Jump to content
Hundesonen.no

connie_canine

Medlemmer
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 Excellent

About connie_canine

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Schnauzer
 • Mine dyr
  Alfa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man bør tenke seg veldig godt om før man setter valp til verden, iallefall om man ser på mengden hunder til omplassering og valpekull på finn.no.
 2. Har du sammenlignet ingrediensene og næringsinnholdet?
 3. Fikk Neurontin til tispa mi etter ett ryggmargsinfarkt. Merket ingen bivirkninger. Og hun var nok ikke veldig påvirket av smerter heller. Tror medisinen må trappes både opp og ned.
 4. Takk for svar! Jeg sitter her å vurderer å ta en slik utdanning. Har sett på opplegget til både Nordisk hest - og hundeterapiskole og Nordisk Hundemassasjeskole. Foreløpig liker jeg opplegget til Carmen best med tanke på at det er modulbasert og noe rimeligere enn NHT. Jeg har litt reisevei fra Nord-Norge så er litt usikker på logistikken for å komme seg til undervisningsstedet og overnatting. Om du er kjent i området, har du noen tips? Jobber du fulltid med massasje/rehabilitering?
 5. Hei! Noen her som har tatt utdanning innenfor rehabilitering, massasje, laser osv på hund? På hvilken skole tok du utdanningen? Ellers andre ting som er nyttig å vite for noen som vurderer en slik utdanning?
 6. Har ingen erfaring med fôret, men ut ifra næringsinnhold og ingredienser, er det ikke det det værste fôret du kan gi etter min mening. Lavt karbohydrat innhold. Ingen hvete eller belgfrukter, men inneholder en plass mellom 9-19% potet, mais og kyllingfett.
 7. Har planer om å investere i balanseplattformer, men aner ikke hvor det er best å kjøpe og hvilket merke? Vet egentlig kun om FitPaws og Kruuse.
 8. Gir min 8,5år gamle tispe Senior fra Norsk dyrehelse, Onychotin og Skin & Coat fra Nutrolin pga kloløsning/SLO.
 9. Hun om Hund har nylig hatt et foredrag "FredagsRåd" angående passeringsproblemer. Verdt å få med seg.
 10. Virker som en hund med mye smerter. Håper du får en full sjekk av veterinær så snart som mulig.
 11. Innlandet Hundesenter sin utdannelse er rettet mot atferdsproblemer hos hund (i grove trekk). Og er modulbasert. Jeg har tatt modul 1 av 4. Så du bør tenke va du vil bruke utdannelsen til. Konsultasjoner med eiere som har "problemhunder" eller ønsker du å holde valpekurs/hverdagslydighetskurs?
×
×
 • Create New...