Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,889
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Tonje last won the day on 15. Februar

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,666 Excellent

6 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

12,430 profilvisninger
 1. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Nydelig! Hvor er det?
 2. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Det ble 2 timer i skogen og 1,5 av de 8 km gikk jeg i ei vassen skiløype hvor jeg sank nedi for hvert skritt. Det er så hat! Resten var på ok føre da. Felix ble også med, under mild tvang pga samboer skulle bort. Han virker veldig stiv i kropp/rygg og var ikke helt fornøyd med føret, men han traltet med og var veldig glad for å komme til bilen. Nå skal jeg dra til optiker for synstest, det er nok på tide med linser..
 3. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Da skal det være trygt nå for han ble mest sannsynlig smitta for 2 uker siden. Det er de eneste hundene han har hatt kontakt med i tida før hvertfall. I dag har jeg gjort noe jeg egentlig ikke er helt fan av. Bestemoren min mista hunden sin nylig og har vært skikkelig lei seg og nedfor. Fullt forståelig da hun også innser at det, mest sannsynlig, var hennes siste hund. Hun har hatt dyr rundt seg hele livet og mistrives uten noe form for liv rundt seg. Så, jeg lette på finn og fant ei dvergpapegøye som trengte et nytt hjem da eier ikke hadde tid til den mer. Plukka opp papegøya og tok den med til besta uten at hun visste noe om det. Hun ble så glad! Den fikk hedersplass på kjøkkenbordet og skal få fly fritt hele dagen hos henne. Hadde med hundene så hun slapp den ikke ut mens jeg var der, men fikk snap nå i kveld hvor hun satt med papegøya på hodet. <3
 4. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Jeg er veldig usikker på hva som er innafor, har prøvd å google smittetida, men finner ingen fasit. Har funnet ut at de er smittsomme ei stund før det bryter ut og så lenge de hoster, så vil tro det går bra, men er jo litt redd for å sjanse og smitte noen andre 😕
 5. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Jeg hadde sendt de ny purring kun for å minne de på at folk faktisk venter på svar og å bruke så lang tid er uhøflig. Jeg sendte mail ang plass på MH til to mailadresser jeg fikk fra ei i klubben, etter ei uke sendte jeg purring og fikk beskjed om at mailene ikke var mottatt. Da sendte jeg bilde av de fra sendt-innboksen, makan til dårlig unnskyldning.
 6. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Her ble det tung tur i halvblaut skiløype. Ja, jeg gikk på beina, ingenting å ødelegge der nå. Skoj er i superduper form som vanlig og har ikke hostet på 2 dager så jeg tenker han er frisk nok. Samboern hadde kjøpt roser og lagde middag (han lager middag nesten hver dag han da, det skal sies) til oss i dag, synes det er koselig jeg ☺️ Nå har jeg støvsugd og rydda litt og må ha en liten pause. Ble tung i beina etter den turen, men har så godt av det!
 7. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Hostefri Skoj i dag :) Hele gjengen gikk på tur etter jobb, samboer og Felix også. Han løp en del til å begynne med og det er godt å se at han koser seg ute. Tror de 4 varmegradene hjalp veldig på en gammel whippsekropp
 8. Tonje

  Aska, schæferhund :)

  Så trist å lese 😢
 9. Litt dyrere blir det jo, både mtp forsikring, mat og utstyr som du plutselig må kjøpe dobbelt opp av. En ekstra hund krever ekstra plass i bil og ellers der man farter rundt. Å ha to hunder med veldig ulike behov synes jeg ble litt kluss, spesielt da jeg begynte å trene med Blaze (sheltien) og Felix (whippeten) ikke hadde noe utnytte av den type aktivitet. Av og til ønsket jeg å bare kunne ta en liten tur etter trening feks, men måtte gå normal tur for at Felix også skulle få sitt. Nå er han eldre og ikke så ofte med lenger og det hadde faktisk blitt problematisk uten samboeren som er hjemme sammen med han når jeg drar ut på tur/skitur/trening med de to andre. Å ha med en frossen hund i bilen er heller ikke bare-bare store deler av året og krever en del tilrettelegging. Blaze og Skoj (kelpien) er enklere siden jeg trener begge når jeg er på trening og begge er like glade i å være ute på tur i all slags vær. Så neste gang jeg skal velge hund nr 2 vil jeg passe på at rasene klaffer bedre sånn sett. Dette med trekking i bånd er også noe å tenke på, to hunder betyr dobbel kraft der og kan bli veldig frustrerende. En annen ting er hvordan den andre hunden oppfører seg i passeringer (både mtp folk og dyr) eller i forbindelse med hilsing. 1 hund som aper seg er greit nok å takle, 2 eller flere blir fort mer kaos. I lek med andre hunder kan det bli mer kluss da de hauser hverandre opp og kan gå i flokkmodus, men dette har jeg ikke personlig opplevd som et problem. Konflikter that is, opphausing har vi litt av Stort sett synes jeg det gikk veldig greit å øke fra 1 til 2, men jeg er også en person som godt kunne trivdes med bare 1. Det teller dog ganske mye at de får mye selskap fra hverandre og jeg har bittelitt bedre samvittighet de timene jeg er på jobb. Om de er noenlunde like i atferd vil de jo kunne ha masse glede av hverandre i form av lek også. Blaze og Felix har aldri lekt så mye med hverandre, mens Skoj og Blaze leker titt og ofte ute på tur og det er stas.
 10. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Det ble nesten to timer tur etter frokosten. Skoj virket i finfin form bortsett fra hostinga, men han har sovet mye ellers så jeg tror ikke han føler seg helt tipptopp allikevel stakkar. Prøvde å få med Felix også, lokket og styrte for å få han med, men til ingen nytte. Nå er det 4 dager siden sist..Han går på smertestillende også nå, så ser ikke ut til at det er det som har vært problemet hvertfall. Han er med samboer på jobb og er på ca 2 turer i uka (han er med på alle lufteturene såklart), men han får tilbudet og velger selv å ikke bli med så da får det være greit, for ei stund.
 11. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Lydighetsøkt med Skoj og Blaze fra kl.11, deretter en liten runde i skogen, handletur, innom bror m/fam på et lite besøk og så hjem for å lage middag. Nå har lillebror stukket innom og vi ser på alle mot 1 og spiller med. Koselig
 12. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Er det ikke vanlig saft som menes og ikke ren juice fra frukta? I så fall må det bli sinnsykt surt
 13. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Skoj er en idiot innimellom og gjør at jeg vurderer hundefri sofa. Ser han setter seg godt til rette i sofaen, kikker på meg og deretter tar han godt grep med begge fremlabbene og draaaar seg bortover og gnir rævhålet godt nedi stoffet😐🤢😫 Shithoinn!! Jaja, enda godt det er helg!
 14. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Deilig fredag på jobb. Fagdag fra morgen til lunsj, påspandert lunsj, 1,5 time med div og snart teammøte som varer ut dagen 😊 Etterpå er det helg!
 15. Tonje

  Akkurat nå - februar

  Vært på visning i dag, men vi fikk ikke helt den følelsen av "ja! her vil vi bo!", så da leter vi videre. Den følelsen må være der synes jeg. Samboer slapp av meg og hundene ved skiløypa på hjemveien så vi fikk gått på ski hjem. Midt i turen fikk jeg tlf fra australske gjeterhunder klubben med spm om jeg ville være leder. Jeg aner ikke hva sånt går ut på og har i grunn nok å bryne de små grå på med den nye jobben så jeg takket nei til lederjobben, men sa jeg kunne stille til valg som styremedlem da.
×