Gå til innhold
Hundesonen.no

Lola Pagola

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,988
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  57

Lola Pagola last won the day on 16. Februar

Lola Pagola had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

20,331 Excellent

Om Lola Pagola

 • Rang
  All hail the Glow Cloud
 • Bursdag 15. Oktober

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.lolapagola.com

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  New Pretzel
 • Hunderase
  personlig klegg

Nylige profilbesøk

28,619 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Bestilte prøvekjøp fra onecall denne mnd og på 6 dager har jeg brukt opp alt... tenkte å teste det et psr mnd for så å gå over til mobilt bredbånd, men 50gb holder ikke så lenge gitt... synes ikke jeg har streama ukritisk heller. Nå savner jeg abonnementet mitt hos ice, der skrur de iallefall ikke av mobildataen når den er brukt opp, bare setter ned hastigheten... nå er jeg helt isolert føler jeg 😁 sitter hos foreldrene mine nå, skal hente Casper, når jeg kommer hjem må jeg leve med abstinensene...
 2. Forfrysning på pungen

  Pungvarmer var det ja 😅
 3. Akkurat nå, februar

  Jeg får bare opp reklame foe kredittkort hos norwegian. Som jeg forsåvidt har bestilt så da trenger de vel ikke mase mer da! Aldri hatt kredittkort før, men bestilte for å få cash points.
 4. Sa veterinær noe om å bruke onsior sammen med neurontin i lengre perioder? Jeg glemmer alltid å spørre om det er greit...men siden hun skal få det nå så må jo det være ok i perioder da?
 5. Neurontin har jeg og hjemme, gir fast i perioder, dog litt usikker på effekten. Synes egentlig ingenting hjelper når rygg/nakke har slått seg vrang, annet en tiden og rolige turer. Neurontin er mildere for kroppen, mindre bivirkninger, så om hun responderer bra på det er jo det fint. Som en bonus er det mye billigere i innkjøp enn onsior etc.
 6. Forfrysning på pungen

  Jeg vet ikke helt faktisk, prøvde å google etter det men mulig det heter noe annet enn ball/testikkelvarmer... men vet at det finnes iallefall!
 7. Rådyret Luna & podengoen Tellus

  Så søt han er, og gratulerer med nordisk cert! 😀
 8. Så bra du fikk det i henne! Hvordan går det?
 9. Så bra at hun sover, det er jo et godt tegn synes jeg:)
 10. Åja skjønner. Leste at en bivirkning av tramadol kan være kvalme hos mennesker iallefall... så om det var det hun fikk av veterinær så kan det forklare hvorfor alt går opp igjen. Kanskje hun er mer påvirket av selve medisinen og bivirkninger nå enn ryggen, rett og slett? Eller?
 11. Er Tramadol jeg har fått med hjem til "nødstilfeller" (har heldigvis ikke hatt bruk for dem). Det står i pakningsvedlegget at de skal gis hele uten å tygge, men om veterinær sa det var greit er det sikkert det. Har du prøvd å legge helt bak på tungen, så hun ikke får spyttet opp?
 12. ''Jeg har oppdatert bloggen''-tråden

  Åja måtte endre alle adressene, ble noe krøll etter oppdatering http://lolapagola.com/blog/ 😊 (under lapphundinnlegget)
 13. Salo, Stina og Dita

  Det kan jeg skjønne! Men koselig at det kanskje blir rasen igjen da 😊😊
 14. Uff da, stakkar :/ Hvilke piller fikk du med hjem? Mulig hun fikk det samme av dem, bare flytende? (les vedlegget og se om det står noe om hyling der). Jeg vil tro at det burde ha begynt å virke nå, men tenker at om hun fks har en nerve i klem så vil hun ha vondt uansett, bare ikke like vondt som hun ville hatt uten smertestillende, og det kan forklare at hun mister ballansen? Ryggvondt sitter jo gjerne i, til tross for smertestillene. Jeg ville gitt en pille før leggetid, om hun fortsatt er slik, men jeg hadde vært superusikker selv...
 15. Forfrysning på pungen

  Hva med ballevarmer, kanskje det hjelper? (Hvis den holder seg på...) Den kan hjelpe litt mot slikking og?
×