Hampus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,869
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Hampus

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hampusen.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  DSG, Shiba, Boston terrier
 • Mine dyr
  4 hunder

Nylige profilbesøk

8,621 profilvisninger
 1. Er det virkelig så stor trafikk på disse toppene? At dette er et problem? Kanskje jeg bare skal slutte å ergre meg over at kneet ikke vil holde på nedturen, og jeg dermed ikke kommer meg på de bratteste toppene.
 2. "Han sovna stille, rolig og fredelig inn. Han ble ble ført bort og tatt livet av med et enkelt slag i nakken. Det gikk så fort at han ikke skjønte noen ting før det var over, sier Svalheim til VG." Ja det skal du få meg til å tro... At en svane som har blitt utsatt for en del utrivelige ting, hadde en rolig og fredelig stund fra han ble fanga inn, ble ført bort, og til han "sovna fredelig inn" etter et slag i nakken... Hvorvidt det var rett å avlive han er en sak. Men kall nå en spade for en spade da. Ikke pynt på det som har blitt gjort. Dette var ikke en gammel syk mann, som mett av dage, sovna stille og fredelig inn i sykesenga si. Men en svane, et vilt dyr, fullt av instinkter.
 3. Har samme buret til alle mine. Linus er 43 cm høy, og det passer fint selv me tykk madrass. Er veldig fornøyd med kvaliteten også, vi flyr jo en hel del.
 4. Har bestilt der en gang. Fikk aldri noen varer. De svarte heller aldri på henvendelser.
 5. Dæsken, jeg er glad i hundene mine jo. Der står det svart på hvitt... Bruker sele fordi jeg synes det er praktisk da, halsbånd brukes på utstilling, til veterinær og slike ting. Klikka meg inn på den saken tidligere da den dukket opp på facebook. Skal innrømme at jeg ikke gadd lese den ferdig engang. Typisk møl.
 6. Morten og Sofie... Men sjansen for det er nok minimal.
 7. En av mine tidligere hunder hadde epilepsi. Bare 1-2 anfall årlig, så det ble ikke behov for medisiner. Rambo levde godt til tross for sykdommen, det eneste vi måtte gjøre, var å tilrettelegge mosjonen. Ikke de hardeste turene, for veldig hard aktivitet virket å trigge anfallene. Ellers levde han som de andre hundene vi har hatt/har. Rambo ble nesten 15 år, og fikk alderdomsplager som til slutt gjorde at vi måtte avlive han.
 8. Drar opp denne igjen jeg. Sendte mail til NKK nå nettopp. Skrev følgende: Hei. Har et spørsmål om dette med karenstid i forhold til påmelding på utstilling. Har en hund som i fjor høst ble behandlet med suprelorin 4,7 mg grunnet forstørret prostata. Ble usikker når jeg leste i antidopingreglementet. Er det 6 mnd fra den ble satt som gjelder? Håper dere kan svare meg på dette. Har ikke lyst å rote det til, så jeg stiller en hund som ikke har lov å delta. Mvh Anette Kristiansen Fikk følgende svar: Hei Viser til din henvendelse vedrørende Suprelorin og Antidopingregelverket. Det er den tiden preparatet er oppgitt å virke som vi forholder oss til når det gjelder Suprelorin. For øvrig vil det kunne være mulig å søke dispensasjon for bruken så lenge det er medisinsk begrunnet (ikke av adferdsmessige årsaker). Mvh Hilde Engeland Advokat MNA - Aktivitetsavdelingen -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sånn som jeg tolker dette, så er det 6 mnd karenstid for den styrken veterinæren har satt på Hampus. Ikke 6 + 6 mnd. Skal dog slenge inn en søknad om dispensasjon, for ny chip må nok settes etter hvert for å unngå at prostata blir forstørret igjen.
 9. Noen andre her som skal til Harstad senere denne mnd? Skal starte med shibaen for andre gang, meldt på begge dager. Blir deilig å komme i gang med noe hunderelatert, har savna det...
 10. Det fantes ikke noen riktig kategori for meg. Er motsatt av den siste der når det gjelder i fjæra her hjemme. Jeg overholder den ikke 100% nå fram til det blir vår og fuglene begynner med sitt. Men om et par uker er det over for min del, da er det bånd som gjelder. I skogen her er de i bånd hele båndtvangperioden, og til langt utpå høsten/ tidlig vinter. Pga vilt, men mest pga sau / kyr på beite. Selv om de alle er strømmet på sau, så tar jeg ingen sjanse på at mine hunder skal få påføre beitedyr skade ved å løpe løs.
 11. Jeg har bestilt hjul utenom. Og de hjulene er gull verdt for oss som aldri fyr med bare et bur, men oftest 3...
 12. Det må jeg si meg enig i. Har Atlas 50 til mine, som er på samme str som sheltie. For øvrig har jeg en helt annen erfaring enn den Polfarer har med bur fra Atlas. Har hatt Atlas til 3 hunder i 6 år nå, kun fått en skade. I motsetning til de første burene vi hadde, som begge knakkk første turen. Vi flyr mye.
 13. Vi hadde Artfex fram til de siste to hundene kom i hus. Var kjempefornøyd. Null skrangling, og buret ser jo fint ut også. At det er skikkelig testet med tanke på en skikkelig kræsj er absolutt ingen bakdel heller. Hadde det passet med to i bredden i bilen vår, hadde vi ikke byttet til Kulkukoira. Gikk flere år før jeg solgte det, sånn i tilfelle vi skulle fått bruk for det. Eneste bakdelen vi så, er at luka åpnes oppover, i stede for til siden. Har ikke tall på alle de gangene samboeren min skalla i den luka...
 14. 22-23 april. Med frist 9 april for påmelding
 15. Da er jeg og Linus påmeldt kl 1 i Harstad i april. Starta kl 1 på hjemmebane en gang på tampen av sesongen i fjor, og fikk en 1 premie. Så det blir spennende med fortsettelsen. Skal muligens gå rekrutt med Gåttfred også, om jeg får han klar til det. Målet er vel å ha han klar for kl 1 denne sesongen i alle fall.