Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  På 9/13/2012 at 4:39 PM, Loke skrev:

Jeg har 1 kg kyllinglår i fryseren. Kryddertips takk !

Også måtte de stekes på 225 grader i 20-25 min, så ned på 170 i 25-30 min avhengig av størrelsen. Så lager du hjemmelagde fløtepoteter til og vips så er retten ikke spesielt sunn, men helt vanvittig god :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Tagliatelle med hjemmelaget tomatsaus med karbonadedeig, sopp, oliven, løk, hvitløk og gulerøtter, og så littegrann revet mozzarella på toppen. Utenom at jeg kjøpte karbonadedeig, så var det en skikkelig "man tager hva man haver"-middag :)

Nå skal jeg jobbe sent to dager på rad, så da blir det ikke middag (antageligvis ikke varm mat i det hele tatt) før på søndag.

Noen gode ideer til hva jeg kan kose meg med på søndag...

Gjerne noe sånn skikkelig høstmat iom at det er grisevaer her for tiden og middagen nok kommer til å bli inntatt etter en lang og våt søndagstur.. :wacko:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens middag - kraftig inspirert av Soelvd mannen :

Tinede kyllinglår med hvitløk under huden ( klarer ikke hvitløkspulver , men elsker hvitløk ) , krydret med chili, karri, chicken and steak krydret soelvd anbefalte og litt salt. Stekte først kort i panne på høy varme for å få sprøtts skinn før de ble stekt i stekepose i ca 45 min. Lot kyllingen hvile i posen ( for å bli enda saftigere ) i mens de fløtegratinerte potetene stekte.

Har egen patent på fløtegratinerte poteter. Kokte poteter , salt , pepper , litt purre , tørkede urter, jacobs fiskekrydder , smør og fløte.

Knallgodt! Vi er stappmette begge to...

Takk soelvd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  På 9/15/2012 at 4:05 PM, Loke skrev:

Oppskrift? Min er bare halvgod.. må lære meg mer veggis mat nå når jeg først har klart å rote meg borti en veggis..

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag hadde vi pakket sekker og skulle ut på tur for å lage middag i skogen.

Planen var pastaputer, bacon, grønn og rød pesto og fetaost. Den gang ei. Glemte både gass til primusen og pestoen hjemme.

Men middagen ble fortsatt! Bare noen (sultne) timer senere og hjemme i stedet :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  På 9/15/2012 at 4:14 PM, Nirm skrev:

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Skal prøves ! Har du noen andre gode og enkle oppskrifter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  På 9/15/2012 at 4:05 PM, Loke skrev:

Oppskrift? Min er bare halvgod.. må lære meg mer veggis mat nå når jeg først har klart å rote meg borti en veggis..

  På 9/15/2012 at 4:14 PM, Nirm skrev:

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Så spennende med valnøtter og spinat, det må prøves!

Jeg lager også veggislasagne, særlig hvis det bare er meg hjemme...

Litt varierende etter hva jeg har og har lyst på

Grønnsakssaus

- løk, purre

- sopp, aubergine, squash, gulrot, nyrebønner

- tomat

surres i panna, tilsettes

- herm. tomat

- noen ss tomatpurre

- oliven

- masse krydder, salt, pepper, basilikum, chilli,...

- melk/matfløte

Lag på lag med grønnsakssaus, plater og cottage cheese. Og ost på toppen såklart, Jarlsberg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er nok definitivt en del av "spøkelsesalderen", men det er også viktig å ta på alvor så man ikke ved uhell forsterker adferden så den blir en uvane.
    • Er hun ikke i den alderen? Jeg har noe liknende problemer selv, også 5 mnd. Bjeffet plutselig på en dame på bussholdeplassen i dag, uvisst av hvilken grunn. Heldigvis bare sosial bjeffing, som han gjør når han vil noe, men hun ble dessverre ukomfortabel, så måtte fortelle henne at det var vennlig kommunikasjon for å få oppmerksomhet, ikke noen trussel eller advarsel. De høres veldig annerledes ut og serveres mot "inntrengere" på "eget territorium". Kanskje sammenlignbart med hva din gjør? Fordi min er avlet for å vokte, så belønner jeg ham for å være flink gutt og gjøre jobben sin tilfredsstillende når han serverer advarselbjeff på fremmede "inntrengere". Hadde han truet og ikke latt seg avlede hadde jeg kjøpt profesjonell hjelp, men foreløpig er han tilfreds med å få respons på varselet og tar min vurdering av situasjonen som god fisk.  Kjenner du til begrepet sladretrening? 
    • Det er vanskelig å si uten å se hunden. Går dere på noe valpekurs? Isåfall er det et godt sted å spørre. Jeg tenker også at det er veldig viktig med god sosialisering med trygge hunder og folk, og på trygg avstand til "skumle" ting i ulike miljøer generelt, så ikke alt ukjent blir skummelt.
    • Hei! Har en 5 mnd gammel bc valp som knurrer og bjeffer på ting som kommer på avstand, samme om det er kjentsfolk eller fremmede.. hun syntes det er greit når de kommer nærme nok, da vil hun mer enn gjerne hilse og er fornøyd.   idag når faren min kom inn med caps knurret hun og bjeffet her inne, noe hun aldri har gjort før.. noe jeg bør gjøre for å forebygge? hun er dog lett å avbryte enkelte ganger, men mååå liksom bjeffe.. takk for alle svar
    • Jeg kaster lange blikk på Arrak sine jakker. Har brukt en 100-kroners Didriksons jakke fra Finn denne våren, og bra er det, for den har fått juling. Nå som hopping og biting og riving i klær ser ut til å være en ting i fortiden i nær fremtid.. Noen erfaringer med de?   Edit: advarer også mot Hööks sin jakke. Baklomma har rette kanter og er for smal. Lite plass og ting faller ut. Helt ok budsjettjakke, men har en råd til bedre, kjøp bedre. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...