Jump to content
Hundesonen.no

jemo

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About jemo

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Agility med Lucy :)
 • Hunderase
  Malteser
 • Mine dyr
  Min malteser er snart 3 år, men oppfører seg som en fullvoksen dame ;)

Recent Profile Visitors

2252 profile views
 1. jemo

  FUNNET HUND

  Vi ringte politiet, det hadde eierne gjort også De kom like etter, enkelt og greit!
 2. jemo

  FUNNET HUND

  I går kveld rundt kl. 00.00 fant vi en Jackrussel terrier ved Nordstrand området, vi søker eierne. Hunden er en hannhund og har på en zebraaktig dele og to brune flekker på ryggen (ellers hvit) . Bilde under: Ta kontakt på: 46629181 om du kjenner noen som savner en hund eller eier denne! Mona
 3. jemo

  Pris: Hundepass

  Jeg tenkte det ville blitt en passelig pris jeg forstår, kommer nok ikke til å ta noe mer enn 500kr pr helg Takk fir hjelpen!!
 4. jemo

  Pris: Hundepass

  Ja, de Ja, det var også det jeg tenkte! Jeg kommer ikke til å gjøre noe "ekstra" men må jo være hos dem i 2 t, med kun fokus på hunden.
 5. jemo

  Pris: Hundepass

  Ok, jeg vil jo ha fokus på hygge med hundene enn penger, men jeg må innrømme at litt lommepenger i en alder av 13 alltid kommer godt med Jeg tenkte samme pris i helgene som deg, men pr måned da, som jeg skrev over?
 6. jemo

  Pris: Hundepass

  Hei, Jeg skal begynne å passe en valp på 4 mnd. Eieren til hunden vil at jeg skal vœre der i et par timer og gjerne mer (ca.2t). De vil at jeg skal passe den 3 dager i uken. Hvor mye er passelig å ta betalt pr. måned? Det er en Staffordshire Bull terier valp, som er ganske krevende sier de. Hvis jeg tar buss (ca.10 min) vil det koste 30 kr tur+retur. Jeg skal også passe en annen valp på 7,5 måneder. Det blir enkelte helger framover, som oftest 3/4 dager i strekk. Hva vil bli en passende pris for et helgeopphold? Takk for all respons!
 7. Jeg har en liten malteser (tispe).. Når vi var på hundesletta (ekeberg) var det for det meste mange andre store hunder der, bla. 4 St.Bernard hunder. Når hunder som er større og mer 'mektig' enn henne, kommer halen ned, hun setter seg og hun liker det åpenbart ikke. Dette er selvom ikke en grunn til å IKKE la andre større hunder hilse, vi lar hun bestemme selv. Etter en stund syns hun det blir slitsomt (og litt skummelt..), da bjeffer hun (lyst\piping). Det er for å si ifra at hun ikke liker det og da kommer ikke hundene til bake.
 8. det er helt greit for meg! fotograferer på fritiden jeg også. Det ser dessverre ut som at ingen kommer...@Arcticaa
 9. jemo

  Ekeberg 10.07

  Ja skal trene agility der fra september. Det er i lillestrøm, ja. Tror jeg melder meg inn i OODK, har sent mail til dem. Håper på svar innen et døgn.
 10. jemo

  Ekeberg 10.07

  er treningen kun i maridalen?
 11. hehe den er grei @Teserere
 12. da ble det hundeakademiet sitt kontakt og lydighets kurs. Har fullført et annet kurs hos de, og var veldig fornøyd med det. Skal noen av dere på kurs? Er det en annen dag du skal sette i stand et treff? @Elita2005
 13. nei det var det ikke @Teserere det er en lenke hvor man spør/tipser om kurs, så hun spør etter bruks/lp.
 14. jemo

  Ekeberg 10.07

  blir det noe mer snart?
 15. jemo

  Oslo 03.07

  hei, har du/ noen tenkt til å arrangere noe lignende i tiden frammover? Ville veldig gjærne trent lydighet/agility de nermeste ukene. Er noen fler intrisert?
×
×
 • Create New...