Jump to content
Hundesonen.no

Julie123

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Julie123

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flott at du og familien både har plass og kapasitet til å ta deg av disse valpene/hundene de neste 10-12 årene, dersom det blir kull. Jeg ville frem til at en del av hundeavlen er både unødvendig og ukritisk.
 2. Markedet tyter over av hunder som trenger nye hjem,deriblant Alaska huskies. La det bli med tanken er du snill.
 3. Utelukkende basert på det visuelle: Dobermann og Boxer m.fl. Begge nevnte raser utgår hovedsaklig pga heller dårlig helsestatus. Jo mer jeg får kjennskap til ulike raser,jo mer står det tydelig for meg at det handler om rett individ mer enn rase.
 4. Det har du nok helt rett i, det var mer for å praktisk illustrere hvordan en slik hund opptrer ved slipptid. Samtidig er det greit å nevne at interesse for å jage vilt ikke er avgrenset til å gjelde typiske jakthundraser (vet noen lever i den villfarelse...). Å skaffe en harehund for å ha som rein turkompis er for spesielt interesserte.
 5. Harehunder har gjennomgående (og rasetypisk korrekt) sterkt jaktinstinkt. I det ligger at den vil gå ut i stort søk (og påfølgende los dersom den får fert av hare) når du slipper hunden. Veldig mange ikke-jakthundraser trives med en aktiv hverdag med mange og lange turer i nærområde og marka.
 6. Fikk vel reaksjoner (håper jeg). Dukker vel opp igjen,med ørlite prisavslag ?
 7. Nei,jeg håper virkelig at ingen er villige til å betale 60 000 for en valp. Men ingenting forundrer meg. Rein og skjær kapitalisme og et ønske om lettjente penger. Forkastelig.
 8. Her har vi altså såkalte drømmevalper til den nette sum av 60 000 kroner. Verden vil bedras. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=203953525
 9. Ja. Dvs kjøpte en sekk som viste seg å være utgått på dato. Når jeg ville bytte så var det ikke mulig da forhandler ikke hadde forsekker med godkjent holdbarhet inne på lager. Kan tenkes foret er kurant,men sjekk i hvertfall at det jevn/stabil tilgang.
 10. Hei Jeg har tidligere benyttet begge disse lufteområdene som er nevnt her. Parken på Saupstad domineres av en fast gruppe brukere med store, småskarpe hunder hvor man praktiserer hundeslipp etter prinsippet «la hundene ordne opp helt og holdent selv». Saken blir ikke bedre at av eierne står på sidelinja og hisser opp stemningen dersom det er anspent stemning mellom hundene. Stiller du spørsmål ved praksisen blir du sett rart på og snudd ryggen til. Parken på Lade er uoversiktlig - den ligger på en kolle og har flere innganger. Det er dessverre ikke alle hunder som egner i
 11. Svenske Artfex har vel også skillevegger?
 12. Bosch pro zoo animal. Kommer både som trådløs/oppladbar utgave og «tradisjonell» støvsuger. Jeg har den trådløse varianten,men samme konsept med ledningvarianten. Er eget roterende børstehode inni munnstykket. Utrolig effektiv på korte pointerhår som sitter godt fast i gulvteppene i hvertfall.
 13. Definitivt pistolkrok. Har opplevd at BGB krokene hekter seg fast i potene på hundene,skummelt.
 14. Bare et lite NB? Storpuddel kan ha jaktlyst i seg. Naboen har en, han er heit på hårvilt. Ikke heeeelt uvanlig for rasen har jeg skjønt. Ville i hvertfall undersøkt i fht dette ved evt kjøp. Finnes vel forskjell på linjene her også kanskje.
 15. Takk for svar. Pointeren er jo også bortimot nakenhund men løpsiveren «overstyrer» nok fysenheten når det gjelder vær. Når trekksela hentes frem så er det rene juleaften. Har inntrykk av at Whippeten er jevnt over omgjengelige hunder,minimalt vaktinistinkt og med en fysikk som kanskje kunne matche. På en annen side har jeg hørt at «mynder er som en katt i hundekropp»,uten at jeg vet om det har noe sannhet i seg eller ei.
×
×
 • Create New...