Renate A Skrevet 8. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 8. Oktober 2010 Nå skal jeg og Chicka flytte og vi får mest sannsynelig plass til en fryser til der vi skal bo, så tenkte å kanskje begynne å fore 50% med V&H. Så lurer på hvor mye dere betaler for 20kg og oppover? Og hvor mye betaler dere for å få det oppdelt? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 8. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 8. Oktober 2010 Jeg betaler 230 kr for 20 kg, og 60 kr pr blokk for å få det oppskjært, så da blir det 290 kr pr blokk. Kjempefin pris Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Arkan Skrevet 8. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 8. Oktober 2010 Men er det noen som skjærer det opp i Oslo området? Eller skal dere flytte langt? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
armagnac Skrevet 8. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 8. Oktober 2010 betaler 200,- for 20kg Veit ikke hvor mye du må kjøpe for å få det enda billigere Jeg kjøper rett fra utsalget i Trøgstad Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Angilja Skrevet 9. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 9. Oktober 2010 Vi kjøper 5 x 20kg ferdig oppdelt, betaler totalt 1200 inkl mva, altså 240kr pr 20 kg ferdig oppdelt. Får det noe billigere siden vi kjøper over 3 blokker samtidig, husker bare ikke hvor mye.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
simira Skrevet 9. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 9. Oktober 2010 Hvis man betaler for å få ferdig oppdelt - er det ikke da like greit å bare kjøpe i mindre biter? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Angilja Skrevet 9. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 9. Oktober 2010 Hvis man betaler for å få ferdig oppdelt - er det ikke da like greit å bare kjøpe i mindre biter? det er mye dyrere, noe som merkes godt når man har mange hunder, samt at jeg finner pølsene ekstremt upraktiske og klissete. Dessuten er de bitene når maten er oppdelt veldig passende store for vårt bruk. Sparer også masse embalasje ved å ikke kjøpe små pakker. Fant oversikt over hva vi betaler: Kilos pølser: à kr 23,-. Rabatt gis ved kjøp av 20 kg eller mer: kr 21,- per kg Fem kilos pølser: à kr 80,- 20 kilos blokker: à kr 250,-. Rabatt gis ved kjøp av 3 blokker eller mer: à kr 220,-. Dvs at vi betaler 20 kr pr blokk for å få det oppdelt, det er ikke all verden. Jeg hadde ikke orka å delt opp ei blokk for 20 kr Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MonicaT Skrevet 9. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 9. Oktober 2010 Jeg kjøper direkte fra Trøgstad og betaler 200kr for 20kg. Dere som får det delt opp, hva blir det delt i ? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 9. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 9. Oktober 2010 ca 1 kgs tynne skiver. Kjempepraktisk å ta opp litt og litt og la det tine litt på benken å brekke stykker av det. Så lettvindt. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Debbie Skrevet 10. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 10. Oktober 2010 300 for 20kg her Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 ca 1 kgs tynne skiver. Kjempepraktisk å ta opp litt og litt og la det tine litt på benken å brekke stykker av det. Så lettvindt. Hvor får du det ferdig oppskjært? (hvor får du kjøpt?) Jeg gidder rett og slett ikke hele blokker, er vant til å få foret i blokker (norwegian polar) så jeg har hittil brukt litt mer penger på pølser fordi de er iallefall håndterbare Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
armagnac Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Hvor får du det ferdig oppskjært? (hvor får du kjøpt?) Jeg gidder rett og slett ikke hele blokker, er vant til å få foret i blokker (norwegian polar) så jeg har hittil brukt litt mer penger på pølser fordi de er iallefall håndterbare får oppdelt i trøgstad i hvertfall, men man må ofte betale litt ekstra... Men er veldig fort gjort, vi posjonerer og pakker ned en 20kg blokk på 20 min Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 får oppdelt i trøgstad i hvertfall, men man må ofte betale litt ekstra... Men er veldig fort gjort, vi posjonerer og pakker ned en 20kg blokk på 20 min Hvordan gjør dere det da? Jeg har liksom fått høre om å tine den i 2 døgn, posjonere i melkekartonger etc, og det har jeg rett og slett ikke tid til Ev motorsag, og alle som kjenner meg lar ikke meg leke med det.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Reefer Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Ev motorsag, og alle som kjenner meg lar ikke meg leke med det.... Haha, nei, for deg så er det barne-bestikk, knebeskyttere og sykkelhjelm som gjelder! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Haha, nei, for deg så er det barne-bestikk, knebeskyttere og sykkelhjelm som gjelder! hahahahahahah japp! Ellers roper jeg på deg og peker på motorsagen og rømmer.... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
armagnac Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Hvordan gjør dere det da? Jeg har liksom fått høre om å tine den i 2 døgn, posjonere i melkekartonger etc, og det har jeg rett og slett ikke tid til Ev motorsag, og alle som kjenner meg lar ikke meg leke med det.... Kjøper 20kg fersk V&H, slenger blokka på benken, har vekt med en bolle oppe. Etter å ha gjort det noen ganger veit du ca hvor stor dæsj som er 500g fra bollen og oppi en pose en pose på hånda og opp en ny Posene er seff lakt klare, så man slipper å rive av en ny for hver 500g Nå er vi stort sett to når vi posjonerer. Så en putter opp vom på vekta og en putter det i ny pose og knyter den Lett som en plett Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Kjøper 20kg fersk V&H, slenger blokka på benken, har vekt med en bolle oppe. Etter å ha gjort det noen ganger veit du ca hvor stor dæsj som er 500g fra bollen og oppi en pose en pose på hånda og opp en ny Posene er seff lakt klare, så man slipper å rive av en ny for hver 500g Nå er vi stort sett to når vi posjonerer. Så en putter opp vom på vekta og en putter det i ny pose og knyter den Lett som en plett ah... får de jo fryst her veitu, og tining tar litt tid Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
armagnac Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 ah... får de jo fryst her veitu, og tining tar litt tid I høytider hender det vi også må kjøpe fryste blokker. Da setter jeg de i badekaret over natta (for det lekker ut litt gørr under tining). Så over natta er den klar for posjonering Selv om den er litt sånn halvfrossen går det fint å dele den, og den lukter enda mindre enn heeeelt gjennomtint vom Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Crush Skrevet 23. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 23. Oktober 2010 Jeg betaler 320 (eller 340?) for 20 kg blokk. Kjøper fryst, legger det i dusjen ett døgn og posjonerer opp selv. Tar med meg vekt, pose og ei skje, pakker ned i en eller to kilos biter:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rottisembla Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 Betaler 480 kr, for 20 kilo i 1kgs pølser, Forhandler tar bare inn 1 kg pølser og er den eneste som selger det i området som jeg vet om. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bananen Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 Fikk en frossen blokk sist. Slengte den i dusjen i 8 timer eller no', og skrapet av litt og litt etterhvert som det tinte. Så tok jeg en skrutrekker og hakket opp resten. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mari Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 150,- for 20 kilo. Jeg bruker ikke 20 minutter på å dele opp ei blokk, mer som 10. Vi fryser ned i isbokser eller sånne Haribo bokser få har fått gratis på Svinesund. Stapper de fulle, og i en sånn har Fyda mat i 3-4 dager. Men vi kommer nok uansett til å gå over til pølser neste gang. Dobbelt så dyrt, men muligens verdt det for å få en ting mindre å tenke på i hverdagen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Belgerpia Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 Har så og si alltid kjøpt ferskt og betalt kr 200 pr sekk - ta med hjem, dele i like deler, stappe i pose, fryse ned - tar 10 minutter og så ferdig. Pølser er greiere her jeg bor nå, men bikkjene mine funker på RC så de får ikke kjøtt med mindre jeg bestemmer meg for å være ekstra hyggelig. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 Jeg må kjøpe fryst, men de bruker båndsag og sager de frossne blokkene i smale stykker før jeg henter. Så det er veldig kjekt sånn sett med tanke på at det nesten ikke blir noe griseri pga jeg bruker bitene halvfrosset, og tar opp jevlig slik at det ikke blir lagt mer enn et par dager. Og heller ingen lukt. Har en 3-4 stykker i en bærepose i kjøleskapet. Ellers er de oppbevart i sekkene de kom i, i storfryseren. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MartineH Skrevet 24. Oktober 2010 Rapporter Share Skrevet 24. Oktober 2010 Får det tilkjørt på døra fra Vom og Hundemat, 1500,- for 10 blokker a 20 kg / 4000,- for 400 pølser a 500 gram. Gratis levering. Minimumslevering er 200 kg og alt er frossent. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar