Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Skrevet

Mammas fiskegryte - som er suuupergod, og som alle liker - selv de som ikke liker fisk!

Ingredienser:

Fersk champignon

Løk

Gulrot

2 bokser tomatsaus (hvis du lager til 4 porsjoner/to dager)

Frossen fisk, jeg pleier å bruke torsk og sei, eller enten eller

Rømme/creme fraiche

Fersk ingefær

Dill, timian, salt, pepper og sitron

Poteter

Surr sopp, løk og gulrot sammen. Hiv i boksene med hakket tomat, ingefær kuttet i små biter, salt, pepper og timian. La småputre litt mens du setter på potetene. Ha i fisken, den skal trekke i 10-20 minutter avhengig av om den er tint. På slutten av dette har du i rømme (etter smak, alt etter hvor sterk du vil ha tomatsmaken), timian og sitron, og lar det stå litt til. Server. Kjempegodt!

Skrevet

Strimlet svinekjøtt, sopp, paprika, løk, hvitløk og litt chilli stekt i panne, med ovnsbakte potetbåter og barinesesaus som tilbehør. Både store og små spiste masse

Guest Gråtass
Skrevet

Mannen spiste bratwurst, det hadde ikke jeg lyst på, så han kjøpte sushi til meg :heart:

Skrevet

Jeg har tre alternativer:

- Sprøbakt fisk med grønnsaker og poteter

- Pasta og kjøttsaus(med ekstra sopp og chillibønner)

- Wok

.......får se hva jeg lager i dag :D

Skrevet

Jeg har tre alternativer:

- Sprøbakt fisk med grønnsaker og poteter

- Pasta og kjøttsaus(med ekstra sopp og chillibønner)

- Wok

....får se hva jeg lager i dag :D

Sprøbakt fisk hørtes godt ut! Hva/hvordan?

Skrevet

Sprøbakt fisk hørtes godt ut! Hva/hvordan?

Bare sånn kjedelig fra Findus.... :P Prøver å få i meg mer fisk, men er litt tom for hvordan man kan lage forskjellige fiskeretter.... .p

  • Like 1
Skrevet

Gårsdagens: Fullkornpasta med stekte biter av kjøttpølse, champignong og vårløk surret med matfløte og permesan + timian, pepper og hvitløk.

Dagens: Spinatgrateng: En stor pk. egg, en pose frossen spinat, kyllingskinke, vårløk, gressløk, to skvetter fløte, pepper, litt salt, litt rosmarin, litt muskat (eller såklart annet valgfritt krydder), blandet i en ildfast form med en blanding av vanlig revet gulost og permesan strødd over.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...