Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

bgb eller pistolkrok?

Recommended Posts

BGB, men det må være originalen Kopiene på markedet har dårligere kvalitet. Har opplevd flere ganger at pistolhake går i stykker eller fryser fast/full i snø og blir umulig å åpne. 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitivt pistolkrok, jeg har opplevd så mange ganger at de med formen som BGB har glipper på tur at det tør jeg ikke bruke lenger (ordentlige merker og ikke bare jallagreier). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opplever at pistolkrok har lettere for å gå i stykker eller kile seg fast pga. sand, is osv. BGB har lettere for å åpne seg når det utsettes for slag og vridninger slik at sele/halsbånd smetter av kroken. Begge er upålitelige, så at jeg foretrekker BGB er kun fordi jeg ikke hat hatt en eneste som er blitt ødelagt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Helt klar BGB, selv om jeg har opplevd at den kobler seg av NON-stop-selen.

Men siden avkoblinger kun skjer med non-stop-selen, og aldri med andre seler, så legger jeg mer skylden på ringen i selen enn på kroken 👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tror at uavhengig av hva man velger så kommer det veldig an på kvaliteten. Altså, både om de tåler saltvann, hopper av, setter seg fast osv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pistolkrok. Aldri hatt problemer med de, men bgb løsner av "ingenting", og er mye verre for meg å få av og på med dårlige ledd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Original BGB krok! Lager bånd selv av paracord siden jeg aldri finner lange nok bånd med BGB krok.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har sett en del bilder på instagram av hunder med lilla Nonstop-halsbånd. Dette finner jeg ikke i noen nettbutikk, og heller ikke på Nonstop sine egne sider, så jeg lurer på om noen her inne vet om de i det hele tatt er mulig å få tak i, eller om det er limited edition eller evt noe de bare har sendt ut til de de sponser? 🤔
  • Her kom det opp en del lys allerede 1. november, men i går ble det et par lyslenker til 🙈 Syns det er såå koselig! Og nå laver snøen endelig ned også, så jeg koser meg litt med det selv om det ser ut til at det skal komme regn nærmere helga... Gleder meg ikke til 3 uker med semesterinnspurt, men skal i hvert fall være veldig fornøyd når to store oppgaver (forhåpentligvis) er levert i slutten av denne uka! Da er det "bare" eksamenene igjen, og jeg tror de skal gå fint i år. 
  • Min erfaring er at de er ekstremt glad i sin egen stemme ja, det er jo tross alt en spisshund... De få individene jeg kjenner er ikke spesielt trivelig mot andre hunder heller, men hvor rasetypisk det er aner jeg ikke.
  • Buhund er etter min mening ikke veldig lettlært, selv om det er en forholdsvis enkel hund. I forhold til trådstarters ønsker så røyter den også ganske mye, og kan ha en del lyd. Litt avhengig av hvor viktige de to punktene er synes jeg ikke det er en veldig god match?
  • Jeg og tenkte buhund! Føler den passer perfekt

   De har god pels, tåler vinter bra, krever ikke alt for mye mosjon, har noe jaktinstinkt, men jeg oppfatter de som en mer lett trent hund som kan læres å være løs på tur vs mange av de andre gruppe 5 hundene. Ikke er den for stor og ikke for liten. Det blir en del røyting da, men de røyter stort sett bare i sesonger. Hvis du vil ha en hund som har pels som tåler kulde, så må du nesten tåle røyting og. Så her er det om å velge hva som er viktigst for deg. En hund med en naturlig pels som tåler kulden og en natt ute, eller en hund som røyter lite?
 • Nylig opprettede emner

×