttebær... rørte tyttebær. Hjemmelaget seff :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

... og sånn egentlig, så kunne jeg helt klart greid meg fint uten den kjøttbiten... soppen er jo egentlig mye bedre :aww: 

I morgen tror jeg det blir noe så enkelt som spaghetti med smør og smeltet ost... evt uten ost... eller burde jeg lage noe med fisk? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nachostallerken. Stek opp kjøttdeig/karbonadedeig/vegetar"deig", tilsett tacokrydder. Legg nachoschips langs sidene og i bunn av en ildfast form, gjerne porsjonsstørrelse. Fyll på tacosaus, kjøtt og grønt etter ønske, topp med ost. Stek i ovn til osten er slik du vil ha den. Server med rømme, salsa, guacamole, salat eller hva det nå er du liker best!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Pixie skrev:

Nachostallerken. Stek opp kjøttdeig/karbonadedeig/vegetar"deig", tilsett tacokrydder. Legg nachoschips langs sidene og i bunn av en ildfast form, gjerne porsjonsstørrelse. Fyll på tacosaus, kjøtt og grønt etter ønske, topp med ost. Stek i ovn til osten er slik du vil ha den. Server med rømme, salsa, guacamole, salat eller hva det nå er du liker best!

Blir også bra med bønner i stedet for kjøtt/kjøtterstatning :ahappy:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ørret stek i ovn på sitronskiver ( da blir de ikke svidde i bunnen, fint triks for grill også), poteter, agurksalat (vel hjemmedyrket agurk i hvert fall, og så bruker vi sånn fransk dressing pulver som man blander med vann og olje oppå), og litt lettrømme med litt sitronsaft+ krydder (timian tror jeg.. gubben som lager maten her). I morgen er det en av ukas 2 rødtkjøtt middager - kotletter. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...