Gå til innhold
Hundesonen.no

Ane91

Medlemmer
  • Innholdsteller

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Ane91 last won the day on 28. Mai 2012

Ane91 had the most liked content!

Om Ane91

  • Bursdag 09/28/1991

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bøler - Oslo
  • Interesser
    Hundekjøring, Hamstere, Bøker.
  • Hunderase
    Eurasier!
  • Mine dyr
    Hamsteren Vinyl aka Ballefar. Og Eurasieren Brutus.

Nylige profilbesøk

1,895 profilvisninger

Ane91's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

56

Nettsamfunnsomdømme

  1. Glemte helt å legge inn svar her igjen jeg. Vi var hos Vet i Mai, men innen den tid hadde jeg rukket å finne ut hva det var selv. Han nyser mye, men ikke spesielt mye. Da jeg sjekket litt nærmere viste det seg at det kom fra de litt edlere deler. Forhudskatarr. Et par runder med klorhexodin ordnet saken for oss. MVH Sløv hundeeier
  2. Brutus har rukket å bli stor gutt! Han ble ett år den 22 Mai! På fredag fikk vi resultatene av HD og AD røngten. A og A, og hipp hurra!!
  3. Nei, egentlig ikke. Her jeg bor har vi en bitteliten skog som ligger omringet av tre forskjellige borettslag, der pleier Brutus og en Boxervenninne å løpe fritt. Sjansen for at det kommer noe dyr oppi der er veldig liten, ettersom det er langt til større skoger. Vi har fått klage en gang for noen dager siden, en "Crazy Old Cat-lady" som bor rett nedenfor skogen som var bekymret for at kattene i nabolagene skulle bli redde. vel vel. Brutus og Boxeren har det så utrolig fint oppe i skogen, at jeg ikke har hjerte til å holde de unna. Hver gang vi går ut for kveldstur og vi ikke har planlagt leketid, står Brutus og speider opp mot skogen og vil ikke gå videre. Ellers så er vi heldige og bor 10 min fra ett friområde for hund (:
  4. Eurasier høres deifinitivt riktig ut syns nå jeg (fint å kunne reklamere for sin egen rase når det faktisk passer veldig bra!). Bjeffer veldig lite (ihvertfall de jeg kjenner til). De er veldig enkle og greie å ha med å gjøre, og min personlige erfaring er at de sjelden stikker av (kommer såklart ann på trening), vår har vært veldig lettlært, speselt på innkalling. Men han også foretrekker å være ute, men vi har heller ikke hage, han sover på terrassen hver natt (også om vinteren), og om dagen når vi er hjemme også (:
  5. Jepp, kan holde deg oppdatert, stresser ikke med det, for han virker ikke irritert over det
  6. Vi har akkurat det samme problemet! Grønne/gule flekker overalt, men merker ikke at han nyser spesielt mye. Har oppdaget det i det siste, så ved neste lønning blir det vetrinær her (:
  7. Brutus er helt og holdent mitt ansvar, og det liker samboeren min å påpeke nesten hver dag :3 Jeg går alle turer, fôrer, kjøper alt av mat og utstyr osv. Hvis begge to har planer etter jobb (og vi ikke har pratet sammen, skjer støtt og stadig :3) er det jeg som avlyser. Men jeg var så heldig at jeg fikk dratt han med på valpekurset. Og etter det er det samboer som har vært flinkest på å trene på små triks inne. Han går tur når han må, hvis han jobber kveld eller jeg er syk. Og det er en helt grei løsning for meg, samboeren ville egentlig ikke ha hund, men jeg tok det som en selvfølge at vi skulle ha
  8. Brutus ville nok vært uteligger. Ser jo aldri hunden fordi han bare ligger ute på verandaen og sover! Når han ikke sov ville han nok vært tømmrer/pinneinspektør. Hestebæsjrenser kan jo også være aktuelt (:
  9. Hindrer dere hundene deres i å spise ting fra grøfta? Hvor går grensene liksom? Og hva er det ekleste dere har sett hunden deres sluke i seg/bært rundt/lekt med? Sorry for ekkelt emne, men er litt intressant å høre andres meninger (: Jeg prøver som oftest å hindre Brutus i å spise ting, pleier å se det litt ann på størrelsen og om det virkelig er noe jeg har lyst til å dra ut av kjeften hans. Men som oftest er det jo umulig å se hva han sluker i seg. Her om dagen hadde vi tidenes ekleste opplevelse; Sent på kvelden gikk vi forbi ett busstopp og Brutus fant en klump med... noe som han ville ha med seg videre, det var en passe stor klump, så jeg lot han bære den rundt, regnet med at det var noe random søppel. Han bærte klumpen hele veien hjem, opp trappene og la den fra seg utenfor døra vår i trappeoppgangen (ute). Jeg var trøtt og gadd ikke å sjekke nærmere etter, tenkte bare at vi kunne kaste søppla på veien ned i morgen tidlig. Morgenen etter snappet Brutus med seg søppelet og jeg lot han, nok en gang, få bære den rundt, etter at vi hadde gått i 5 min slapp han tingen, og jeg dro han unna for å sjekke hva det var.... truse, meget brukt med bind, veldig meget brukt. Æsj. Det værste er at det er ikke første gangen vi finner brukt bind her i området. Ew.
  10. Akkurat nå får han mat ca 3 ganger om dagen, snart går vi over til to. Frokost, middag og kvelds. Frokost kan være mellom 6 og 13, middag kan være mellom 15 og 19 og kvelds kan være mellom 19 og 01, her går det litt om hverandre. Nå for tiden kan maten stå en times tid før han vil ha, men han spiser alltid opp innen neste måltid.
  11. Ææææh, sitter med verdens største nerver i dag. De siste treningene vi har hatt i dag har gått helt på tryne. Bare tull og fanterier og lek, så er spent på i morgen. Blir ekstra spennede siden jeg ikke fikk noen til å bli med meg, skumle verden
  12. Spiller Diablo (II LoD, såklart) utrolig mye, har spilt det jevnt og trutt i flere år nå, og har ingen planer om å stoppe til jeg har nådd Matriarch på alle charactersene. Har også noen hevy perioder i ny og ned med The Sims 3 og Zoo Tycoon 2
  13. Hahaa! Jeg og syntes det var tidenes sang da jeg var liten, men nå når jeg hørte den var den egentlig bare crap xD
  14. Vi kjører på med Brutus sin første utstilling den helgen, sånn at vi rekker å få han på valpeshow før han blir stor gutt. Spent!
  15. Ååååh, kan det være Camp Candy?
×
×
  • Opprett ny...