Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

bgb eller pistolkrok?

Recommended Posts

BGB, men det må være originalen Kopiene på markedet har dårligere kvalitet. Har opplevd flere ganger at pistolhake går i stykker eller fryser fast/full i snø og blir umulig å åpne. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitivt pistolkrok, jeg har opplevd så mange ganger at de med formen som BGB har glipper på tur at det tør jeg ikke bruke lenger (ordentlige merker og ikke bare jallagreier). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opplever at pistolkrok har lettere for å gå i stykker eller kile seg fast pga. sand, is osv. BGB har lettere for å åpne seg når det utsettes for slag og vridninger slik at sele/halsbånd smetter av kroken. Begge er upålitelige, så at jeg foretrekker BGB er kun fordi jeg ikke hat hatt en eneste som er blitt ødelagt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Helt klar BGB, selv om jeg har opplevd at den kobler seg av NON-stop-selen.

Men siden avkoblinger kun skjer med non-stop-selen, og aldri med andre seler, så legger jeg mer skylden på ringen i selen enn på kroken 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tror at uavhengig av hva man velger så kommer det veldig an på kvaliteten. Altså, både om de tåler saltvann, hopper av, setter seg fast osv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pistolkrok. Aldri hatt problemer med de, men bgb løsner av "ingenting", og er mye verre for meg å få av og på med dårlige ledd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Original BGB krok! Lager bånd selv av paracord siden jeg aldri finner lange nok bånd med BGB krok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • I går følte jeg endelig det var innafor å henge opp adventsstjernene  Selv om jeg gjerne skulle sett at tiden gikk suuupersakte fremover, så er det litt godt at det nærmer seg jul allikevel. Også alt lyset som folk fikk hengt opp i løpet av helgen! Det, og litt frost og rim gjorde at ihvertfall vinterfølelsen sneik seg litt innpå, om ikke helt julefølelsen ennå. Men, det blir nok godt med jul i år også, selv om det burde vært tre måneder igjen til jul (for min del) 
  • Jeg er ikke god på overnatte ute alene og telter aldri på vinteren. Men, jeg har et tips til et par Instragram-kontoer som er fokusert på nettopp det! Psykolog.med.sovepose, som også har en blogg, skriver veldig godt om å tørre og sove ut alene og har egne serier og tips for nettopp det. Også er det Bodildall, hun skriver også en del om det samme (men uten psykologibiten) har har blant annet kurs via jobben på Revir om å overnatte ute med minst mulig utstyr. Begge har hund! Veldig inspirerende kontoer, selv om jeg altså ikke har kommet meg ut alene 😅
  • Sykt søte 😍 Skal du beholde en av valpene?
  • Mål for 2020
   For 2020 vet jeg faktisk ikke om jeg har noen mål for Blondie. Hun er såpass gammel at jeg er svært usikker på om det er noe poeng å konkurrere. Hun har fått dårligere hørsel og syn med årene, så det er ganske vanskelig å få henne til å forstå hva jeg ønsker. Så jeg tror vi fortsetter bare med det siste målet vårt videre i 2020. Hun skal leve et godt liv på sine elder dager, være så frisk som hun kan, spise godt og få masse kos ❤️    Oppnådd! Blondie hadde vondt i munnen en periode og tok tannrens og måtte trekke noen tenner. Hun har en mild økning på nyreverdiene. Etter tanntrekken har hun det mye bedre, spiser mye mer, har lagt på seg og pelsen hennes kjennes mye bedre ut 😊 Dessverre så føler jeg nok litt at jeg har henne på lånt tid, og jeg må bare ta hver dag jeg får med henne som en glede. Så jeg setter nok ingen mål for oss i 2021 ❤️
  • Første jeg kom på er å sjekke med forsvarets overskuddsmateriell for utstyr og klær! Her har de utsalg noen ganger i året, men etter litt googling ser det ut som man kan handle på nett også. Ofte mulig å få tak i veldig billig ullundertøy, ullgensere og ullsokker der, og helt sikkert andre ting som man kan få bruk for på telttur!
 • Nylig opprettede emner

×