Gå til innhold
Hundesonen.no

Lapras

Medlemmer
  • Innholdsteller

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    11

Lapras last won the day on 3. November 2020

Lapras had the most liked content!

1 følger

Om Lapras

  • Bursdag 01/01/1999

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sandnes
  • Hunderase
    Australian Shepherd

Nylige profilbesøk

3,392 profilvisninger

Lapras's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

187

Nettsamfunnsomdømme

  1. Gratulerer så mye! Så bildet av dere på pallen. Veldig kjekt at det gikk så bra mtp været i helga. Fy steike!
  2. Nå har jeg ikke lest alle de andre svarene du har fått. Men jeg har aussie, og jeg bor i en kjellerleilighet der det per nå hamres og bygges mye hos han jeg leier hos. Han bjeffer med banking som kan minne om banking på dør, men gir seg med en gang jeg sier i fra. Det er vokter rase, og gir derfor beskjed når det kommer folk og ukjente lyder. Nå er ikke min et ekstremt eksemplar av rasen mtp vokt. Så aussie i en byleilighet er ingen problem så lenge de er vandt med det fra start. Moren min bor i leilighet, og han min er der en del og sover over. Han kan brumme litt når det er folk akkurat utenfor døren hennes, men er ingen problem ellers mtp lyd. Men alle hunder er forskjellige, og du kan få et eksemplar som gjerne er mer ekstrem og har lettere for lyd. Med alle raser er det viktig å finne en god oppdretter, og finne foreldredyr man selv liker. Helse er nummer en hos meg, men meritter, osv er også greit å se på. Jeg konkurrerer ikke med min (ulike grunner), men vi trener spor og momenter til rally + hverdagslydighet. Jeg er medhjelper i en lokal hundeskole, så vi går mange kurs i lag og han er generelt en fin hund. Min er fra @Sunlily her inne på sonen. Hvis du lurer på noe anbefaler jeg å sende henne eller @AussieAllTheWay en PM her inne, eller på Facebook/via hjemmesiden deres/mail. De har hatt aussie i årevis, samt avler gode hunder.
  3. Gud jul, alle sammen! Håper alle får en fin dag og kveld, og at alle har noen å feire med?
  4. Til dere med flere hunder. Har dere fått mye negative kommentarer på at dere har valgt å ha mer enn én hund? Jeg planla både nummer to og nummer tre før jeg hentet han nåværende. Og jeg får både blikk og kommentarer hver gang jeg bringer det opp?
  5. Lapras

    Valp 2022

    Har allerede en aussie på snart 2,5år. Han får det han trenger, men han er gammel nok til at jeg ikke trenger og følge på med falkeblikk. Samt han er lettere å evt låne bort. Slik at hund har jeg i livet uansett?
  6. Lapras

    Valp 2022

    Det som skulle bli 2022-valp på meg blir nå kanskje 2023. Mtp mental helse, utdanning og bolig ble alt for ustødig til at jeg syns det passet med valp nå. Slik at jeg følger heller kullet på avstand (fb og besøk til oppdretter). Så krysser vi fingrene for at det blir valp neste år. Veldig kjekt å få følge alle dere?
  7. Her har motivasjonen for spor kommet tilbake. Gikk sporkurs i august, samt blodspor nå i oktober. Men etter blodsporkurset dalte liksom motivasjonen litt. Men nå er det andre kvelden jeg har sittet å planlagt sportrening, samt gått noen spor. Han jobber godt, men vi må jobbe med farten? Nyttårsaften i år blir på Clarion Hotel Air på Sola. Ikke direkte pga rakettene, men jeg vil ut av kjellerleiligheten og gjør noe annet?
  8. Akkurat ferdig med et todagers kurs i nesearbeid hos Siddis. Veldig gøy! Klaffet ikke helt med de andre deltakerne, men det var ikke det viktigste heller. Både jeg og Lapras har kost oss masse. Neste helg blir det sporkurs med DogsWill?
  9. Tok første dose i mars og siste dose nå i juni. Møter mange som er overrasket over at jeg er fullvaksinert (med tanke på at jeg er 22), men det er vel det positive med å være helsepersonell under en slik pandemi?
  10. Har ikke tatt noen kurs så langt i år. Er bare medhjelper?
  11. Syns det var Limit jeg har sett på kursene ja. Gøy når det blir resultater av det man trener på?
  12. For meg er det første 17.mai uten korps eller jobb. Dagen blir derfor feiret i bilkortesje sammen med kjæresten, også blir det grilling hos et vennepar etterpå. Lapras får være hjemme på dagtid, men får være med på grillingen. Ser til og med litt blå himmel her nå. Gratulerer med dagen, alle sammen?
  13. Måtte blitt en whippet eller en ny langhåret kanindachs, tror jeg?
  14. Det å tvangsroen dem kan funke på noen. Følte aldri det funket på min valp. Slik at der må man nesten bare prøve og feile. Bingen jeg hadde var midt i stua, og veldig stor. Han så meg, fant roen og sovnet deretter. Valper er veldig dårlige på å finne roen selv, og man må derfor hjelpe dem litt. Gjerne gi henne noen nye inntrykk før den skal sove. Ikke for mange, og ikke for få, men nok til at hun blir sliten. Kanskje @Miloficent har noen tips? Når hun blir roligere er veldig individuelt. Noen roer seg med en gang de får løpetid. Andre må ha to-tre løpetider, osv. Noen tisper er energibombe i mange år før de roer seg. Tips for å få kontakt med henne er å trene kontakt. Masse. Og tren masse inne, før dere går ut. Hun er ni uker, og man kan ikke forvente all verdens. Hun har tross alt akkurat flyttet inn, og hun trenger litt tid på å roe seg.
  15. Så kjekt at dere har fått dere valp! Når hun er ni uker, så er alt i verden spennende. Hun er bare en liten valp. Alt skal smakes på, samme som med babyer og småbarn. For det er en baby på fire ben du har kjøpt. Gjør som @Trolltunga sier, bytt med godbiter. Ikke ta fra henne det hun finner. Det jeg gjorde det min var å ta fram godbiten slik at han så den, lage masse kjekke lyder og løpe litt framover. Da spyttet han f.eks. søppelet ut, og løp etter meg. Fordi da var jeg kulere enn det han hadde funnet. Når det gjelder raptus, soving, osv. Mange valper må nesten tvinges til å sove. De finner ikke roen. Hvis hun opplever mange inntrykk, så blir det for mye for henne. Ro ned på inntrykkene, lag en binge til henne, og putt henne der når hun skal sove. Når det gjelder dobesøkene inne, så er det at det har skjedd så mye utendørs. For mye inntrykk. Også slapper hun av når hun kommer inn. Dette er vanlig valpeoppførsel. Gå ut, finn et området uten at det er mye som skjer. Også bruk god tid slik at hun får gått på do. Min er i dag snart 16 med, og jeg må ennå stå en stund ute med han pga folk, biler og dyr.
×
×
  • Opprett ny...