Jump to content
Hundesonen.no

Ulvemamma

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ulvemamma last won the day on November 29 2020

Ulvemamma had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Ulvemamma

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk, høres ut som ungene mine ? og katta.
 2. Vekker denne tråden til liv igjen, siden vi nå har ventet et god stund på valp(lapphund). Jeg er ikke utålmodig, jeg er villig til å vente på riktig valp. Nå har de to oppdretterne jeg har hatt kontakt med hatt to "tomme" parringer(ikke blitt drektig), og en parring som ga 3 valper, der de skulle ha valpene selv... Jeg har derfor vurdert andre hunderaser som kan passe for oss. Den japanske Shiba Inu ser ut til å treffe oss ganske godt. Leser den kan være mer stri, litt "som en katt", men likevel vennlig og lærevillig. I tillegg tar jeg en revurdering av de rasene vi tidligere har væ
 3. Hei ferske valpeeiere! Er det vanlig å gruglede seg til valp? Vi skal ha vår første valp på nyåret. Et veloverveid valg altså, endelig er det vår tur å få hund! Men jeg kjenner jeg gruglede meg, mest fordi det er nytt ukjent, får jeg til å oppdra den, kommer den til å tygge istykker alt vi har...? gleder oss veldig til å få et nytt familiemedlem, en turkompis.
 4. Det er ihvertfall spesielt å se at brudd på båndtvangen hyppig dokumenteres på sosiale medier. Hunder av alle slag løper løse i skauen , på fjellet og ved kysten... Er det sånn at folk ikke synes det er så farlig? Siden det ikke håndheves.
 5. Det ordnet seg til slutt. Fikk kontakt, litt langveis, men skal dra på besøk til helgen. Valpene er ikke født ennå, men jeg skal møte oppdretter og de andre hundene.
 6. Valpene er jo ikke laget ennå en gang ? kun planlagt. Det ble finsk lapphund. Noterer meg bøkene! Har fått flere tips om de samme bøkene.
 7. Haha, vi har meldt vår interesse for valp, og om alt går etter planen så komme den til oss rett over jul. Må le, for jeg har nå akkurat samme overveldende gledesfølelse og forventing som da jeg ventet mine to barn? Kanskje noen kan anbefale en bok eller annet lesestoff?
 8. Jeg tenker jeg er mye bedre til å støvsuge enn til å være puddelfrisør! .-) Ja, skal styre unna de mest aktive rasene.
 9. Har svart innimellom teksten din. Takk for mange innspill som fikk meg til å tenke.
 10. Ja, skal ikke gi meg. Jeg er ikke først og fremst intr i å se valpene, men de voksne hundene, og hvordan de er. Og få litt førstehåndsinfo. Er det alltid så stor pågang, eller er det coronatiden som har gitt økt etterspørsel?
 11. Er i valpekjøp-prosess. Valgt rase, og skal nå se på ulike oppdrettere. Hvor mange av dere sjekket flere enn 1 oppdretter? Jeg spør , fordi jeg rett og slett ikke kommer i kontakt med kennelene. Er vel travel valpetid kanskje. Har fått kontakt med en kennel, litt langt unna, men det går greitt. De virker veldig ok. Trygge dyr og de følger retningslinjene. Hva kan jeg gjøre? Skulle så gjerne ha pratet med en kennel eller to til for å være sikker på at jeg velger en oppdretter som er riktig for oss
 12. Vekker denne tråden igjen... Er det noen som kan anbefale meg en oppdretter dere er fornøyd med? Gjerne sør/østlige Norge. Evt noen jeg bør styre unna. Hvis det er lov å spørre om slikt Send gjerne pm.
×
×
 • Create New...