Gå til innhold
Hundesonen.no

BenedicteN

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BenedicteN's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg synes personligheten og lynnet hos italiensk mynde er helt fantastisk, og de har egentlig mye av det jeg ser etter. Men, jeg kan ikke si jeg er helt fan av utseende dems? ikke att alt ligger på det, Selvfølgelig. Men det spiller en liten rolle hos meg i allefall. Er det hunderaser der ute med lignende lynnet og gemytt? Vil gjerne ha en liten sofagris, men også en turkompis, som ikke har ett altfor høyt aktivitetsnivå. Det koseligste er en hund som er diltete, og kan og vil være med på det meste.
  2. Jeg har gjort masse research på rasen Lhasa apso, å snakket med folk som har hunden. Det virker som den perfekte hund for oss. Før jeg konkluderer med noe, vil jeg gjerne høre fra noen med erfaringer fra rasen. Har verken lest eller hørt annet en positive ting ang rasen, annet en att de kan være litt reserverte mot fremmede, men har ikke inntrykk av att dette er noe stort problem. hvordan er hverdagen deres med hunden? hvordan er den med barn og andre dyr? jeg studerer, å har relativt korte dagen, men av og til 7 timer skole. Det vil være noen hjemme hver dag. Men i tilfeller hvor dette ikke er mulig, klarer hunden seg greit alene noen timer med god hjemme-alene trening? hvor lenge var dere hjemme med valpen i begynnelsen? Og når burde man begynne med hjemme-alene treningen og sosialisering med andre mennesker og hunder? jeg har kjæreste, å pleier å være der i helger og ferier. Hadde det gått fint å ta med hunden dit? Å hva med når den er valp, er det dumt å flytte bosted på hunden?
  3. Kunne virkelig tenkt meg en havanais. Har bare vært bekymret når jeg har lest så mye om separasjonsangst hos rasen. Men med riktig hjemme alene trening vil vel det gå fint? Hvor lenge var dere hjemme med valpen når dere først fikk den?
  4. Har vurdert opplasseringshunder, ja. Er i tenkeboksen på det enda, men det er absolutt opp mot vurdering. er ikke slik att 1 times tur er Max, nødvendigvis. Har bare ikke alltid mulighet til å gå timesvis med turer daglig?Har du noe erfaring med Boston terrier? Har lest att de ikke trenger verdens med mosjon, å kan være supre familiehunder.
  5. Hei. Jeg har kikket på titalls forskjellige hunderaser, men finner ikke helt hunden for meg. Vet rett å slett ikke hvilken jeg skal velge. Tenkte jeg kunne spørre om forslag til raser, å gjerne erfaringer av de forskjellige rasene. Jeg har en del erfaring med hunder. Jeg vil gjerne ha en liten/medium hund. Alt opp i mot 15 kg ish. Helst en hund som ikke krever så alt for mye, mtp mosjon, turer, aktivisering osv. helst ikke mer en 1 times tid tur om dagen ( lufting å tissepauser utenom regner jeg jo selvfølgelig med) jeg trenger en hund som kan være hjemme alene, 6-7 timer til enkelte dager. Men som regel vil det være noen hjemme. Hunden må kunne gå greit med barn ( 1,5 år og 3,5 år) jeg har kikket på raser som Yorkshire, Dvergpinscher, Malteser, Bichon, basenji osv. alle forslag blir ekstremt satt pris på?
×
×
  • Opprett ny...