Gå til innhold
Hundesonen.no

Lola Pagola

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11,064
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  59

Lola Pagola last won the day on 30. Mars

Lola Pagola had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

20,742 Excellent

Om Lola Pagola

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lolapagola.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  New Pretzel
 • Hunderase
  personlig klegg

Nylige profilbesøk

28,962 profilvisninger
 1. Akkurat nå APRIL

  Det du skriver der høres jo veldig fornuftig ut, er grenser for hvor mye skade en sånn glatt lett ting kan gjøre. Slike innlegg hjelper veldig på angst-nivået mitt, så takk ⚘🌻🌺 Bæsjet i dag tidlig men ikke noe nå. Men slutta tidligere på jobb i dag pluss at han ikke fikk så mye kveldsmat og frokost fordi jeg var tom for fôr (kjøpt nå). Får gå en tur om en time eller to og se, selv om jeg ikke har de helt store forhåpeningene. Men så lenge han er frisk og har matlyst og bæsjer bør jeg vel bare stresse ned noen hakk. Det er jo uansett ikke aktuelt med noe inngrep slik det er nå, ikke noe annet å gjøre enn å vente. Vil og helst slippe at han må være en dag på klinikken stakkar (selv om han blir superglad hver gang vi er der da).
 2. Akkurat nå APRIL

  Gah! ***** rømmebeger-forsegling! Fortsatt ikke noe tegn til det. Og Casper kastet opp i morges. Dro for å snakke med veterinæren ansikt til ansikt (synes det er bedre enn å ringe), og hun sa at det egentlig bare var å vente på flere symptomer (mer oppkast osv). Fikk og tilbud om å legge ham inn i dag for å ta kontrastrøntgen gjennom dagen, men vi ble enige om at det beste var å vente og se en stund til. Kaster han opp mer i dag eller i morgen tidlig leverer jeg ham der. Slipper heldigvis bedøvelse da, de kjenner ham og vet han er grei å ha med å gjøre. Men... krysser fingrene for at det kommer ut selv. Det er jo glatt og tynt, så kan ikke skjønne at det ikke skal komme ut snart! Med mindre han har svelget det uten å tygge og det bare ligger klint til veggene på magesekken... Dette irriterer meg sånn, det har vært så mye de siste årene, men da ting som jeg ikke kunne forhindret. Men dette er jo sånn som lett kunne vært unngått! Moren min er veldig lei seg for det da, og jeg vet jo at shit happens... men ja.
 3. Blank - P3

  Ah ok! Husker jeg begynte å se på skam, og synes det var ganske kjedelig. Ga det en sjanse til da media begynte å omtale det mye, og det tok seg opp, selv om jeg ikke synes første sesong var spesielt bra da...
 4. Blank - P3

  Har ikke sjekka ut dette enda, er det samme format som skam og? Med klipp og sms og sånn?
 5. Akkurat nå APRIL

  Da synes jeg moren din kan spandere reisen til og fra. Hun vet vel hvordan den økokomiske situasjonen din er, så hun må jo skjønne at det kan bli vanskelig/umulig for deg?
 6. Akkurat nå APRIL

  Jeg ringte med en gang de åpnet 😊 De sa at så lenge han var i fin form så var det ikke så mye å gjøre. Våt mat og matolje. Ga ham det i går kveld og i dag tidlig. Det var nok rett rundt hjørnet sa de... så jeg håper det stemmer.
 7. Akkurat nå APRIL

  La det til i innlegget, jeg var helt sikker på at du hadde saarlos også kom jeg ikke på andre "lignende" hunder i farta... men så ga jo navnet på hunden et aldri så lite hint 😀
 8. Akkurat nå APRIL

  Jeg var sikker på at du hadde saarlos jeg. Hvilken type er dette? (Edit: tsjekkoslovakisk ulvehund?) Sikkert ekstra facinerende for folk å treffe på en "ulv" i bånd på fjellet 😀 Vensbygdsfjellet 😍
 9. Akkurat nå APRIL

  Fortsatt ikke noe tegn til den rømmelokk-forseglingen... hvor lang tid kan sånn ta egentlig? Har runna google nå, ser at noen skriver en uke?
 10. Kickbike / dirtbike

  Synes ikke den ser noe høyere ut enn kickbike cross max iallefall. Den kan forøvrig også stilles inn til mtp bakkeklaring. Jeg har min på lavest, må følge litt med på røtter og stein, men ikke noe problem. Jeg hadde nok ikke vært helt komfortabel med å ha så lite forhjul på offroad kjøring- synes ikke ser behagelig ut heller, liten og lav, man står da så krøkkete.
 11. Akkurat nå APRIL

  Tusen takk for at du sier det, er litt hinsides stressa nå og har lagret nummer til dyrlegevaktene på tlf (noe jeg burde gjort for 10 år siden forsåvidt 😶)... han har sikkert spist masse annet som ikke er lurt gjennom årene som jeg ikke har fått med meg engang... jeg pleier alltid å holde igjen i de forseglingene når han slikker dem, men var hos foreldrene mine i går og mamma la det på gulvet istedenfor. Så hun er om mulig mer stressa enn meg nå 😅 Iom han brakk seg i dag tidlig ligger det sikkert fortsatt i magen da.. kan det være lurt å gi asparges for å pakke det inn, ser liksom for meg at det ikke krøller seg sammen og bare blir liggende klistret på innsiden av magesekken ... ?(herreguuuud)... var ei som sa at hennes hund spiste slike på ukentlig basis og det hadde alltid gått bra, men jeg ser jo for meg verst tenkelig utfall med en gang... Det går som regel bra. Må holde på den tanken!
 12. Akkurat nå APRIL

  Casper spiste innsiden av et rømmelokk i går, den tynne forseglingen. Jeg er så stressa, ser for meg operasjon og alt mulig. Han brakk seg litt uten at noe kom opp i stad. Vært ute og bæsjet, og spist frokost og han virker helt normal... men ååeh
 13. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  En 6.mnd støver omplasseres fordi han piper for mye. Eier har prøvd alt. 6.mnd...
 14. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Min dalmatiner smiler masse, han smiler når han er glad og når han demper. Det er veldig lett for meg å se forskjell på de smilene. Glad og trøtt Og sånn er det å komme hjem Hadde vært borte i 3 dager her. Demping i rotete studenthybel, vil ikke klippe klør. Må legge til at jeg ikke pleier å 'pine' ham på den måten, men det var litt interresant å få det på film. Normalt kommer klosaksa frem, klipp, ferdig og godbit. Mer demping i rotete studenthybel, mer ertedemping og glimt i øyet. (Herregud så nydelig han er 😍)
×