Jump to content
Hundesonen.no

Hvor ofte går DU på do? (ikke hunden)


Debbie

Recommended Posts

Ja er enig, er et litt teit spørsmål,og vet ikke om noen vil svare.. Men jeg bare lurer på om jeg er helt alene om å ha en blære som en sybøl.. :rolleyes:

Jeg synes jeg flyr konstant, blir tussete,og jeg drikker ikke særlig mye heller, sikkert mindre enn det som anbefales pr dag.

Men det lengste jeg har holdt meg er vel ca 2 timer- da var jeg imponert over meg selv..

Jeg flyr i hver reklamepause jeg :lol:

Begynner å bli lei, men kan jo ikke gjøre særlig med det.

Link to comment
Share on other sites

Hihi, det var da et voldsomt personlig spørsmål...

Men jeg går også på do hele tiden, men kan nok klare mer enn 2 timer om jeg må og ikke drikker noe. Jeg drikker nemlig masse, som regel ca 4-5 flasker vann pr dag (0,7l).

Link to comment
Share on other sites

Ha ha ha for et spørsmål ja :D

Skal vi se... det varierer veldig, går på do med en gang jeg står opp, og drar på skolen. Kan godt holde meg til jeg kommer hjem igjen (5 timer ca), men da er det nesten så jeg ikke rekker inn døren altså *fnis*

Hjemme er det litt oftere, hver 3 time kanskje? Er ikke sikker. Om natten varierer det, noen ganger må jeg flere ganger i perioder, andre kan jeg sove hele natten igjennom. :lol:

Mulig du kan prøve å utvide blære debbie, bare holde deg litt lenger enn du må. Søstrera mi kan holde seg i flere døgn (virker sånn), mens jeg har liten og stor i perioder.

Off dette ble personlig, merker jeg blir litt flau nå ha ha ha :(

Link to comment
Share on other sites

Jeg veit ikke om jeg er unormal jeg, men jeg går 2 ganger om dagen, noen ganger 3... Oppi 4 når Tante Rød er på besøk :rolleyes: Men jeg tror de eneste gangene jeg går på do mer enn 4 ganger om dagen er når jeg er sjuk og enten a) drikker mye fordi det er det man gjør når man er sjuk, b) løs i magen eller c) må kaste opp. Ok, den siste der teller kanskje ikke som å "gå på do" :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, jeg tenker jo aldri over hvor ofte jeg selv er på do da... Men tja, ehh... *tenke* Når jeg står opp, må jeg rett på do.. Så kan jeg nok fint holde meg noen timer etter det, 4-5 kanskje? Fordi jeg drikker (altfor) lite fra morran. På kvelden derimot må jeg nok gå oftere, men ikke hver 2.time...

Så hmmm.... *tenke over dette gjennom dagen og svare i kveld tror jeg* :lol:

Link to comment
Share on other sites

Det kommer helt an på hvor jeg er og hva jeg gjør og hva jeg drikker. Er jeg hjemme og har en vanlig dag og drikker en kaffe mocca (kaffe er jo vanndrivende), er det vel snakk om ca fem ganger i løpet av dagen. Er jeg på pensjonatet, drikker jeg to kopper vanlig kaffe, og ikke vet jeg hva som er utslagsgivende, men her renner jeg på do i tide og utide, og det blir nok en 15 besøk på det lille rommet ja.. :lol: Jeg går generelt mindre på do når jeg er på besøk hos folk eller når jeg er på jobb, og jeg blir ikke påvirket av å drikke alkohol (som også er vanndrivende). Jeg tisser veldig ofte når jeg er på agilitykonkurranser, fordi jeg er så spent før det braker løs, og sånn er Tulla også forresten. :D Jeg drikker generelt veldig lite vann, helst minst mulig, fordi jeg ikke syns det er noe godt. Drikker ikke brus heller, men det hender jeg tar meg en epledrikk (Mer).

Link to comment
Share on other sites

Men dere må jo drikke vann, folkens! :shocked:

Er jo INGENTING som slukker tørsten som det! Og renser kroppen! Og opprettholder kroppens funksjoner! Og og og.... Åsså smaker det jo deilig vått og glatt og kildeklart og natur og.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke ofte på do, men så drikker jeg endel om dagen også på grunn av at det er dårlig luft i klasserommene på skolen, og da får jeg fort vondt i hodet. Jeg går på do om morgenen (noen ganger må jeg ikke på do da heller), også går jeg vel på do når jeg kommer hjem, og kanskje en gang om kvelden før jeg legger meg, så ca. 2-3ganger om dagen kanskje +- (?) :lol:

Link to comment
Share on other sites

Njaaa.. Alltid om morgenen.. så kan jeg holde meg fra halv syv til rundt fire på ettermiddagen, men pleier å gå på skolen før jeg skal til bussen.. for når jeg kommer hjem MÅ jeg virkelig.. (gledesdråper? :drool: )

Ellers så en gang til i seks-syv tiden så rett før jeg legger meg. 4-5 ganger om dagen..?

Jeg drikker som oftest ikke til frokosten, men på skolen forsvinner en halvliter med væske, hjemme kanskje to glass under middagen og kvelds spiser jeg ikke.. såå.. toppen en liter 1,2 kanskje om dagen? :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hmm.... jag gissade själv på 10 ggr/dag, så jag måste nog räkna idag, för jag har ingen aning egentligen.

Då har jag kissat 10 gånger idag och är på väg i säng. Jag gissade ganska bra faktiskt.

Link to comment
Share on other sites

2-3 ganger i døgnet folkens?? rull inn da! :shocked:

Jeg har blære på størrelse med ei klinkekule,så da sier det seg selv at jeg går OFTE på do.. Har aldri tellt, men sånn fra morning til etter jobb er det hvertfall 8-10 ganger. Og jeg er også oppe en gang hver natt. Slitsomt,særlig når man er på langtur med hundene midt i skogen på vinteren... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Maritus

For ett spørsmål ;) Men uansett, måtte jeg bare svare :angel:

Når jeg tenker meg om så er jeg vell egentlig såå mye på do, men hvor lenge jeg sitter der varierer jo en god del :) Men omtrent 3-5 ganger daglig tenker jeg. Men nå som jeg har vært med omgansyke og diverse så har det blitt mye oftere. Da gikk jeg vell omtrent en gang i timen, men på natta så går det egentlig greit. Sover meg gjennom hele nesten uansett :o

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
  • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
  • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
  • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...