Jump to content
Hundesonen.no

Hvor kaldt har du det på soverommet?


PsychoLynx

  

68 members have voted

 1. 1.

  • 20 grader +
   18
  • 17 - 20 grader
   20
  • 14 - 17 grader
   9
  • 10-13
   6
  • Så kaldt som mulig, inntil en viss grad.
   15


Recommended Posts

Aner ikke, men begynner å bli ganske kaldt! Vinduet mitt står oppe hele dagen for å få lufta litt, og jeg er for lat til å skru på ovnen... Og så liker jeg heller å fryse litt enn å ha det for varmt..! Tipper maks 17-18 grader :lol:

Link to comment
Share on other sites

Så varmt dere har det da :lol:

I går kveld da vi la oss var det 2,4 grader på soverommet... -6 ute. Og vindu på vidt gap. Men okei, det var vel kanskje nesten på grensa. I går frøs jeg ikke da det var så kaldt, men har vel gjort det før.

Er det kaldere ute, så setter jeg vindu i luftestilling bare, istedet for helt oppe. Er det under -12 eller noe, så stenger jeg vel kanskje vindu når vi legger oss, men det står alltid oppe på dagen. Jeg er avnhengig av frisk luft jeg. :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg foretrekker det på 12 grader og nedover. Kan gjerne ligge med vinduet åpent vinteren igjennom. Han jeg deler soverom med derimot, han vil helst ha 20 grader eller noe, så vi prøver å inngå et kompromiss. Står ikke varme på hele tiden, men vi setter på en vifteovn rett før/når vi legger oss så det blir litt varmere. Vet ikke hvor varmt det er når vi slår den av, varierer sikkert.

Og når TJ sover sniker jeg vinduet litt opp. :lol: Vil ha frisk luft mens jeg sover, er mye mer behagelig.

Link to comment
Share on other sites

I resten av huset skrus ovner på når det blir minusgrader ute, men på soverommet mitt har jeg ikke ovn. Vinduet står åpent om natten hele året, men jeg lukker det på dagen høst/vinter. Jeg liker å ha det litt kjølig når jeg sover, men vil helst ha det varmt resten av døgnet :lol:

Link to comment
Share on other sites

Det varierer,men stort sett står vinduet på gløtt. Hender jeg lukker det iløpet av natta hvis jeg våkner og fryser. Andre ganger når jeg er skikkelig frossen har jeg på ekstra klær og sokker og pakker meg meg godt inn i dyna,med vinduet lukket.

Link to comment
Share on other sites

Liker å ha det så kaldt som mulig på soverommet. På vinteren er vinduet lukket på dagtid, men vi åper det før vi legger oss, og har det åpent hele natta. Stakkars Ganzie synes det er altfor kaldt, og sover alltid under dyna med oss :P

Varmeovn på soverommet? Herrgud, da hadde jeg dødd :shocked:

Jeg må vel legge til at jeg er en frossenpinn ellers, som alltid går i med tovede tøfler og ullpledd innendørs, selv om det er 22-24 grader inne :lol: Men soverommet, det skal være arktiske temperaturer der :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

Jeg er kjempeflink til å fyre for kråkene. Om vinteren har jeg varmeovnen innstilt på 24 grader, mens takvinduet som står rett over sengen min står på vidt gap(sånn at jeg ofte våkner av at det snør eller regner på meg). Jeg foretrekker egentlig at det er ganske kaldt på rommet, rundt 16 grader, men siden jeg har en hund som gjerne stjeler dyna mi, våkner jeg altfor ofte av at jeg fryser. Men å lufte på rommet om natten er et must for meg, siden hundene og jeg sover på samme rom. Ellers blir luften på rommet klam og ekkel.

Link to comment
Share on other sites

Guest Maritus

Liker å ha det rundt 22 grader :rolleyes: Jeg rett og slett hater og våkne at det er for kaldt om morgenen...

EDIT; Liker forresten ikke å våkne av at det er for varmt heller :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg trives best med så kaldt som mulig, men siden jeg for øyeblikket har rottene på soverommet, ligger vel temp på rundt 15 grader. Våkner ofte på natta av at jeg svetter.... Kan heller ikke ha vindu åpent pga dyra, de er ikke glade i trekk.. Men mot juletider flytter de inn i kjellerstua, så da kan jeg slå av ovnen og ha vinduet åpent hele natta (på dagtid er det lukket) Mamma sa alltid at jeg frøs ut huset, og det fikk hun visstnok bevis for den gangen hun fant rimfrost på gulvteppet utenfor soverommet mitt. Kald luft hadde lekket under døra og blandet seg med fukt/damp fra badet, ute var det -28 og jeg hadde vinduet på vid gap... Sov som en stein jeg, selv om nesa var noget rød.

Link to comment
Share on other sites

Varmeovn på soverommet? Herrgud, da hadde jeg dødd :shocked:

Jeg må vel legge til at jeg er en frossenpinn ellers, som alltid går i med tovede tøfler og ullpledd innendørs, selv om det er 22-24 grader inne :) Men soverommet, det skal være arktiske temperaturer der :closedeyes:

Hihi, jeg er akkurat som deg.

Er det (for) varmt på soverommet blir jeg helt dårlig, tett og hodepine. Åpent vindu året rundt :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det ER vanvittig slitsomt med valp. Fire år etter første hund var jeg fortsatt ikke klar for valp igjen, vi fikk det likevel, og nå blir det garantert omplassering om vi skal ha hund igjen. Du vil lære deg å se tegnene og tidene der hunden må gjøre fra seg. Pass på å gå ut ofte nok. Jeg pleier å gå ut minimum annenhver time med valp, kanskje oftere hvis de drikker mye rett etter å ha kommer inn osv. La ham undersøke i eget tempo ute, det er ikke viktig å gå tur i denne alderen. Lek og belønn med godbiter ute, all kontakt og interesse, for deg eller andre ting. Det er viktig å ikke gi hunden oppmerksomhet hele tiden også, så den greier å legge seg ned og slappe av. Han kan godt ligge sammen med deg på fanget, i sofaen, sengen eller hvor det nå er, men pass på at det ikke skjer noe hele tiden. Det blir bedre, og det blir verre. Han vil lære å gjøre fra seg ute, og trenger ikke å følges med hele tiden. Men med alderen kommer nye utfordringer, hormoner, bjeffing, passeringer, innlæring av hverdagslydighet, og alt de finner på. Det tar noen år før du har en formet voksen hund og kan lene deg tilbake. Og jeg kan garantere deg at du vil lære mye på veien. Anbefaler at dere kommer dere på valpekurs så snart som mulig, der kan du også stille spørsmål og få hjelp og støtte til det som er vanskeligst. Lykke til!
  • Hei alle hundefolk. Har fått i hus en liten Dvergpuddel gutt på 9 uker, vært her i 4 dager nå. Kjenner at dette er veldig utfordrende og noe jeg ikke vet om jeg får til/ er ett sånt liv jeg vil ha.    Har lest, snakket med andre hundeeiere og lest mere om valp og hund, og puddel ofc. Men har aldri fått ett inntrykk om at det var så slitsomt og så hardt og utfordrende som jeg syns det er. Han er ikke vandt med å være ute, gjemmer seg i huset når han vil bæsje og tisser på kladd. Helt greit, all hans våkentid er jeg med han, og jeg er blitt ufattelig glad i han. Er bare mitt ansvar, min hund og det er min tid som skal gå til dette. Får litt hjelp av mamma, at hun ser til han når jeg er feks på do, steller meg eller trenger å sove en times tid.  Men dette er gått sykt inn på meg, jeg vet ikke om jeg klarer og om jeg mestrer det. Å vet ikke om denne følelsen blir å gå bort, han er en valp, og jeg vet at man ikke skal forvente noe av han, han biter, sutrer og er rolig som alle andre valper. Men det er meg, ikke han- haha. Trenger bare noen hjelpende ord, eventuelt noen råd, eventuelt at noen sier rett ut «lever han tilbake, det blir være senere»  Åh, håper at noen forstå mvh. Førstegangshundeeier  
  • Planen var jo egentlig lage et nytt flokktilskudd selv nå rundt nyttår, men det ble jo ikke noe av mår vi plutselig mistet Fern. Det ble litt tomt uten en svenskjävel i hus, så si hei til Ild, Ferns tantebarn! Hun er nå 12 uker (bilder fra 9-10 uker) og lever opp til navnet sitt 🔥
  • Hentet Aiko i helga, og er blitt så glad i han. Er mange tanker og ting jeg tenker på nå. Førstegangs hundeeier og er veldig spent på denne valpetiden. Liten Dvergpuddel gutt på 9 uker💙
  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...