Jump to content
Hundesonen.no

Ayla

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Ayla

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 12/07/2016

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lillesand
 • Hunderase
  Border Collie
 • Mine dyr
  Border Collie og Chihuahua

Recent Profile Visitors

965 profile views
 1. Mye interessant lesing her. Takk for erfaringer som blir delt, fått i meg mye kunnskap gjennom dere!
 2. Tusen takk, AussieAllTheWay og Siri, for fine svar. Jeg skal få kjøpt meg en sekk med tørrfòr i tillegg. Greit å ha i tilfelle, og når en skal på reise. Jeg har nå skaffet meg V&H (jeg skjønner nå at det er det det kalles) men hvor mye skal jeg ha liggende i kjøleskapet, hvor lenge kan det ligge der? Tusen takk for alle svar!!
 3. Hei! Har ei Border Collie tispe på 9 mnd (Ayla) som bet dattera til svigerinna mi. Det var under lek, jenta på 3 år gikk bort til samboeren min å "lekeslo" han. Da reagerte Ayla å bet i beinet hennes. Det kom et lite merke. Det var vell for å beskytte oss... Noen jeg har snakket med har sagt at de bare napper? Det var aldri meningen til Ayla å bite, bare nappe om jeg har forstått riktig. Hvorfor gjør hun det? Det er vell gjetingen som kikker inn. Hvordan få det bort? Både det at hun beskytter oss og napper.
 4. Er det ingen som er interessert? Gjerne finne seg en hundevenn?
 5. Tusen takk for gode svar, dere! Jeg undrer litt over svaret ditt, Malamuten. Hard i magen og må tilsettes tørrfor også? Da blir det jo dobbelt opp, eller eventuelt bare en liten sekk da? Kanskje dette er varierende fra hund til hund hvordan de reagerer på å bli fullforet på vom. Så dukker det opp et nytt spørsmål.. Flere har begynt på vom fra valpen er liten, jeg begynner når hun er 9 mnd. Hva har dette å si? Skal jeg bare kutte ut foret og begynne rett på vom? Kom gjerne med erfaringer dere som allerede gjør dette. Jeg trenger all kunnskap jeg kan få!
 6. Hei! Jeg kom over Vom i dyrebutikken jeg handler i. Hun som jobber der fullforer på vom, og dette hørtes interessant ut. Men det er noen vesentlige spørsmål jeg må ha svar på først. Har ei Border Collie på 9 mnd, nå i sep. Veier pr nå 13 kg. Hvordan regnes mengden ut? Det er dette jeg ikke helt forstår. 2% av kroppsvekt, men hvordan er regnestykket? Avhenger også av aktivitetsnivå.. Hvordan er vitaminer og mineraler i vom kontra tørrfòr? Har inntrykk av at hun vil få i seg mer av det hun trenger i vom. Kostnadene? Hva lønner seg? Dette er ikke viktig, men
 7. Det høres interessant ut. Vi har litt igjen på innkalling, men bare når hun er gjetemodus hun ikke hører her heller. Veldig krevende å nå inn til BC når de er i slikt "modus". Sladretreningen likte jeg. Den skal jeg prøve meg på, takk!
 8. Kunsten er altså en god stopp/nei kommando, samt være der med en gang det skjer. En må være voldsom med BC, for å nå inn til dem, men det er bare snakk om en gang - så tar de det fort. Så altså, ta henne i nakkeskinnet ordentlig en gang?
 9. Hvilken rase har den stått på? Hva tilsvarer str 3?
 10. Hei! Jeg er spent på om dette er mulig å få til. Vil gjerne komme i kontakt og treffe nye hundevenner i området. Bor i Lillesand, men turen er kort til Kristiansand. Stor eller liten hund, vi får til noe uansett. Heng deg på om du bor i området, så prøver vi å planlegge et treff! Mvh Ayla og Karoline Her er Ayla bare 2 mnd gammel.
 11. 35 cm tenker jeg. Hun har mye pels, men da sitter det godt. Halvstrup eller helstrup? Ikke kjetting
 12. Så mye fint du lager!! Hva har du av halvstrup? Pris? Og hvor mye i frakt? Må vell måle henne rundt halsen for å gi nøyaktig mål?
 13. Ser tråden er gammel. Er også interessert i halvstrup/helstrup.
×
×
 • Create New...