Gå til innhold
Hundesonen.no

Sonens Julekrim - TEASER


SoppenCamilla

Recommended Posts

Hundesonen har blitt et etterhvert stort, og velbrukt hundeforum. Sonens innbyggere har bestemt seg for å leie en gigantisk hytte på fjellet, vekk fra tjas og mas, og tilbringe tiden sammen i romjula og over nyttår. Dette skal bli det største, beste hundetreffet noen sinne, og "alle" har tatt seg fri for å være med. Til alles store overraskelse går hundene bra sammen, og alle hundene kan være løse samtidig uten problemer. Kakao drikkes, stemningen er god, og folk koser seg.

Det vil si, helt til noen påpeker at de er alene langt ute i fjellskogen, langt fra sivilisasjonen, akkurat som på for eksempel Fritt Vilt!

Hvor tok den ene sonisen veien, og hva gjør man for å finne denne? Hvorfor går det så galt når en hund skal være sporhund? Hva gjør en hjerne ute i snøen med noen merkelige spor, en morgen? Er det en sinnsyk Fritt Vilt-øksemorder-gærning ute i skogen, eller er det en insidejobb? Hva er motivene for å drepe sonisene en etter en? Hva ligger bak, er rekkefølgen tilfeldig? Hvorfor påpeker alltid Dratini det åpenbare? Hvem er den skyldige? Hvem dør? Hvem løser mysteriet?

Alle disse, og flere spørsmål vil dere få gruble på når årets store happening kommer i deler spredt over hele desember! Dette er.... SONENS STORE JULEMYSTERIUM!

5182464026_e715df26e7_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 92
  • Created
  • Siste svar

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...