Gå til innhold
Hundesonen.no

Hampus

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,876
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

827 Excellent

3 følgere

Om Hampus

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.hampusen.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  DSG, Shiba, Boston terrier
 • Mine dyr
  4 hunder

Nylige profilbesøk

8,769 profilvisninger
 1. Endret oppførsel på eldre hund

  Ser akkurat det samme med Hampus, som straks er 12 år. Innimellom skjønner vi ikke helt hva han bjeffer for.
 2. Hvilke grenser setter du for hunden din?

  Høres ut som vi har det litt likt på hjemmebane. Har noen regler når vi er ute blant folk. En av de tingene vi har vært nazi på, er at det ikke under noen omstendigheter er lov å hoppe ut av buret i bilen uten å ha fått beskjed. Sånn unngår vi skumle situasjoner når vi er på steder med trafikk. Ellers hilser vi sjelden på andre hunder i bånd, og de får ikke gå bort til folk når vi er på tur.
 3. Ditt siste kjøp?

  Prøver å begrense det litt på vinteren. Men det blir fort 2 1/2 time bilen blir stående. Tør bare kjøre webastoen en halvtime, når jeg er og bytter hunder, og skal gå med de to siste. Hybrid + webasto er en dårlig kombo.. Bruker gode dekken, men føler at spesielt han på snart 12 år kan bli kald uansett.
 4. Ditt siste kjøp?

  Ja var akkurat det jeg og lurte på. Får lete videre etter det perfekte produkt, og bruke webastoen i mellomtiden. Takk for svar!
 5. Ditt siste kjøp?

  Hva er erfaringene dine med denne? Leter etter noe å ha i bilen nå på vinteren, og og med at jeg ofte går med hundene to og to.
 6. Hvor mange måltider?

  Jeg gir fortsatt hundene mat 3 ganger om dagen. De er godt voksne hele gjengen, har 2 på 10 år og 2 på 7 år. Han ene på 10 år, er kronisk sulten, og gnurer halve dagen om han ikke får mat jevnt. Og siden jeg har mulighet til å fore 3 ganger daglig i forhold til jobb og sånt, så ser jeg ingen grunn til å slutte med det. Følges dog ikke slavisk når vi feks er på reisefot, men minimum 2 ganger da og.
 7. Adoptere gatehunder fra utlandet?

  Jeg lurer litt på hvor alle disse gatehundene er hen. Vi har vært mye i Spania de senere årene, fra nord til sør. Ser jaggu ikke mye gatehunder der. Ikke sett all verden av de i Ungarn heller, og vi har vært i både Budapest, og mindre byer. Samme gjelder de Baltiske statene og Polen. Derimot har de et enormt problem med gatehunder i Montenegro og Bosnia. Aldri sett så mye hunder før som da vi var det i høst. De var over alt. Til sammenligning til andre deler av Balkan, hvor vi stort sett ikke har sett en eneste en. Ville aldri henta en gatehund fra utlandet, Norge flommer over av uønskede hunder, som er friske og faktisk vant til å leve i en familie. Men jeg har støtta et prosjekt for gatehunder i Bosnia nå nylig. Synes det er ok å støtte de der de er.
 8. Er det virkelig så stor trafikk på disse toppene? At dette er et problem? Kanskje jeg bare skal slutte å ergre meg over at kneet ikke vil holde på nedturen, og jeg dermed ikke kommer meg på de bratteste toppene.
 9. "Havnesjefen" slått i hjel

  "Han sovna stille, rolig og fredelig inn. Han ble ble ført bort og tatt livet av med et enkelt slag i nakken. Det gikk så fort at han ikke skjønte noen ting før det var over, sier Svalheim til VG." Ja det skal du få meg til å tro... At en svane som har blitt utsatt for en del utrivelige ting, hadde en rolig og fredelig stund fra han ble fanga inn, ble ført bort, og til han "sovna fredelig inn" etter et slag i nakken... Hvorvidt det var rett å avlive han er en sak. Men kall nå en spade for en spade da. Ikke pynt på det som har blitt gjort. Dette var ikke en gammel syk mann, som mett av dage, sovna stille og fredelig inn i sykesenga si. Men en svane, et vilt dyr, fullt av instinkter.
 10. Hjelp, jeg skal ut og fly med hunden min!

  Har samme buret til alle mine. Linus er 43 cm høy, og det passer fint selv me tykk madrass. Er veldig fornøyd med kvaliteten også, vi flyr jo en hel del.
 11. Waggytail

  Har bestilt der en gang. Fikk aldri noen varer. De svarte heller aldri på henvendelser.
 12. Hva synes dere om dette?

  Dæsken, jeg er glad i hundene mine jo. Der står det svart på hvitt... Bruker sele fordi jeg synes det er praktisk da, halsbånd brukes på utstilling, til veterinær og slike ting. Klikka meg inn på den saken tidligere da den dukket opp på facebook. Skal innrømme at jeg ikke gadd lese den ferdig engang. Typisk møl.
 13. Paradise Hotel 2017

  Morten og Sofie... Men sjansen for det er nok minimal.
 14. Nysgjerrig/undrende nytt medlem🐶

  En av mine tidligere hunder hadde epilepsi. Bare 1-2 anfall årlig, så det ble ikke behov for medisiner. Rambo levde godt til tross for sykdommen, det eneste vi måtte gjøre, var å tilrettelegge mosjonen. Ikke de hardeste turene, for veldig hard aktivitet virket å trigge anfallene. Ellers levde han som de andre hundene vi har hatt/har. Rambo ble nesten 15 år, og fikk alderdomsplager som til slutt gjorde at vi måtte avlive han.
 15. Karenstid hos NKK

  Drar opp denne igjen jeg. Sendte mail til NKK nå nettopp. Skrev følgende: Hei. Har et spørsmål om dette med karenstid i forhold til påmelding på utstilling. Har en hund som i fjor høst ble behandlet med suprelorin 4,7 mg grunnet forstørret prostata. Ble usikker når jeg leste i antidopingreglementet. Er det 6 mnd fra den ble satt som gjelder? Håper dere kan svare meg på dette. Har ikke lyst å rote det til, så jeg stiller en hund som ikke har lov å delta. Mvh Anette Kristiansen Fikk følgende svar: Hei Viser til din henvendelse vedrørende Suprelorin og Antidopingregelverket. Det er den tiden preparatet er oppgitt å virke som vi forholder oss til når det gjelder Suprelorin. For øvrig vil det kunne være mulig å søke dispensasjon for bruken så lenge det er medisinsk begrunnet (ikke av adferdsmessige årsaker). Mvh Hilde Engeland Advokat MNA - Aktivitetsavdelingen -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sånn som jeg tolker dette, så er det 6 mnd karenstid for den styrken veterinæren har satt på Hampus. Ikke 6 + 6 mnd. Skal dog slenge inn en søknad om dispensasjon, for ny chip må nok settes etter hvert for å unngå at prostata blir forstørret igjen.
×