Gå til innhold
Hundesonen.no

Lollipoppen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

669 profilvisninger

Lollipoppen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ok, så godt å høre. Oppdretter vil holde igjen valpen dersom ikke bittet er ok ved 8 uker uansett. Oppdretter har aldri opplevd det før, og foreldre og linjer har ikke bittfeil. Heller ikke en rase som det er mye bittfeil på.
  2. Hei. Jeg lurer på om noen har erfaring med valp som manglet valpetenner v 8 ukers alder. Det er lite info å hente på dette på google, både når jeg googler på engelsk og norsk. Valpen mangler 2-4 av valpetenner i underkjeven, de fremste tennene. Oppdretter sier de er på vei opp og at hun ser tennene ligger der, men jeg tør ikke hente hjem en valp som ikke har fullt tannsett v 8 uker... Valpen er 7 uker gammel nå, og skal brukes til utstilling.
  3. Wow, dette var kult da :-D Takk for tips!! Behandlet du bjørketrærne noe før du tok dem inn? Er de bare montert med skruer eller hvordan ordnet du dette? Det var innmari smart og plassbesparende slik i høyden. Dette kunne jo blitt fin hems/vanlig seng til barnerom også kanskje i tilfelle man etterhvert skal selge huset. Så blir det ikke så begrenset til hunderom, er jo ikke alle som vil og trenger det når de skal kjøpe hus. Har du satt pleksiglasset på innsiden av bjørkene? Og har du et ca budsjett for hva det kostet å lage en slik løsning? Hvor har du kjøpt pleksiglasset?
  4. Har gjort det, har fått litt inspo derifra :-)
  5. Hei! Lurer på om noen ønsker å dele sine løsninger til interiør og hunderom med meg. Jeg skal lage eget hundesoverom, og et eget rom med stellestasjon (stellebord først og fremst), og vil gjerne ha litt inspirasjon hvis noen har laget dette selv. Jeg har lyst til å lage egne senger/små avdelinger til hver hund på samme rom som skal være deres soverom. Som kan fungere som en soveplass om natten og når de skal være alene hjemme, da de ikke skal gå løse sammen innendørs når jeg ikke er tilstede. Ellers er de naturligvis løse sammen med meg og har fri tilgang på huset. Vil ikke at sengene/områdene det skal se ut som hundebur. Det skal også være behagelig for hundene å være der. Gjerne forslag til praktiske løsninger i forhold til lagring av hundeutstyr og matstasjoner. Både selvlagd og ting man får kjøpt ferdig er aktuelt. Pynt/interiør med hundetema er også fint å få inspirasjon til. Blir kjempeglad for bilder om noen har det også :-D
  6. Takker for svar alle som har innspill @Simira, det er dette jeg også har inntrykket av. At det finnes mye rusk på rasen som med alle småhunder omtrent, men så lenge man klarer å luke ut disse useriøse oppdretterne (som sikkert kan gjøre det bra på utstilling likevel og som har alle papirer i orden og således fra utsiden virker seriøs nok for førstegangskjøpere hvert fall, men som ikke tenker på gemytt når de avler i den grad jeg synes er viktig), så bør jeg kunne finne en bra en. Jeg snakket med en oppdretter som sa at hun ikke avler på hunder som trekker seg fra dommer på utstilling feks, det er jo noe konkret og bra synes jeg. Jeg er også åpen med oppdrettere at jeg har inntrykk av at flere av rasen har dårlig gemytt. Dersom oppdrettere bare maler det rosenrødt og ignorerer det at jeg kommer med slik påstand, eller blir irritert når jeg nevner det, blir de utelukket for min del
  7. Så dere hadde egentlig bestemt dere for dvergpinscher men ombestemte dere? Så dere noen varseltegn på dårlig gemytt før dere fikk henne hjem og fikk se hvordan hunden var selv uten søskenflokken? Møtte dere foreldre til valpen? Jeg er i kontakt med flere oppdrettere nå og prøver å stille de riktige spørsmålene og sile ut de som ikke kan svare konkret på ting jeg lurer på. Jeg skal treffe flere på utstilling og får jo da sett hunder under håndtering i et krevende miljø (og får hilst og tatt på de selv), og håper det vil gi meg en god pekepinn på hva som er gode valg og hva som ikke er det... Møter jeg unnvikende hunder og oppdrettere med bortforklaringer så vet jo at det ikke er særlig bra.
  8. Hei! Jeg har helt forelsket meg i dvergpinscher som rasevalg nr 2 (har en god porsjon erfaring med bruksraser, men ønsker meg nå en liten og energisk selskapsrase). Vil gjerne ha andres meninger om hvordan rasemiljøet er, hvordan gemyttet og helse er jevnt over, fordeler og ulemper med denne rasen ellers. Takker på forhånd for innspill!
×
×
  • Opprett ny...