Jump to content
Hundesonen.no

Familiedag i Arna, Bergen. 13.06.10


Riot

Recommended Posts

Hei hei. Slenger meg inn som framtidig hundeeier og legger ut, som mitt første innlegg, et par bilder jeg tok av et par hunder da jeg ble med madammen på familiedag her i området (makan til lang setning). Håper disse faller i smak hos noen av dere. Jeg kan ikke rasenavnene til alle, so bare with me.

PS: Kan da si på forhånd at papillonen er deres egen Only Blondie sin.

vilhaoppmerksomhet.jpg

rockstarp.jpg

nydelig.jpg

hvanaada.jpg

heihei.jpg

diggbilde.jpg

blondiel.jpg

rawimg7494copy.jpg

rawimg7492copy.jpg

rawimg7491copy.jpg

rawimg7472copy.jpg

Link to comment
Share on other sites

Veldig fine bilder, likte spesielt det av bullterrieren. Kunne vært reklame for noe.

Stilig med sort hvit. Men vises liksom ikke når jeg bruker det på min hund :wub:

Hah.. nå kom jeg på at jeg drømte at jeg slet skikkelig med å få et allright bilde av en centaur, han var nemlig skikkelig fotosky. Apropos foto. Herregud så urelevant :wub:

Velkommen hit, hvilken rase skal du ha?

Link to comment
Share on other sites

Hehe, ja jeg har nevnt før til noen at Labradoren ser meget trist ut. Tjukkabollafeiten. :wub:

Til den som spurte hvilken rase jeg vil ha: Shiba. Bestemt meg for lenge siden. Dog, jeg skulle ønske jeg kunne fått meg en Shikoku som da er 10cm større enn Shiba, 10cm mindre enn Akita. En perfekt blanding da de alle ser helt lik ut. For nøye meg med Shiba, men jeg har likt dem lenge så jeg vet jeg kommer til å bli fornøyd. Blir nok ikke før i '12 eller '13 da jeg drar vekk med militæret snart.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Nei, jeg begrenser ikke pga. vaksinasjon. De hunder vi omgås er generelt både vaksinerte og friske, og det er de mine får hilse på i den perioden fordi jeg vil at de skal ha trygge, fine hundemøter. Tilfeldige andre hunder for de øve på å ikke bry seg med. Smitte i miljø tenker jeg lite på, da vi bor avsides og ikke bruker hundeparker ol. Valpekurs liker jeg vente med en måned eller to, slik at de er gamle nok til å trene gode økter og holde ut et helt kurs  
  • Sosialiseringsvinduet er frem til 12 uker sies det, selv om dette ikke stemmer helt så er det fortsatt veldig viktig å utsette valpen for det hen skal senere også, men i kontrollerte former. Både å fysisk møte andre trygge hunder for å utvikle språk og lære grenser, samt lære at man ikke skal hilse på alle hunder man møter på er viktig. Mange valper vaksineres før levering også, det har hvertfall de jeg har hatt vært selv om praksisen varierer litt. 
  • Vi har brukt Dog Breeding Science i Australia for å teste for ILM (Intestinal lipid malabsorption). Betalte rundt 400 kr og sendte spyttprøve.  De har utviklet en test for kelpier på denne sykdommen. Finnes visst og noen i Tyskland som har tatt utgangspunkt i testen som ble utviklet i Australia eller noe slikt, men vi brukte den i Australia da oppdretter tipset om den.  Fikk e-post om at hvis vi ønsket å teste noe mer så kunne de bruke prøvene til å teste i en kort periode. Ble litt nysgjerrig på fargetesting ettersom jeg håper han har arvet faren sin shaded/ghost tan farge. Men jeg vet ikke hvor mye svaret hadde gitt meg, jeg kan og bare vente å se hva han blir. Foreløpig tydelige antygdninger til at han vil bli shaded/ghost tan 😄
  • Jeg ville nok tenkt over hvorvidt hundene vi omgikkes var vaksinerte og friske, og ikke la valpen hilse på tilfeldige fremmede hunder. Jeg ville definitivt ikke oppsøkt hundeparker, f.eks. Men ellers tenker jeg at det er relativt trygt her i Norge så lenge man tenker seg litt om.
  • Nei. Jeg tenkte ingenting på begrensninger rundt andre hunder før 12 ukers vaksinen. Tilfeldigvis tok vi vaksine samme dag som valpekurset skulle ha første dag hvor valpene var med. Men jeg ville ikke latt det begrense meg heller.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...