Jump to content
Hundesonen.no

Hannah

Medlemmer
 • Content Count

  218
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hannah last won the day on July 30

Hannah had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Hannah

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday December 30

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Samojed
 • Mine dyr
  4 år gammel hannhund

Recent Profile Visitors

1824 profile views
 1. Er ikke noe ekspert på seler, men vil tro de fleste seler er greie å bruke, men liker best y-seler fremfor de som kun går over brystet, og som også er litt polstret. Har en samojed, som er betydelig større enn din hund, men han har også en del pels så her er noen forslag til selger som vi har brukt: • RuffWear Front Range Hundesele • MR-sele • Minipina (skreddersydd sele) • Hurtta venture sele • Non-stop y-sele • Truelove selene (har ikke prøvd denne selv, men synes den ser bra ut) Vet ikke om disse selene er bedre tilpasset litt større hunder, men vil t
 2. Har et slikt tørkedekken til samojeden min som vi bruker etter at vi har vasket ham, eller at han har vært å badet. Altså når han har vært helt gjennomvåt inntil huden. Superfornøyd, absorberer mye vann fra pelsen hans. Han blir så klart ikke helt tørr, men betydelig tørrere enn da vi brukte et tørkedekken kjøpt fra Hooks. Gjør det også mye lettere og raskere å føne ham helt tørr igjen etter å ha hatt sicarro tørkedekken på en stund.
 3. https://www.hundsomhobby.no/hund/hundesnacks har 30% avslag på alle hundegodbiter denne uken 😊
 4. 15% rabatt hos https://www.widforss.no med koden: solskinn Gjelder ved ett kjøp per kunde Gyldig t.o.m den 31/8/2021
 5. Hei, har egentlig hørt denne påstanden blant venner og andre, men usikker om dette er myte eller fakta, så tenkte å høre her om noen vet. Har prøvd å søkt opp på nettet, men vet liksom ikke hva jeg skal søke på. Men det jeg altså lurer på er om tisper bør ha minst 1 kull i løpet av livet? Hører mange sier det er bra for tispa, så om det er sant, på hvilken måte er det bra for tispa? Noen helsegevinster? Er skeptisk til dette da jeg tenker at ikke alle tisper er egnet til å ha valper, da hun kan ha arvelige sykdommer eller dårlig gemytt som ikke burde avles på. Men hva vet
 6. Har en y-sele nå med svart «underside» som har slitt og farget pelsen grå, så ser etter en y-sele med hvit eller lyst fôr som ikke sliter på pelsen. Noen tips?
 7. Som tittelen sier, hvilken krok foretrekker dere? Og er det noen spesiell grunn til det?
 8. Hannah

  Dansk dogweb?

  Vet du hvor mye man må betale?
 9. Hannah

  Dansk dogweb?

  Hei, i Norge har jo NKK hundedatabase hvor man kan skrive inn navn eller registreringsnummer for å se på ulike hunders stamtavle, helse, prøver etc. Hunden min kom fra Danmark så vi måtte registrere han over til NKK, men da står det jo ingen opplysninger om foreldre eller kullsøskenene hans, da de er registert i DKK. Finnes det da noen dansk hundedatabase slik at man kan sjekke slekta? Synes det hadde vært spennende å for eksempel følge med på resultater og helse til søsknene hans.
 10. Hei, på en utstilling fikk vi på kritikken at hunden vår hadde svak mellomhånd. Er dette noe vi kan gjøre noe med, og trene opp? Hvis ja, hvordan? Eller er dette noe medfødt?
 11. 20% på alt til hund og hundefører på hooks.no Gjelder t.o.m. 6.juli https://www.hooks.no/kampanje/20-hund-hundeforerklar-20-v31-no?utm_source=Voyado&utm_medium=email&utm_campaign=200703 V31 Påminnelse 20% hund %26 hundförare NO&vtid=nRz7qkcYyEyNv6uSAQANgg&instock=true
 12. Vet ikke hvor mange liter du ønsker at skålene skal romme, men her er noen forslag: 1,9 L https://www.zoopermarked.no/hunter-lund-hundeskaal-4016739684158 2,25 L (foreløpig utsolgt, men du kan sikkert høre når de får skålene inn på lager igjen) https://www.musti.no/keramikkskal-hvitbla?59685 2,3 L https://m.petsexpert.no/products/13661-trixie-ceramic-bowl-creamblue 2,6 L (Samme skål på alle linkene under, bare ulike nettsider som selger dem) https://m.petsexpert.no/products/45561-trixie-eat-on-feet-ceramic-bowl-set https://buddy.
 13. Har dessverre ikke erfaring med sykkelkurv til hund, men tenker det kanskje er best å ha kurven fremme på styret, slik at man kan ha mer kontakt med hunden og lettere se til hvordan hun har det. Ser det også finnes kurver i flettet tre, plastikk og tøy, med og uten netting. Tenker her i alle fall at med netting, så er det mer sikkerhet, slik at hun plutselig ikke hopper ut. Men finnes vel også uten der man kan feste selen i kurven for å forhindre det.
×
×
 • Create New...