Gå til innhold
Hundesonen.no

chili

Medlemmer
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

chili's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. chili

    Tenner

    Hei. Er det noen som har opplevd at hunden har mistet emalje eller manglende emalje når den permanente tannen mangler? Sånn som på bilde. Hva gjorde dyrlegen ? Måtte dere trekke den eller? sjekk bilde. Håper noen kan svare på det. legg gjerne ut bilder. Sånn ser det ut. Sånn som på bildet. Det er bilde av min egen valp. Vær så snill og kommenter og svar.
  2. chili

    Tenner.

    Hei. Er det noen som har opplevd at hunden har mistet emalje eller manglende emalje når den permanente tannen mangler? Sånn som på bilde. Hva gjorde dyrlegen ? Måtte dere trekke den eller? sjekk bilde. Håper noen kan svare på det. legg gjerne ut bilder.
  3. chili

    Tenner

    Hei Er det noen som veit om det kan oppstå hull midt på tenner hos hund. Altså det ser ut som er hull men er ikkje det at emaljen mangler. Er det normalt eller det er snakk om en valp på snart 7 måneder. Han har ikkje tyd på neon ting som han ikkje skal. Håper noen kan svare på dette her.
  4. chili

    valp

    Hei. Takk for gode råd om temaer eg har spurt om. Min valp er helt frisk og alle tennene som skal ut er snart ute. Alt står bra til .
  5. chili

    Navlebrokk

    Hei. Min hund har Navlebrokk på 1,5 cm lang og 1 cm bred. Bør den tas vekk eller er det så lite at man ikkje skal bry seg om det? den er myk og fin når han ligger. Han er litt over 5 mnd . Det er en cavalier gutt. Kan det bli helt borte når han blir voksen? Hva menes bed stort brokk, hvor mange cm er liten brokk og hvor mange cm skal det være før det er et stort brokk? Noen som vet det? Håper dere kan skrive det i denne tråden her.
  6. Dette er en hjørnetann fra min Cavalier valp. En melketann. Jeg lurer på om hele tanna er kommet ut pluss rota eller sitte rota igjen. Er det noen som kan svare meg på det.Må man til dyrlegen?
  7. chili

    Valp.

    Hei. Eg har en valp på litt over 5 måneder. Han har en navlebrokk på 1,5 cm og bredde er 1 cm. Den er har når han står altså ikkje like mye som når han ligger. Er det helt normalt? Og den går fint å trykke inn og er myk og fin. Trenger man å operere den vekk eller kan den bare stå? Kan det være at han ikkje har brokken når han er ferdig med å være valp eller?
  8. chili

    Hanhund

    Ok. Men hvor mange brystvorter skal de ha til sammen med begge sidene og er det normalt at det kan være 2 flere på den ene enn den andre siden?
  9. chili

    Hanhund

    Hei Eg har fått min første hanhund valp for en uke siden. Har aldri hatt hanhund før. Det er en cavalier. Har noen få spørsmål som eg håper noen kan svare på. Er det normalt at hanhund skal ha pupper/ patte? riktig nok en del mindre enn på tispen. Er det normalt er det er forskjell i størrelsen og at det han være meir patter på den ene siden enn den andre siden?
  10. chili

    B vitamin

    Hun har hofte dysolasi så hun går på spesial for.
  11. chili

    B vitamin

    Dette kan eg ikkje gi til min hund. Har et for hun må gå på for hoftene hennes. Men er det vert å prøve med vital min b eller?
  12. chili

    B vitamin

    Hei. Kan du gi noen forslag til produkter? Send meg gjerne en melding privat her inne. ?
  13. chili

    B vitamin

    Hei. Er det noen som har prøvd B vitamin til hund for å få lang pels. Funker det eller?
  14. chili

    Blodprøve

    Hei. Vet at det ikkje er noe veterinærer på denne siden. Men er det noe som vet hva ant enn stoffskifte prøve kan vise. Viss det ikkje er stoffskifte hva an kan en sånn prøve vise?
  15. OK. Eg pusser tenna på min hund hver dag.
×
×
  • Opprett ny...